16

Abrovo

преди 5 години

Akademicite ot ban i besekato kopat li kopat trotoarite...

15

Шумки

преди 5 години

Да, разбираме, че "Стратегията за борба с шума в СО" и мерките към нея, заедно с шумовата карта са едни неработещи документи, за които са платени парите на данъкоплатците. В резултат от тези действия се налага замазване на положението, реклама на замазването и отново едно нищо. А междувременно, много хора получават заплата за тази всеотдайна безполезност.

14

1

преди 5 години

А Оня, където треска по барабаните като луд в Борисовата градина, ще го спрете ли???

13

Анонимен

преди 5 години

Досегашната наредба беше по-строга за ремонтите. Сега допускат ремонти и в почивните дни, а досега те бяха забранени, както и строителните дейности. С новата наредба идва шумът от ремонти и строежи.

12

До 1

преди 5 години

А сега си представете как всички боклукчийски камиони тръгнат денем да чистят. Е те тогава ще видите що е то задръстване.

11

Анонимен

преди 5 години

Колкото сложиха край на пушенето на обществени места със забраната за пушене на обществени места. Пушат дори шофьорите в автобусите и дима се стеле из целия салон на автобуса. Никой не обръща внимание на тая забрана. Една забрана, освен да се приеме трябва някак и да се прилага. Обзалагам се, че агресивната просия по кръстовищата няма да изчезне.

10

до 1

преди 5 години

Същият въпрос задавам и по отношение на водоноската, с която мият улиците в 5 сутринта. Дали ще ги глобят...

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Абе аз ли нещо съм крив..."---Не си крив; такава наредба си има от трай време, за ТЕЗИ часове.Сега само са я "ъпгрейдвали" да е с подписа на на СамУкоФската Компирка. :)

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Много точно казано, макар че при нас гърми към 23:00, а братята се надвикват с тропота на кофите.

7

Анонимен

преди 5 години

А общинските ремонти? Щото там се работи ден, пък няколко се почива (по мои констатации), плюс че ремонтните участъци се оставят в пълен хаос по време на "почивните" дни. Разбирайте пясък, цимент, плочки, *** навсякъде, няма адекватни маркери и ограждения, почистване нулево.

6

House M.D.

преди 5 години

От статията излиза, че срещу максимум 800 лв. за физически и 1500 за психически...ъъъ...юридически лица, всеки може да вдига шум безнаказано.

5

Провансаджия НА Софи

преди 5 години

Няма наредба, която да спре от колоните ми да бичат кючеците от Тянков Ориент ТВ вечер! Купонът продължава, ракия ще се лее, а руса русалка с гюбеци в квартирата ми ще вилнее!

4

Анонимен

преди 5 години

Абе аз ли нещо съм крив или такава наредба за шума между 14-16 и от 22 до 8 си съществува от край време? Или просто тея симулират дейност?

3

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"БОКЛУКЧИЙСКИЯТ КАМИОН, който всяка сутрин малко преди 7:00 громи със сила на каменопад в коя категория шум влиза???"---Наредбата не се отнася до него. БОКЛУКЧИЙСКИЯТ КАМИОН се обслужва от ЕЛЕКТОРАТА на ГЕРБ.

2

Анонимен

преди 5 години

До 1Ходи на село като си толкова чувствителен, там сметосъбирането е нула

1

Анонимен

преди 5 години

БОКЛУКЧИЙСКИЯТ КАМИОН, който всяка сутрин малко преди 7:00 громи със сила на каменопад в коя категория шум влиза???