8

Lazo

преди 16 години

Интерлюдиите по време на концерта пък даваха шанс на публиката да участва, като крещи името на Snoop или да припява на Get Smoke, Get Drunk, Get ***.SMOKE WEED, GET DRUNK AND FUCKget smoke абе вие сте супер *** бе

7

Весо

преди 16 години

Пред 2-ро "или" и всяко следващо с еднакво значение в изречението се поставя запетая. Освен за този протипоставителен съюз важи и за съчинителния "и". Не се заяждайте с хората, като не знаят - не знаят :)

6

преди 16 години

Пред или не се пише запетая. По принцип не се заяждам за такива грешки, случва се да натиснеш един клавиш вместо друг, но ми се струва, че тук случаят не е такъв....пък и ме подразни, та реших да си кажа :):)

5

Sokomko

преди 16 години

Exit Festival не е само Main Stage,Dance Arena и metal ...като чета нещатата които е посетил екипа на dnes.bg мога да ви кажа че сте изпуснали още една дузина много интересни групи и djs на малките сцени (изпуснали сте също и двата най-яки сета на elektrana stage-a от errorbeauty и MANASYt). Аз лично не бих си и помислял да ида на exit и да тръгна да слушам digweed,sanchez или някои от другите dj които сме имали възможност да слушаме в БГ и които не се отличават много от другите djs в техните среди.

4

секвентон

преди 16 години

errorbeauty i manasyt sa kade po interesni ot wikeda....ama to za taia jurnalistika nie sme si winowni...

3

filip

преди 16 години

EXIT-а наистина е нещо невероятно. В деня, в който го откриваха аз си тръгвах от Нови Сад... Поне видях подготовката :-) Никога съм нямал късмет с концертите :-)

2

some one

преди 16 години

и една българка - errorbeauty

1

mihlyuzin

преди 16 години

участвал е още един българин - manasyt