292

До 301

преди 5 години

Господ НЯМА ДА ти е на помощ !!!Ти трябва САМ да си помогнеш.Учителите са едни страхливи амеби които си пазят хляба и се контролират на принципа-страх от уволнение.На учителите НИКОЙ да не се надява !Сами родителите трябва да застанат зад едно категорично мнение:По този учебник не се учи.Точка.Има си директори,те да си се оправят с министри,министерства и тн.Точно затова са директори.

291

Реалист

преди 5 години

Вместо родителите да мълчат като пукали на родителски срещи,да станат,да бойкотират този учебник,да изяснят цветно положението на даскалята и че точно ,,тая"няма да я бъде и да забранят на децата си да учат по него.ТОВА Е !Останалото са елементарни провокации и гаргара с бг.гражданин и данъкоплатец от страна на правителството.

290

Родител

преди 5 години

До образователното министерство и всички отговорни за състоянието на българското образование : " А Вий, Вий сте ***"- край на цитата.

289

До БГ

преди 5 години

Точно! Пълни безумия. То не са ***, турско присъствие, сваляне на материал в по- долни класове, да не споменавам темата за възродителния процес в История 7 клас.Цялото учителско съсловие мълчи.Защо ? Ставате съучастници в убийството на българското образование.Срамота.Как имате очи да говорите тези безумия пред децата? Господ да ни е на помощ.

288

БГ

преди 5 години

Поредното безумие, с което да промиват мозъците на децата. Питам се само, кога учителитв най- после ще надигнат глас и за материала, който децата са принудени да учат, но май предпочитат да мълчат, защото увеличението на заплатите се заплаща с мълчание.

287

Българка

преди 5 години

Абе Какви *** това са си живи ***,86 година съм родена защо по моето време в 9 клас не достигнахме полова зрялост,те сегашните деца не чакат даже 9 клас още на 11 години и вече са преспали с половин град.В коя свещена книга пише че е общо прието мъж да прави секс с мъж,или жена с жена.

286

Анонимен

преди 5 години

Да не питат министъра! Той не е нищо повече от една кукла на конци! Поредният некадърник сложен там да изпълнява заповеди! Защо има такива неща в учебниците, питайте Сорос и фондациите му, питайте извратените либерални партии, и питайте деградиралият ЕС и неговите гнусни фалшиви ценности, толерантност, човешки права итн. Питайте този който решава кое е политически "коректно" и кое не! Питайте Макрон, Меркел...всички тези б.о.к.луци! Питайте тях

285

Анонимен

преди 5 години

Понеже много хора спорят какво е *** - то ето какво беше до м.06.2018-психично заболяване : "*** дисфорията беше извадена от психичните заболявания, защото това всъщност не е състояние на заболяване и оставянето му там щеше да доведе до дискриминация", каза д-р Лале Сай. Ами те и за педофилията сега водят борба да я извадят от списъка...

284

277

преди 5 години

Не се учудвайте. "*** вече не е признак за психично заболяване" | Puls.bg - https://puls.bg/aktsenti-c-16/dzhendr-veche-ne-e-priznak-za-psikhichno-zaboliavane-n-31375

283

Аз

преди 5 години

За съжаление повечето в България са болни психически. За вас повечето хомосексуалността е болест. В България е пълно с *** това също е болест, алчност, безхаберие и много други. И ако всички трябва да бъдат Лекувани то здрави хора няма на да останат. Не удобрявам гей парадите, но всеки има право да бъде какъвто си иска и има право да живее като всички останали. Хомосексуални е имало и ще има винаги, *** също. Пийте си хапчетата.

282

Анонимен

преди 5 години

Територията БГ пропада по берзо отколкото очаквах ! Найстина со ро со и д ни те НПОта командват българия и я водят към унищожение с любезното алчно съдействие на празноглавите управляващи

281

Споделено

преди 5 години

До учебното съдържание на този учебник не успя да достигне Гита Анкова от Сливен, тъй като роди и стана майка още в осми клас...

280

Маленакис

преди 5 години

Децата трябва да учат предмета, а не да четат какво правят мама и тате и бате и кака. Кой с кого спи, и как и защо не са теми за децата в училище. Оставете малките да изживеят своето детство, а за секс ще научат в годините за това. Бъдете хора, оставете малките на игрите с баскетбол, волейбол, футбол и друг спорт.

279

extremist

преди 5 години

По думите ѝ подобен вид тематика се застъпва напоследък по новите учебни програми.- АМИ ЯВНО ЩЕ СПРЕТЕ ДА ЗАСТЪПВАТЕ ТАЗИ ТЕМАТИКА В УЧЕБНИТЕ ПРОГРАМИ ЩОТО ИНАЧЕ НЯМА ДА ПРЕПОДАВАТЕ

278

До 228

преди 5 години

Сега нямаш против, но след 7 8 години синът ти ако ти доведе един зет, друга песен ще запееш. Господ да ги пази децата ти, че баща им е некадърен и неможе да си свърши работата.

277

Reptile

преди 5 години

И по се появиха лъже-ТВОРЦИ и искаха хората да забравят, че твореца е ЕДИН!

276

Анонимен

преди 5 години

Простичко казано изисквания без никакъв контрол!!!

275

Бг.реалност

преди 5 години

Изтрили сте ме :))))И?Като ме изтрихте промени ли се нещо???Хайде де,огледайте се и кажете.15годишните ПАК продължават да изглеждат като пасивни *** и с моя и без моя коментар.

274

neo5

преди 5 години

27 Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие. 28 И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично, 29 изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба;

273

neo5

преди 5 години

24 Затова, според страстите на сърцата им, Бог ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, - 25 те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин. 26 Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено.