89

Третото око

преди 4 години

А при кого да отиде-при евреите разбира се! Та не знаете ли, че и той е евреин!Бил доволен , че те помогнали на България за прехода ! Не го е срам! Чела съм с какво помогнаха - с проекта на евреите Ран и Ът , за унищожението на България . Всички правителства работят по него , защото 80% от тях са евреи, взели български имена. за прикритие от изтънелия ни народ.

88

пенко

преди 5 години

ПРОСТО ,ВЕЧЕ МИ ДОДЕЯ БЪЛГАРСКАТА ВЛАСТ ДА ЛИЖЕ СВЕТОВНИЯ ЕВРЕЙСКИ З А .Д НИК !!! БЛУМБЪРГ МОЖЕ ДА Е МАЙКЪЛ ,НО СИ Е ЕВРЕИН ! ДА ЕВРЕИТЕ СА ГЕНИИ ,НО ТОВА НЕ ДАВА ПРАВО ДА ЗАРОБВАТ ДРУГИТЕ ЧРЕЗ ДОЛАРА -"ЕКВИВАЛЕНТ" НА ОЦЕНЯВАНЕ НО ОТ НЕВОЮВАЛА ОТ 2 ВЕКА ДЪРЖАВА -"АТОМНО ТРУМАННИ УБИЙЦИ "!!! ДАНО ПУТИН УСПЕЕ ЧРЕЗ ТРЪМП ДА ЕЛИМИНИРА ЕВРЕЙСКОТО ФИНАНСОВО ГОСПОДСТВО ! ЗА СЕГА "СТЪПКИТЕ"СА ТОЧНИ - САНКЦИИ НЯЛЯВО И ДЯСНО И ПРЕДСТОЯЩО ОБЕДИНЕНИЕ НА ЗАСТРАШЕНИТЕ ДЪРЖАВИ !!!

87

чекист

преди 5 години

А евреите от окупираните територии, Борис Три спаси ли ги?

86

Анонимен

преди 5 години

Нали са ни "приятелчета" американците???Защо има визи?Америка няма нужда от силна България, от сплотени православни страни, от силна Русия!!Така са янките и другите нанглосаконци, като ингелизите!!!Добро утро, селяни прости!!!

85

Анонимен

преди 5 години

Бойко е в политиката толкова години, а все още не може да осъзнае, че за някои среди е просто храна. Това не би било проблем, ако не беше начело на България. А така той превръща цяла България в нечия храна.

84

Име

преди 5 години

дойче веле и меркел, приемам всяко ваше предизвикателство. и без това сте под ръба на кенефната ми чиния!

83

Име

преди 5 години

семитите, търсят антисемити под дърво и камък. това не е ли семитски фашизъм?

82

Име

преди 5 години

бойко б. отишъл при евреите за да си върне назад трийсетте сребърника, които той употреби за зайку-кукурайку. но какво ще получи в отговор е трудно да се каже, защото евреите не разпъват на кръст предателите!

81

муспи

преди 5 години

До Анонимен - Аврейна вече е пътник, дявола си е избрал за по нататъка китайци - Кантон. С авреите ще стане каквото с палестинците, когато този дявол реши да ги смени с азербайджано-тюрки.

80

Анонимен

преди 5 години

Евреина ако даде нещо, винаги си го взима обратно но с висока лихва. Доказано е от историята.

79

муспи

преди 5 години

Тази дърта аврейка дето дреме в десния ъгъл, знаете ли колко колко взема само за тази лека закуска по случай някакви си румънци? Колкото годишния доход на един български инженер!

78

Анонимен

преди 5 години

Четете 89 и мислете!Не се джафкайте,като паленца!Тиквун много обича тъкмо това джавкане и е заредил цял легин паленца,да ви дразнят!А през това време,тихо,леко,последователно тегли заем след заем и така поддържа цялата политкласа - няма свои,няма опозиция!Помислете само,защо всички така упорито мълчат за заемите?!Мълчат вече и за всички други крупни кражби и далавери,като КТБ,ЧЕЗгинкин,Търговскиет регистър(чрез който заличиха кражби за десетки милиарди)!!!И всички мълчат,особено,Стадото

77

БКП-ГЕРБ

преди 5 години

До к Алоо,червен калцун !.......11 02 2015 г..BTV Новините ...Кабинета тегли нов заем от 16 милиарда лева ......16 11 2016 ...Борисов изтегли ОТДЕЛНО само тази година, още 4 милиарда .... Де гиди червенопитек !

76

герб

преди 5 години

Нема да стане ! Баце да беше занесъл суджук - да , ама не се вижда на масата - значи немаме сделка !

75

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 83Дете с увреждания ама с фицидин се маже ей! Дано да проникне за да излекува! :)))))))))))))

74

Анонимен

преди 5 години

Много бедна масата, бе.Скръндзи евреи, така ли се посреща толкова знатна личност?

73

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 75А ако Ненка беше с него нямаше ли да иска??? Или тя направо "прибира"?? :))))))

72

х

преди 5 години

До ха-ха-хаочевидно е че става дума за 120 тона на банковите статистики (откъдето съм взел това число) запетаята е вместо десетичната точка в момента според същата банкова статистика България има 40 тона злато депозирано в Англия това злато го изнесоха предателите от СДС друг е въпроса къде са отишли 80 тона злато от 1991 до 2018

71

ха-ха-ха

преди 5 години

До к120,000 тона злато!?А бе,златен,в целия свят няма толкова злато,бе!Голям майтапчия си,но не е зле да слагаш сурдинка на таланта си!

70

Анонимен

преди 5 години

Чудесно!Бат Бойко знае добре кои са правилните хора.