14

Redhorn

преди 5 години

А да приемат закон който да задължи мазния мързелив грък да спре да мисли,че дядо му е Платон или че има нещо общо с Аристотел и да дапочне вместо всяка вечер в таверната,всяка сутрин на работа да ходи.Хубаво беше преди 10-на год.Германия като им плати сметката в букв.смисъл с парите на немския данъкоплатец.А камъчетата всичките до едно гърчулята да си ги наврат малко по-дълбоко от там където слънце не огрява.

13

сори

преди 5 години

вярно то само камъните останаха другото изгоря

12

Анонимен

преди 5 години

А, колко струва едно "гръцкото камъче" на черния пазар???

11

хм

преди 5 години

На о-в Сардиния в Италия е забранено взимането на пясък (не е нищо особено, все едно насрано), но може да влезнете в затвора, ако ви хванат!

10

хаха

преди 5 години

Ми те в гърция плажове нямат само камъни като им вземат и камъните какво ще правят незнам ....

9

Azz-ът

преди 5 години

Хахахахахаха... Камъчета, камъни... ХахахаДа не са диаманти, перли нещо?!?Африкански житани.. ...

8

Анонимен

преди 5 години

ами то там всичко е каманаци и ако тях вземат няма да остане нищо

7

Satz

преди 5 години

Филма мама мия, е сниман на остров скопелос!!!

6

кеф

преди 5 години

*** ще плаща...

5

Слав Петьов

преди 5 години

Последно: кое от двете е истина и кое - лъжа?1. "Полицията обсъжда и потенциално налагане на глоба от 400 до 1000 евро."2. "Глоба за туристите в Гърция: ?1000 за кражба на камъчета!"Обсъжда ли се или е вече факт?

4

Сп??нс !?

преди 5 години

Я напишете с колко метра се е смъкнал баиря на Кръстова гора, като ходихме на времето , имаше една каменоломна и всехи чупеше камъни , докато му се привиди кръстовия знак, и после прибира камика за вкъщи .П. П. такива забрани и глоби има и по други места .

3

Сафридис Зарганис

преди 5 години

Поредното доказателство че южните ни съседи имат интелект на пингвини. Ако случайно и евентуално искате да "свиете гнездо" с некоя представителка на етноса на Мата Космата ѝ подарете камъче от плажа и кажете че струва пендекося евро.

2

Анонимен

преди 5 години

А това нормалните хора какво ги интересува тях това - реклама на някакъв плаж. Кой по дяволите си взема камъни от някъде за сувенири.

1

Анонимен

преди 5 години

У нас да поставят табела- Вземете си малко бетон, за да изчистим Черноморието!