17

до 17

преди 5 години

когато палячовците говорят и децата им се смеят

16

ognyanz

преди 5 години

"Американският държавен глава вече заяви стратегията си - чрез натиск, подобен на този срещу Северна Корея, да принуди Иран..". Но Иран не е Северна Корея. Изнася нефт и газ, и нито ЕС, нито Китай, нито Турция са съгласни да спрат да го купуват. Тръмп се опитва да решава всичко чрез санкции, да видим докога ще успява.

15

Анонимен

преди 5 години

Горките американчета поради вродената си глупост още не могат да осъзнаят че когато си сам, нямаш съюзници и всички те отбягват проблемът не е във всички, а в твоя телевизор.

14

Анонимен

преди 5 години

"Иран има мръс.на бомба и е готов да я използва. Къде? Париж и Лондон са му по - близо от Вашингтон."___________________________Общо взето си прав, но Иран има много по-мощна и по-срашна "бомба" срещу пиндостанската икономика и търговия с енергоресурси. Тази "бомба" се нарича затваряне или блокиране на Ормузския проток.

13

Анонимен

преди 5 години

явно бай Дони скоро ще им пусне раптърите да се дисциплинират

12

Анонимен

преди 5 години

TRUMP E LUD ZA VRAZVANE.

11

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов следтолкова години безплоднопремиерстване е съвсембос и във външнатаполитика. Това се виждаот обясненията му за амер .санкции срещу Иран .Явно не е и чул каква епозицията на ЕС и каквопредприема .

10

Анонимен

преди 5 години

Булгарските джорналягизнаят ли че на запад вуниверситетите се изучаваМаркс и го смятат занай-авторитетен икономист .

9

Анонимен

преди 5 години

Как да няма съюзници бе, това Потрошенко, това Заев, това Ципурас все титани на демокрацията и атлантическите ценности.

8

Морски

преди 5 години

Световния тер,орист САЩ.

7

до 7

преди 5 години

И аз не обичам катунари нахлули в европа ама нейсе, какво да правиш? От тях така или иначе нищо не зависи. Специалисти били да се оплакват, вайкат и да злословят наблизо и надалеч. След като скоро бяха колонизирани от ... все още се учат как да си повдигат самочувствието си с расизъм и неадекватен супремативен брътвеж. Ако горенаписаното, не можеш да разбереш не преживявай, писано е от китаец.44

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 5И от това печелят САМО американските шистови компании.Сега схващате ли на кой Господ се кланя Трумпета?!

5

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е *** и това вече не е тайна за никого освен за най-върлите му феновекоито имат кокоши мозък.

4

олд мен

преди 5 години

Кукувицата Тръмп остана самотна,номера със яйцата в чуждото гнездо няма да мине.

3

Анонимен

преди 5 години

Иран не е нито Либия, нито Афганистан, нито Ирак. И е много далече от САЩ, а европейците не са много навити да си бухат чутурите срещу аятоласите нещо. Вероятно Тръмп ще изнуди аглийските мъстифи и френските бабое*би да се поупражняват в бомбомятане и бомбопоемане, но не повече. А това е до никъде. Нито британците, нито французите могат да си позволят голяма война. Нямат толкова пари. А Иран има мръс.на бомба и е готов да я използва. Къде? Париж и Лондон са му по - близо от Вашингтон...

2

Анонимен

преди 5 години

А ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА И НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ РАСТЕ ЛИ РАСТЕ-БЛАГОДАРЕНИЕ НА КРИЗИТЕ, КОИТО ПРАВИ ТРЪМП.

1

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е зaповядал на слугите си да се яват в съвета на ООН я как припкат, само вижте от каква лепкава слуз зависи съдбата на човечеството.