25

Гробокопач

преди 5 години

За да се случи "солидарната икономиа", трябва да се работи з апреодоляване на личният егоизъм, оттам и на семейният, които са ценностите на демокрацията. Егото и без това е много силно изявено в Българина. Демокрацията просто уби и малкият шанс да се възроди българскиото общество. За да имаш общество, а оттам и народ, в съзнанието на индивида, трябва да стои идеята за личната саможертва, която да осмисля личният просперитет. Иначе, няма как с един закон да се направи "споделена икономика"

24

Гробокопач

преди 5 години

До До 14А Бойко Методиев Борисов е Плодът на това Зло! Хахахаххахахаха, гербери, много сте прости, майка, кухи сте, прости, и най-вече глъви. Знаеш ли, какво значи "глъв"?Хм?

23

Гробокопач

преди 5 години

До никиМного си смешен, Николайчо, хем си смешен, хем си жалък, хем си и безпардонно нагъл, да даваш мнение! Ами, сега, не е ли така? Всички работятз а Бойко, като волове, той взема от парите в хазната и казва: "Ето, дадох ви";))) А герберите, пак не работят, просто усвояват едни еврофондове! Други пък "работят" в частните му канали за дрога!Трети па, работят в душегубките на Киро Гела, четвърти, па за Вальо Злото и така, мойто момче;)))

22

ники

преди 5 години

Солидарна икономика да се разбира, че БСП-то искат едни да работят като волове и да изкарват пари, а други (предимно електората на БСП) да ги мързи да работят и пак да вземат пари колкото тези, които работят.Дори в най-глупавите фантастични разкази не е имало такива небивалици.

21

Загрижен

преди 5 години

Икономика от БКП да искаш... затова си стоят на резрвната скамейка вече десетилетие!За прогрес е нужна дясна политика, а не "споделена"!

20

Анонимен

преди 5 години

до 13"По-добре да управлява БСП.........трябва да се избира по-малкото зло."Трябва да се ИЗБИРА!!!!! ДА ама НЕ! Хората не искат да ги избират! Вече достатъчно пострадаха от "избора" им.

19

Ханс Кр. Андерсен

преди 5 години

Споделена икономика според БСП означава следното: Което е на БСП и техните олигарси, то си е на БСП и техните олигарси... а което е на другите - то е общо за всички.

18

месара

преди 5 години

бсп иска. е да бяха дали!

17

Анонимен

преди 5 години

Защо закон? 90% от новите капиталисти са комунисти,просто да изпълнят повелята на партията.

16

Шопа

преди 5 години

Къв а тоа таласъм?!

15

Анонимен

преди 5 години

Бригадирско движение е истинската икономиката на БСП. /насилие и национализация/"елате хиляди младежи да строим" завод.

14

До 14

преди 5 години

Повярвай, драги! БСП не е най-налкото зло. БСП е коренът на злините у нас.

13

Държавата

преди 5 години

Поредния подкрепящ засилване на ролята на държавата.Все едно не стана ясно че ДЪРЖАВАТА Е ПЕЕСКИ И ДОГАН. И слугите им от БСП и ГЕРБ, които имат ролята на платени клакьори прокарващи им лобистките закони.Това че Доган купи ТЕЦ Варна и ще купува през Гинка и ЧЕЗ не е ли достатъчно засилване на ролята на държавата..Да хвърлим къшей хляб на бедния да гласува за нас, но НЕ в никакъв случай да не го учим как се прави хляба. Така няма да е вече беден и няма да гласува за нас. Това е БСП

12

Анонимен

преди 5 години

По-добре да управляват БСП.................трябва да се избира по-малкото зло.ГЕРБ-ерите тотално се провалиха................освен да крадат..............за друго не стават тия Гадини за Единно Разграбване на България!!

11

Анонимен

преди 5 години

До Шико 6Чърчил е бил една най-големия българомразец, гадината е искал България да я няма като държава, София да бъде заличена, а на мястото на София да има нива с картофи.Бие му се възхищавате, толкова ли сте зле??

10

Анонимен

преди 5 години

Ако някой мисли, че Китай стана икономика N:1 в Света с капиталистическа икономика, значи никакво лечение не може да му помогне.

9

Анонимен

преди 5 години

Ако някой мисли, че Китай има комунистическа икономика, значи му е нужно лечение!

8

Анонимен

преди 5 години

Икономика номер 1 в Света е комунистическа.

7

а бе

преди 5 години

сега като има тоалетна хартия и банани и луканка, защо не всеки може да си ги купува и българите са бедни като африканци и първи по-смърност в света, а?

6

ха ха хааа

преди 5 години

споделна икономика, смях! Най-добър пример на споделена икономика е юбер - хора които нямат пари да открият фирма за такси искта да продават таксиметрови услуги на други хора които нямат пари да си позволят истинска таксиметрова услуга. Добре се развива капитализма...