14

Анонимен

преди 5 години

До ....Ха-ха

13

Име

преди 5 години

(стига нещото на не сме ние, обама-клинтъново сорос-джендари) и "демокрацията" на юдео-фашизъма на сорос и недовите банкери, като ротшилд!

12

Име

преди 5 години

да не би пакито от лондон да се е отказал о специалния си сървис?

11

Анонимен

преди 5 години

Не съм съгласен с третото. Преди 10 Ноември мотото на жените беше "нищо на мъжете!"Секс имаше само случайно и всичките момичета носеха по някой "безплатен подарък".Сега са къде по чисти и поддържани.

10

Ха ха

преди 5 години

До ....Кой те излъга, че монахините и неомъжените жени в понапреднала възраст не правят секс?Питай някой батко да ти обясни.

9

No-x-fap

преди 5 години

Секса както и пореното отслабват имунната система на мъжете, светоусещането се губи, обхваща апатия, мислите стават объркани и несигурни, човек ходи като пребит и в очакване на следващото освобождаване на парата, която всъщност му е живителната сила. При жените това е само средство за контрол, чрез което държат мъжете в гореописаното състояние, но когато той е така става неработоспособен. Това упражнение не работи в полза на никой. 21 пъти в месеца ме абонира за всеки грип. Проверено.

8

....

преди 5 години

Пълни глупости на обсебеното ни от секса време и общество. Да се чуди човек как монахините и старите моми са по- здрави и дълголетни. На практика става обратното - Който прави много секс, накрая го закъсва със здравето- мъжете закъсват с простатата, защото са злоупотребявали прекалено много, а жените висят постоянно пред гинекологичните кабинети. Не говоря за секса между двама дълги години, без изневери.. Но то такива няма. Хората сменят партньори често и става една... Мерси. По-добре без.

7

Анонимен

преди 5 години

За афътуркътъ туй дълго живеещи монаси из Хималаите напрмер дето поеденично търсят просветление са затворена книга за нея. Всички там от рак са се гътнали.

6

Анонимен

преди 5 години

Па прочетете една книга,стига с тоя секс,в животни сме се превърнали отдавна

5

Анонимен

преди 5 години

Какво му трябва на човека? Корава длан и пuшка мека!

4

Анонимен

преди 5 години

Лазарова, лягай си, че за утре сме ти подготвили още материали в офиса.

3

Вуте

преди 5 години

Когато спрях секса,усетих удоволствието!Няма нищо по тясно от дясната ръчичка!!И не струва грам пари ...

2

Някой

преди 5 години

Случват се само хубави неща. Поредната глупава статии, целяща да превърне тълпите в оскотяли зомбита с диви животински инстинкти. А тия тъпотии за простата и еректилната дисфунция са развенчани отдавна. Напротив, от много секс и ***, затова сега младите мъже са пълни с проблеми с простата и еректилни проблеми.

1

Анонимен

преди 5 години

Че кой подяволите е казал че като нямаш жена спираш секса? Огън с Мара Шепата и това е стига да ти става...