9

dedo

преди 5 години

Къде ги видя тези кофи за разделно събиране. Релно сигурно около 10% събират предполагам нито имат капацитет да ги обработят нито машини да ги извозват и събират от кофите. На хартия са готови ,но реално се молят никой да не ги натиска за разделното защото ще лъсне ,че нещата се случват със закъснение от 10+ години от графика.

8

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Хубаво е че има хора да изхвърлят разделно, но НИЩО НЕ ВИ СТРУВА преди да завиете капачката и да хвърлите бутилката от бира/лимонада да я смачкате - защото масово виждам хора , които с 5 бутилки и пълнят (и без това малките) сметосъдържатели.

7

Анонимен

преди 5 години

до :)И къде точно не можа да намериш съответния контрйнер, те са навсякъде?

6

До 1

преди 5 години

То си е измислено, ама съм 100% сигурен че ако се направи в София пак ще се откраднат пари при реализацията и ще бълва смрад и чад.

5

Анонимен

преди 5 години

Скоро отново ГЕРБ ще значи Господи ела разкарай ***.София и преди беше *** време е да си изхвърлим в нея и *** и ще стане контейнер.Пък това ако не е градация в малоумие не знам.

4

:)

преди 5 години

Не губя надежда София да получи компетентно управление. Вече над 10 години нещата са най-малкото хаотични.Ми пробвай да си изхвърлиш разделно ***, че да видиш, че не е баш лесно да намериш съответния контейнер. Пробвай да стигнеш пеша или с градски на работа. Лесно е да се лалалака от задната седалка.

3

Фалшива новина

преди 5 години

София депонира само 16% от отпадъка ( вместо депонира сте написали рециклира, което е много некоректно !)

2

Také новина

преди 5 години

Фандъкова каза, че София ДЕПОНИРА а не ( рециклира) 16% от отпадъка! Защо лъжете ??

1

21st Century

преди 5 години

А защо държавата не поиска помощ от учени,физици,химици, за да изобретят с общи усилия някаква централа, в която да изгарят опакованите бали *** така, че след изгарянето им, във въздуха да излиза аромат на липа или нещо друго, което да бъде безвредно за хората и околната среда.Защо толкова се дистанцираме един от друг и какво е това отчуждение, не знам ....