106

Анонимен

преди 5 години

Няма такива шушумиги, всичко да изопачават. Политичарите им винаги имат "величествени" изказвания от сорта на - в Македония място има за всички - и гърци, и албанци, и ***, и арменци, и македонци и българи.

105

анонимен

преди 5 години

Македония. Откакто я помня.Се казва Македония и нищо друго! Ок? Точка!

104

добронамерен

преди 5 години

Да се кръстят Кен*стан 2

103

STEFAN MEGATRON

преди 5 години

продълж...А после да изпратят АКРЕДИТИВНИ ПИСМА ДО ООН В НЮ ЙОРК, С ПРОМЯНА НА ИМЕТО, И СЪС ПРОМЯНА НА ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ, ЛИЧНИ КАРТИ, ДОРИ КЛАМЕРИ, ПОЩЕНСКИ МАРКИ, географски посоки и още мноооого !!НАЦИОНАЛНОСТ : СЕВЕРЕН МАКАДОНЕЦ !

102

CYBERTRON MEGATRON

преди 5 години

Този рефарандум няма НИКАКВО ПРАВНА ТЕЖЕСТ, ЗАЩОТО ТОИ Е САМО ''КОНСУЛТАТИВЕН = САМО ДОПИТВАНЕ'' !..Тоест -- само един майтап и лъжа. АБЕ ЕДИ АЛА БАЛА...БЕЗ ДА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ !!ЩЕ ИЗЯДАТ 1 милион и половина евро, за гласуване без никаква правна и задължителна юрисдикция !!СМЕШНИ ТАТАРО-СКОПЯНИ .ИСТИНАТА ИДВА СКОПЯНИ, ТРЯБВА ДА ГО ГЛАСУВАТЕ ВЪТРЕ В ВАШИЯТ ТАТАРСКИ ПАРЛАМЕНТ, ПОНЕ ДВА ПЪТИ С 81 ГЛАСА ! Защото татарина Горге Иванов ще го върне, а може и три пъти !А после -- д

101

Анонимен

преди 5 години

Абе винаги съм се чудел, как ще подписваш такива договори, за валидирането на които след това ще се иска референдум? Ами това е неглижиране на референдума и свеждането му до формална процедура!Аз ако трябваше да гласувам, даже и да нямам нищо против, само заради това, че вече "са решили" , а искат от мен проформа да им легализирам решението, взето без мен - нямаше да гласувам!

100

Анонимен

преди 5 години

Иcтинaтa изплyвa: Бoйкo плaтил 800 xиляди дoлapa от бюджета на България нa Peпyбликaнcия избopeн кoмитeт, зa дa ce cнимa c Tpъмп. Историческата cнимa нa Бoйo Бopиcoв cъc ceм.Tpъмп cтpyвa пoнe 800 xиляди дoлapa. Toвa кoмeнтиpa зa издaниeтo ни eдин oт нaй-eлитнитe лoбиcти във Baшингтoн Пoл Уopъp. Cнимитe c пpeзидeнтa ce плaщaт, тoвa e ocнoвнo пepo зa нaбиpaнe нa пapи зa пapтиятa.

99

Румъния

преди 5 години

"Вън Русия от нашата Северна съседка Македония!!!!"Ти съвсем се смахна.

98

Анонимен

преди 5 години

Вън американското *** niki от форума!

97

niki

преди 5 години

Вън Русия от нашата съседка Северна Македония!!!!

96

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 99Ние се прецакваме най-вече сами. И така е от 1912 г. насам. Тая пуста Македония ни изяде главата. От емоции и сантименти вместо да си пазим излаза на Бяло море изгоряхме заради Македония и продължаваме и днес да се парим.

95

Анонимен

преди 5 години

Макетата са уникални нахалници. Обикновено имат три паспорта - македонски, сръбски и български. Според ситуацията вадят онзи, които ще им донесе изгода.

94

Анонимен

преди 5 години

Нарушени бяха нашите нац. интереси, а това беше допуснато дори без деспут по темата.Защо северна Македония? Защото е на север от Гърция? А защо не западна ,щом е на запад от България,или само в Гърция има област Македония? България също е на север от Гърция и в нея също има област Македония наричана Пиринска,но какви проблеми може да създаде в бъдеще наричането на държавата "северна",гърците не ги касае! Отново сме тънко прецакани!

93

Solar Power

преди 5 години

Е да но над 50 хиляди имат БГ паспорти. Доказали са разни дедовци,лели и други. Значи хубаво е да добави и българи когато се обръща към нацията си. То и аз съм си мизиец от севера все пак, но преди всичко съм българин :)

92

1

преди 5 години

До Solar PowerА ми така е, тези са наследниците на Аце мекорукиот, а ние на Аспарух!

91

Анонимен

преди 5 години

България след 1991 г. води късогледа политика спрямо Македония, югославското творение измислено за да краде български територии и минало.А договорът с Македония е образец за дипломатическа глупости национално предателство!Ама нали някои трябва да се снимат и да са правят на гълъби на мира.

90

Solar Power

преди 5 години

Много интересно беше обръщението на този Заев към всички македонци, албанци, сърби, ***, турци, гърци да гласуват на този референдум. Е поне 1 българин няма ли ей така от хорски срам :)

89

проф.Александър Фол

преди 5 години

"Бате ти си некъв гениален стратегически ум, направо нз как не си премиер честно."И аз това се чудя, бате. Но може и да стана, за разлика от теб, бате.

88

Фики

преди 5 години

"Единственото решение за С.Македония е скъсването всякакви връзки със съветския съюз номер 2"Всички сме съгласни с теб, Ники. ЕС си е бетер съветския.

87

Другия професор

преди 5 години

До проф.Александър ФолБате ти си некъв гениален стратегически ум, направо нз как не си премиер честно.