13

Анонимен

преди 5 години

Действително преди почти половин век руснаците пращат сонда и марсоходче там. То се поврежда защото за лош късмет каца посред една от най-мощните пясъчни бури (600-800 километра в час). Аз лично се възхищавам че въобще е кацнало предвид,че го е духал вятър със скоростта на движение на пътнически самолет.Предполагам,че руснаците просто са търсили извънземен живот.Ясно е било че няма на оная прашна пустиня.

12

Анонимен

преди 5 години

Някой забравен холивудски астронавт ме са ли видели там?

11

Анонимен

преди 5 години

До лъжатЩо не се лекувате?

10

Анонимен

преди 5 години

До 9 Кой е тоз руски марсоход, че не мога да се сетя? И кога точно Руснаците са кацали на Марс с каквото и да е?

9

Пацu

преди 5 години

До 9Какъв съветски марсоход, какви 40 години?:D :D :D

8

Анонимен

преди 5 години

Ако е за събуждане да пратя Николета Лозанова и Нора те събуждат и възбуждат всичко колекции,ерекции голове автоголове възкресяват умрели змейове и т.н.А иначе американската идиотия предел няма вече.Какъв *** трябва да си за да загубиш първи апарат за 2 милиарда да не го намериш 2 години и да пратиш втори за 4 милиарда и да се хвалиш че той го видял.А руски дано да не пратят ще се разпадне в марсианската атмосфера а бедното руско население ще плати тая малоумщина с данъците си.

7

лъжат

преди 5 години

Това не е вярно! Някой писал и полкова. Досега нищо не е преминавало м/у Земята и т.н.Марс физически, защото Земята е оградена от защитен щит. Всеки може сам да се убеди, като гледа през бинокъл, как треперят т.нар. планети- т.е не са истински, а само едни топки.

6

Анонимен

преди 5 години

Ами да пратят руския робот да помага.Опс, ошибка(грешка)! Руски апарат не е помирисвал Марс от средата на 70-те на 20-ти век.

5

Ми

преди 5 години

Да прратят оня другия робът дето кръстиха любопитен.Той да го събуди.

4

Анонимен

преди 5 години

До 1Къде са точките "любапитнасти" и "вазможнасти"? Най вероятно са черни точки на лицето на пупи великий.

3

Анонимен

преди 5 години

"Тя обаче утихна, а НАСА все още не е възстановила контакта си с робота, който бе смятан за безсмъртен"Ще е интересно да цитирате източниците на тези твърдения за да им се посмеем. Аз лично все още не съм чувал за безсмъртна човешка технология, включваща в себе си електроника и софтуер.

2

21st Century

преди 5 години

НАСА е като ФК Сокол (Грамада) - видяха една точка и чудо голямо :D

1

Анонимен

преди 5 години

Изпратих си името на Марс с другата сонда Кюриосити на 1-ви юли 2009-та (сертификационен номер N2M400214012). Представям си колко тона ла*на щяха да се изсипят тук ако не беше Опортюнити, а беше руска или китайска мисия... Не се заяждам, просто ми писна политизирането на космическите мисии и провалите им.