19

Мухаха

преди 5 години

Microsoft световния полицай и пазач на демокрацията , как за толкова години не си оправи счупения джам . Всяка версия се кърпи от момента на пускането и . Пачове и критически ъпдейти всеки месец докато компютъра блокира . ДЕЦА ги хакват редовно и без да се затрудняват . Направо спиращи дъха ДУПКИ в сигурноста . Месеци минават преди да им обърнат внимание . Опитно поле за всякакви начинаещи хакери . ....... И ТОВА е Интернет полцая който " ша на пази" . Господ да ни е на помощ .

18

Анонимен

преди 5 години

Майкрософт се гласи за световен интернет полицай и цензор, но разбира се това ще става за запазване и развитие на демокрацията, но глупаците, които ще повярват на това отдавна свършиха. Тази компания е тясно свързана с АНБ според Сноудън.

17

кръстоносец

преди 5 години

Я да видим кой мърмори сега... :)За толкова години те одавна са профилирали всеки един потребител, но още никой не е умрял, нали?

16

Анонимен

преди 5 години

До Дидо до номер 14Какво ги обслужваш бе , кавали ли им правиш или нещо друго..

15

Дидо до номер 14

преди 5 години

О, да. Обслужвам няколко счетоводители, като почнат да ги рпоменях тия Actiev X контроли, или ато пропищи на джава... НАправо ми се реве понякога

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12В Германия - никой не работи с електронни подписи за да си пусне ДДС или дек1 за заплатите , всички са Токен.. дава ти свобода да позваш какйто искаш блаузер и ОС.. А в България за да си пуснеш ДДС e с ActiveX контороли на Windows..

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Бабалюга FreeBSD никой никога не си е поставял за цел да е Декстоп операционна система .. Затова като питаш по някой форум как да си направиш на KDE или Gnome ще ти изсмеят.. Става но не е това е целта.. Има само една OS - Debian - става за всичко и е всичко - пълното цяло ОМ.

12

Анонимен

преди 5 години

До 10В Германия направиха подобен опит, ама се отказах след 10 години.

11

Анонимен

преди 5 години

7 В Убунтит можеш да ги спреш, а и махнах баш щита преди 2 версии, така че спокойно. Иначе, най добре сам да си направиш 32 битов компютър с подръчни материали и да под караш FreeBSD на него. Има част и за всичко останало. Не е толкова трудно.... Ще си умра девствен май ;(

10

Анонимен

преди 5 години

проблема да се мине на Линукс е дуржавната администрация , електронните подписи , Бизнес софтуера . А намерете си счетоводна програма на линукс да вади ДДС и ТРЗ програма.. Купих си на ФОИ-9 на приложни системи , пише работи под Линукс , ама друг път - като им поисках инсталационен пакет за Линукс , казаха ами работи добре под wine емулатора на linux, да работи но има 2-3 неща които не работят примерно проверка на ДДС номер

9

Анонимен

преди 5 години

най вероятно ще амбицират хакерите и ще стане весело!

8

Анонимен

преди 5 години

е да, сащ също се борят за световна демокрация! като почнаха от арабския свят и искат да продължат към азия!

7

Анонимен

преди 5 години

Микрософт ви следи навсякъде и събира информация за вас, затова най-добре Линукс, но микрософт започнаха да сътрудничат с Каноникал, и Убунту, за жалост, и Убунту вече може би събира данни за вас. Има и други линукс дистрибуции, така че избор има.

6

Анонимен

преди 5 години

Истината е да се минава към друга ОС, най-добре Линукс!!!!

5

Мечка

преди 5 години

Най вече имат интерес да профилират ***.

4

Анонимен

преди 5 години

Значи да разбираме, че Майкрософт искат да наложат на всичките си потребители своите виждания по какъвто и да е въпрос. Един вид да мислят вместо нас. Няма как да стане. Червени зелени точки ама платени от когото си трябва. Сфетофари.

3

Анонимен

преди 5 години

И ще снасят инфо на АНС-а и Сие.

2

Тръба

преди 5 години

Къш!

1

Анонимен

преди 5 години

майкрософт и сигурност са две несъвместими неща. Единственото за което ги бива е да събират личнарта ви информация и да ви профилират.