14

Анонимен

преди 5 години

Предлагам безвизов режим за китайци с един ден срок за получаване на гражданство край с дрмографските проблеми за седмица сме 300 милиона а Ердоган рязко ще си самоограничи душевните граници.Абе само аз ли тъй го чувствам или на последък всички политици по света са от *** нагоре.

13

Наблюдател

преди 5 години

Как само лъжат туристите...

12

МАНДРА ЗА КИСЕЛО ЗЕЛ

преди 5 години

Предлагам насърчаване на свободната Имиграция на китайци в ***. Цел 75% китайци, 25% бугаропитеци. Тогаа ке цъффне и ке върже.Виж Сингапоре. За една генерация стана от дупка на Азиатска Швейцария.

11

Гробокопач

преди 5 години

До JokoПроблема е, в това, че, ако турците не успяха в Родопите, китайците ще успеят. Те успяха да разбият след дълги години война, могъщата ни Хунорска империя и да ни изтласкат на Запад. Китай дължи просперитета си, като държава, именно на антагонистичният сблъсък с на. Но сега, ситуацията е друга, съвсем друга. Един път, заседнали в Родопите, ще ги превземат за 1 година, целите, нас малки групи по няколко милиона;))) А и сегашните родопчани, нямат общо с предишните!

10

Joko

преди 5 години

Момчиловци, нищо хубаво не ви чака ! ! ! ! Очаквайте в скоро време родопчанките да почнат да раждат китайчета....

9

Цецо

преди 5 години

Наскоро четох хубава статия в Инвестор - "Новият път на коприната", отнася се за нова фаза от икономическата инвазия на Китай в Европа, препоръчвам Ви я...

8

ШибиРиби

преди 5 години

То кой ли не мина от там, сега и китайците.

7

Анонимен

преди 5 години

Жалко за селото

6

Сп??нс

преди 5 години

Това съм го казвал и друг път, на едно изложение в Европа отишли и български занаятчии да представят шаяк и дъбени кожи и европееца казал, Много добре искам 100 хиляди, и нашите обяснили че ще им трябват 10години. Същото е с млякото ,те туристите ще дойдат, но колко време ще им трябва да произведат 20-30 хил кофички с кисело мляко и още толкова сирене???

5

Анонимен

преди 5 години

Маслено овче сирене брънза...Брънза - това означава сирене на румънски език :))))Пак объркахте думите ;)Но помнете - пазете се от китайците !Те идват с усмивка и завземат всичко!

4

Гурбетчия

преди 5 години

Браво на селото,чудесна идея! Пожелавам им много късмет и просперитет.

3

Анонимен

преди 5 години

До ГробокопачБоже,боже.Китайците ли те притеснява?Притеснявай се за тези от Близкия изток и Африка

2

Анонимен

преди 5 години

Е вчера нали беше японска инвазията. Днес китайска ли ще е.Или викате няма значение - та-ак да става.

1

Гробокопач

преди 5 години

Навремето китайките построиха заради нас, огромна стена, сега наште глъвоци, зорлем ще ги населят в Родопит