23

България ЕС НАТО

преди 5 години

в Европа живеят умни хора които си вадят поука от всяка грешка така че очаквайте още по силен Европейски съюз за щастие в който сме и ние

22

Анонимен

преди 5 години

Края на Меркел е дошъл. Германците са непонятни за нас българите, и сега ще си сърбат попарата. Европейският съюз, който така притеснява хората ще се разпадне. До 10 години и ще се разпадне от само себе си. Това едни да диктуват на други никой не го иска. В Брюксел има 50-60 хиляди чиновници със колосални заплати, и още толкова с много високи заплати. Кой ще го трае безконечно това.

21

Европейският съюз

преди 5 години

Европейският съюз да не е Съветския съюз ,че да се разпада. Европейският съюз е най-голямото политическо и демократично постижение на човечеството от както свят светува до наши дни. Благодарение на него в Европа вече никога няма да има войни. Европейският съюз е сложен жив организъм, който се развива и се променя. Това се случва в момента. Този тип съюзи е бъдещето на човечеството.

20

Пенсионер

преди 5 години

Ха дано,ама надали :)))

19

Анонимен

преди 5 години

Червените статистици Кънчо и Андрейчо отдавна са сложили края на Меркел. Спомням си как разпалено обясняваха по телевизора, че германците с камъни ще ликвидират Меркел до края на 2016 година заради беженската криза в Европа предизвикана от руските бомбандировки в Сирия.

18

Мигрант

преди 5 години

Вай,вай,сакън Меркел ханъм!Немой си ходи!Джамия ще наречем на тебе,паметник ще направим!Само си стой на поста,че дойдат ли ония гологлавите-лошо ни се пише!Отиде ни Бундесхалифатеца!А вече и химн му бяхме написали:"Дойчланд,Дойчланд,Аллах акбар! Майне либе Халифат! Меркел,Меркел,ашколсун! Чок курназ ханъм!"

17

Анонимен

преди 5 години

До мноуще има поне още две - три ери! пък после ще видим!

16

мноу

преди 5 години

А кога ще дойде края на ерата на Бойко в България???

15

А бе

преди 5 години

До Анонимен"Поне Меркел бе ясна и предвидима.."Верно че беше много предвидима-каквото кажеха от Вашингтон и Тел Авив-това правеше!Ама Зомби-какво да я правиш,освен да я изриташ небитието.

14

Анонимен

преди 5 години

Поне Меркел беше ясна и предвидима, а сега не е ясно какво ще става и с тези десни ние специално надали ще сме по- добре. Не виждам нищо положително, особено в разпалването на национализмите и протекционизмите в ЕС.

13

Хм

преди 5 години

Краят на Епохата Меркел вече е малко!Трябва да видим позорния край на самата Меркел!В буквалния смисъл...

12

Българина

преди 5 години

Това е ясно, въпросът е сащ и израел ще оставят ли германците да изгонят всичкото фес и ци га нин не само от германия а от целия ЕС ха дано че тука до 20г ще имаме цинга нин *** нгал.

11

Obo San

преди 5 години

То да е само на Меркел , добре . Иде краят на ЕС !

10

Анонимен

преди 5 години

Когато и да я разкарат все ще е късно вече напълниха европата с "ядрени физици и лекари" така ще дупце да им е яко .

9

ПЕНКО

преди 5 години

НЕ РАЗБИРАМ -КАК ПРЕДИ ДА СВЪРШИ ПРИРИДНИЯ ГАЗ НА РФ ,МЕРКЕЛ И МЕРКЕЛИСТИТЕ ВЪВ ФРГ ЩЕ ЗАГУБЯТ ВЛАСТТА !?!? 400 ФАМИЛИИ ВЛАДЕЯТ ИКОНОМИКАТА НА ГЕРМАНИЯ И ВСИЧКИ ТЕ ПОЛЗВАТ ГАЗ ОТ РУСИЯ !!!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 5 години

И на Борисов му идва края! Не само на Меркел!Ще има големи промени в цяла Европа!

7

Анонимен

преди 5 години

Taja kato toscho i boiko schte sedi

6

Кел Файда

преди 5 години

В Маракеш - тази и други европейски глидъри ще подписват "Пакт за миграцията" ... вкратце - 270 000 000 африканци ( още ) трябва да получат европейски дом!Има го и нета ... и в Ютуб ... за това няма да прочетете...пък и е на немски

5

Анонимен

преди 5 години

Да се маха. Достатъчно поразии направи и тези поразии имат отражение върху цяла Европа.

4

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще я съдят.... Отиде си Килъри вреем е да си иде и Изперкел.