49

до 51

преди 5 години

Тя не прави такива неща

48

Зорница

преди 5 години

Да може да му лапне мангизите че вече Удъртява и нема да има кой да и дава да го смуче

47

Анонимен

преди 5 години

Убит е целенасочено, а не в някакви случайни престрелки....Търговия с диаманти....По Наталия Гуркова може да се прецени какъв е човека -дали е съмнителен бизнесмен с пачки или нормален човек, с когото не би излезнала никога...

46

Българка

преди 5 години

Наталия, бъди силна! България е с теб!

45

ОЩЕ

преди 5 години

КОЯ ЛИ ВЕЧЕ ПОД РЕД Е ВЕСЕЛАТА ВДОВИЦА-БЪЛГАРКА НА МИЛИОНЕРЧЕТА..ВЕЧЕ НЕ СЕ БРОЯТ--СЕГА ЩЕ ТРЪГНЕ НА РАЗХОДКИ ПО СВЕТА--НЕ Я МИСЛЕТЕ-ПОДПЛАТЕНА Е ОТВСЯКЪДЕ С ПАРИЦИ..ЗЛАТНА ВДОВИЦА-НА КОЙ ЛИ МЛАДОК ЩЕ МУ ИЗЛЕЗЕ КЪСМЕТА....

44

хюго бос

преди 5 години

Водещият е тотално неадекватен и груб.

43

Анонимен

преди 5 години

Спокойно, тя няма да тъгува дълго мацката....................скоро ще намери друг богат ахмак..............ако гръмнат и него, има и други богати чичковци!!!

42

Горан

преди 5 години

До Гошо: Мъжа и е сръбски мафиотски бос. Въртял бизнес с диаманти. Няма диамантен бизнес, дето да не е кървав, освен ако не го въртят евреи във бижутериите си. Тоя не е за жалене. Убийството му е поръчково, и не е инцидент. И едва ли е от чернокожи.

41

Гошо

преди 5 години

Стига спекулирахте бе. Покажете малко уважение, човек е умрял все пак. Нито той, нито Наталия заслужават да плюят по тях. Жената остава вдовица с две малки деца, каква утеха ще и донесат парите му. В тая маймунска дупка Южна Африка, откакто им дадоха права на ***, престъпността мина е през тавана. Историята се повтаря обаче, света от прогрес ще премине в регрес. Белият човек ще ги ползва за роби отново. Животното си остава животно

40

Анонимен

преди 5 години

Черна вдовица, освен паяк, означава убийца, обикновено на съпрузи, обикновено серийна. Толкова ви е ниска общата култура, че с това заглавие, което не знаете какво значи, обвинихте самата Гуркова за убийството, поради което има основание да ви съди за клевета.

39

Ицо

преди 5 години

Няма нужда чак до там да ходя, те африканците сами си идват тука.

38

Проста истина

преди 5 години

По добре работник у нас, отколкото диамантен Boss в ЮАР.

37

Анонимен

преди 5 години

"Черната вдовица и застреляният бизнесмен: Приказката..."---Няма такава вдовица, бе! Има "Веселата вдовица", иначе няма да е приказка. :)

36

Анонимен

преди 5 години

Убили търговец на диаманти в Южна Африка.Що не гърмят по търговци на хляб или зеленчуци ?Преди години бяха отвлекли и измъчвали баща му на този бизнесмен... има нещо гнило в цялата история.

35

Горан

преди 5 години

До Анонимен 36: Естествено, че е напълно професионално свършена работа! Дори поршето е само за смяна на едно стъкло! Това за престрелките и убийствата е написано само да си чешат езиците! Тия са били професионалисти от много високо ниво!

34

Анонимен

преди 5 години

И после ревете, че в България живеете зле ?!Ами отивайте в РЮА.Нали сте много недоволни тук ;)Мрънкачи :)))

33

Анонимен

преди 5 години

Голяма СЛУЧАЙНОСТ, двама души на мотоциклет, спират до него на светофара и изстрелват 2 Куршума, не цял пълнител, ДВА куршума / ама смъртоносни/, ей така за развлечение.Това си е професионално убийство. От хора които са получили пачки за тази работа. Ако бяха разни черни бандюги щяха да искат да вземат ПОРШЕто или да оберат трупа. И ЩЯХА да изстрелят поне 10 куршума по жертвата. Наште платени журналисти малко да се освестят и да спрат да пишат глупости. Бог да го прости, но такива са рисковете

32

Анонимен

преди 5 години

"... в които жените са спрели да се проституират и са създали семейство."---... да СЕ проституират ли!? Джеси, "проституирам" НЕ Е възвратен глагол.

31

кой е тоя

преди 5 години

До АнонименГардиън: Осъден трафикант на жени в българския ВИП БрадърПетко ли?

30

Горан

преди 5 години

Е, вече няма фирми за диаманти, вече нищо няма, туй то! Този впрочем за първи път го чувам... Джордж Холивуд! Пффф... Показен т.ъ.п.а.н.а.р, съвсем естествено е да го гръмнат! В интерес на истината доста хора биха го гръмнали тоя, даже само за спорта!