10

ПЪТ 813 с ДУПКИ

преди 5 години

ПЪТ 813 С ДУПКИ САМО ОТ ГЕРБ И БСП И АТАКА И БЗНС

9

лекар

преди 5 години

И дали в правителствена,МВР,и ВМА се закупуват апарати и консумативи според този закон???Обзалагам се,че не е така.С този закон направо в средновековието ни върнаха.Защото като се изпотрошат измислените китайски апаратури започваме по алгоритмите от 18 век!Ако така я караме ще взема пиявици да отглеждам и с тях да лекуваме!

8

лекар

преди 5 години

Заради законът за обществените поръчки се купува всичко най евтино и при нас резултатите са трагични!Като се почне от най евтините линейки дето ги бутаме през зимата,китайските ЕКГ-та,монитори,дефибрилатори,перфузори,най евтините абокати дето не са по лев,а по 50 стотинки и от 3-2 не струват.Всичко е ужасно!Ако не се спази този зкон на помощ идва Генка Шикерова,прави репортажи как можело да се купят 2- 3 пъти повече апарати .Знае ли тя,че евтините китайски апарати дори не си издържат гаранцията?

7

Анонимен

преди 5 години

Съвсем наскоро Германсак фирма изпрати съобщение до едно забутано българско село, че са минали 50 години откак са простоили моста и гаранцията му е изтекла..... а Ние не можем да направим път с гаранция за 10 години?

6

Анонимен

преди 5 години

Homo sapiens neandertalis

5

Анонимен

преди 5 години

Kak samo go gleda w o4ite tozi ***!

4

бай х

преди 5 години

.... износващият слой на асфалтовата настилка има между 6 и 8 години експлоатационен срок..... бре !!! Има още пътища от бай тошово време / над 30г / не са мръднали , в Германия има асфалтови пътища от времето на Хитлер още са здрави , да не говорим за римските пътища са над 2000 години и още са в гаранция :)

3

Анонимен

преди 5 години

И така когато се разчуе, че някоя фирма на Баце и компания е намазала поръчка- едно леко сривче на системата и хоп всичко е чисто след рестарта.

2

Анонимен

преди 5 години

2019та година ...... видими резултати

1

Osu

преди 5 години

Chudesno....bg zdravnata zastrahovatelna kasa raboti perfektno elektronno, telefonno...