49

Я па я...!

преди 5 години

Прави ли ви впечатление че на всякъде черните и шоколадовите са най големи престъпници? И у нас е така.Има и изключения. Русия.

48

Я гледай....

преди 5 години

До Анонимен 45 Теб па какво те интересува какво става с фирмите на Големия? Да нямаш акции там?

47

Анонимен

преди 5 години

Ама хич не ми е жал за дебелия космат църен грък Куренемитис.

46

:):)

преди 5 години

хайде стига с това РЮА, на всички ви е ясно че е ЮАР

45

некадърни журналя!!!

преди 5 години

Срам ме е от вас !!! Некадърни псевдодраскачи !!! Една грамотна статия нямате !!! Изумявам се как си вадите заплатите, смешници !!!!

44

развеселина

преди 5 години

Декарт го е казал: ДОБРЕ Е ЖИВЯЛ ТОЗИ,КОЙТО ДОБРЕ СЕ Е СКРИЛ.

43

Анонимен

преди 5 години

До Ян Дъглас СмитВ РЮА годишно загиват над 2000 полицаи!!! Само това е показател каква ужасяваща престъпност има в тази "държава", откакто КОМУНИСТИТЕ взеха властта!

42

РЕНЕГАТКА

преди 5 години

МИСС БЪЛГАРИЯ РЕНЕГАТКА

41

хм!

преди 5 години

дреме ми за Гуркова!

40

Ян Дъглас Смит

преди 5 години

Сега разбирате ли разликата между ЮАР и РЮА?В РЮА годишно загиват над 2000 полицаи!!! Само това е показател каква ужасяваща престъпност има в тази "държава", откакто черните взеха властта!

39

Анонимен

преди 5 години

А какво стана с фирмите на Господин Големия,няма ли ги вече,а защо са го гръмнали щот не ги обявил за фалит и закрил ли.

38

Вярно е

преди 5 години

Цитирам:И после ревете, че в България живеете зле ?!Ами отивайте в РЮА.Нали сте много недоволни тук ;)Мрънкачи :)))

37

Анонимен

преди 5 години

Така става когато се вземеш много на сериозно и се самозабравиш! А Гуркова да си беше избрала нормален мъж с нормално потекло и 1000лв. заплата. Ама пуста алчност и невежест...нали трябва да се учи, да се образова, да се труди като всички останали...трудна работа...!!

36

Вербовчик

преди 5 години

До АнонименВ титова Югославия нямало престъпност???Тука има-тука нема

35

Анонимен

преди 5 години

Живей така че никой да не те забелязва. Станеш ли много известен и богат вече си пътник особено в днешният свят на беззаконие и анархия. Този сигурно си е мислел че живее в Титова Югославия в която нямаше престъпност и народа беше спокоен за живота и здравето си. Сбъркал е й държавата и времето. Най вече професията. Знаел е че такъв като него вече са го гръмнали й не е взел никакви мерки. Ще кара Порше без бронирани врати и стъкла. Толкова ли е бил беден че не го е бронирал.

34

Анонимен

преди 5 години

И ко?

33

Анонимен

преди 5 години

Имам приятел в РЮА. Преди повече от 20 г. си беше купил кола, която бе изцяло с бронирани джамове заради огромната престъпност. И следващите му возила бяха с бронирани стъкла. Заради престъпността се премести да живее от центъра на Йоханесбург в затворен комплекс с охрана край града. Чака пенсия и след 7 -8 г. ще се връща или ще отиде в САЩ. За белите в РЮА стана страшно.Учудващо е как този Джордже не е имал бронирани стъкла на Поршето? Явно е подценил ситуацията?!

32

Анонимен

преди 5 години

Да вметна за ЮАР нещо. През нощта в градовете не се спира на светофари- стрелят и крадат на месо. Ако караш мотор, режат ахилеса, докато си на него и ти крадат возилото. Бандите са брутални. За да те приемат в банда се иска да застреляш случаен миновач- изпит. Беззаконието е тотално. Прекарвам там средно по няколко седмици годишно- IT проект. Движим се само с таксита и охрана. Относно Поршето- там обикновен IT специалист и то средно платен кара BMW 5er, ако не чисто ново, то на 3-4 години.

31

Анонимен

преди 5 години

"Salon Prive" със сигурност се е занимавала с диаманти.Бг журналистиката е на аборигенско ниво.толкова неграмотна работа и Замбия няма.

30

Гoшу

преди 5 години

До От цялата работаХа-ха-ха :))) Само плюсове имаш...и правилно