15

Анонимен

преди 5 години

Драги сънародници в б...я не плачете над чужд гроб докато преглъщате македонската наденица с домашна шльокавица.мисленето е противопоказно по вашите ширини

14

Мда

преди 5 години

Американското правосъдие е машина за пари!Що да не издои и Косби?Впрочем,гледахте ли случката с някой си Кавано,кандидат за Върховният съд издигнат от Тръмп-набеден,че опитал да изнасили някаква на младежко парти през 1982г,когато е бил на 17години!!???И това нещо се разнася от CNN и останалите *** медии вече цяла седмица!Още миришат ла.й.н.ата на Клинтънови,ама тръгнали да ровят в чуждото!

13

Моралка Всеобща

преди 5 години

Америка би тръгнала по друг път,ако не обвиниха един кандидат Президент в любовни афери.Една пура движеше моралистичното US общество години,а ответницата Хилари се изкачи във властта,само с всеопрощаващия си поглед.Един многоцветен Президент имаше за съпруга травестит,но имаше мярка,което не важи за сегашния.Той сегашния не е изонодил само женски статуи.Конгреса си има 50 "изстрадали" от него свидетелки,за всеки случай.US/Свобода/ияЖалко за Косби и Спейси.В Турция всички артисти обичат Ердо!

12

Do 10 и 11

преди 5 години

Вие американците не ги мислете.От преди 14г. пак са намерили доказателства и пак е минало през прокуратура, съд, съдебни заседатели и всички са решили, че е виновен.Вие, още си стойте с местното балканско мислене...как можело, то такова нещо...и т.н. и т.н.И с това си мислене, си оставате(ме) на г*за на света. И ще си останем там...а, *** патриотични напъни за България на три морета и колко сме били велики преди 1000г...никой не го интересува.

11

До 10

преди 5 години

Еиии такова изораване ,че следите още личат,ваиии ваиии ,ваи...

10

Анонимен

преди 5 години

Това мияза повече на лов на вещици отколкото на правосъдие.Връщаме се към средновековието, когато вместо обектиност на закона, сантиментът на масите решава кой да бъде наказан по изсмукани от пръстите обвинения.

9

Анонимен

преди 5 години

Интересно, как се доказва сексуално насилие от преди 14 години?

8

Анонимен

преди 5 години

Тия златотърсачките там, нямат насищане. Леле голяма пасмина. То не остана читав човек от шоубизнеса бре. А там жените били много почтени.

7

Анонимен

преди 5 години

"Никой не е над закона и никой не трябва да получава различно отношение в зависимост от това къде живее, кой е, или заради богатство, известност или дори филантропия.Иначе плюете по американците...и любите силно "братска" Русия...но, разликите между САЩ и Русия/България е от тук до Марс.

6

...

преди 5 години

Епа мое хамериканците да се секакви, ама за всяко престъпление дават горе доле задоволителна присъда! Тука за убииство може само да се надяваш извършителя да излежи 1-2 години! Така, че мое да ревете ама тука е мнооооооооооооооооого зле!

5

Анонимен

преди 5 години

3-10 години? За кмета изнасилвач 4 години (пуснат след 2), убеца на Пауло 4 години (опит за пускане след 2) и още много други знайни и незнайни случаи! Наистина сме толерантни!

4

Анонимен

преди 5 години

"Никой не е над закона и никой не трябва да получава различно отношение в зависимост от това къде живее, кой е, или заради богатство, известност или дори филантропия.Ехххх ако беше така и в България!

3

Анонимен

преди 5 години

Ми не е хубава изобщо. Защо тези звездичка?

2

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам защо с такава *** като има толкова яки каки в Холивуд?

1

Анонимен

преди 5 години

Всички знаеха че е сексуално животно и извратеняк.Но мълчаха защото е черен.Трябваше да му дадат повече годинки.20 например.