17

Анонимен

преди 5 години

Не е съвсем по темата, но: 60-те години спец служби пратили агент(ка) да спи със африкански лидер на "лоша" страна и после пуснали пopно кадрите по медиите, за да дискредитират политика. Но О-ужас! рейтингът му скочил до небесата: хората си казвали "Ей. виж го нашият тъмнокож големец, к'ва руса мадама свалил и оправя! Евала на човека!"Та представата за морал е силно субективна и на последък доста извратена. Филми с насилие - няма проблем, но някоя разголена част на тялото - и Ооо, разврат!

16

House M.D.

преди 5 години

Водният български агроном, дървото Явор, отново рецитира това, което са му написали.

15

Анонимен

преди 5 години

Явор Колев записва паролите си в тефтер!!! Уникален компютърен гений. Нямам думи.

14

Анонимен

преди 5 години

"Паролите трябва да се сменят периодично и да се записват на тефтер"И това го казва ГДПОБ! Това обяснява много неща, за държавата. Аз съм спокоен, мойте са записани в тетрадка

13

Анонимен

преди 5 години

До ДаЩото има хормонои уе мой. Ти не си ли бил на 12?

12

Жоре Хакеро

преди 5 години

На мен пък ми бяха пратили мейл и сложили като заглавие една много стара моя парола, като ми писаха че са ми хакнали камерата на компютъра и направили видео докато гледам порно....Искаха ми едни 7 хил.евра иначе щели да пратят записа на всички мои контакти във фейса...Отговорих им факю макю, аз компютър немам :-) Лошото е, че и деца хващат, но трябва родителите да им говорят.

11

Анонимен

преди 5 години

След като 99% от населението не знае за какво да ползва Интернет, то то се мята от една в друга страна докато стигне до сайт за запознанства или порностраници, което долу-горе е едно и също. И децата след като родителите им не могат да ги научат на нищо друго и нямат интереси в крайна сметка стигат до същото.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Да - "Мама ше купи на детито най-големия, най-убавия, най-скъпия талафонь та да сме по-така пред другите". Въпреки, че може би ще тегли заем и такъв телефон въобще не му трябва на детето.

9

Анонимен

преди 5 години

Родителите им навират от 3-4 годишни телефони в ръцете - без никакакъв контрол , пускат му едно видео но докато го гледа детето може да езбере друго и след 2-3 натискания по екрана , може да си окаже че гледа как се бият на кръстовището, а не Боб пачавричката.

8

Анонимен

преди 5 години

Според мене тези работи въпросният Колев си ги измисля. Явно той така ги разбира нещата. Но оък ако се случва наистина, няма лошо, и това си е вид естествен отбор.

7

Анонимен

преди 5 години

Ще му давам 5000 откуп ли че аз да толкова ще платя него да изчу.кат и да го убият да вървят на майната си тия човешки биологични отпадъци.

6

Пламен Василев

преди 5 години

Какво става, със народа ни , Първо тези деца трябва да си учат уроците, а не да си пишат с разни ******. Второ защо се събличат, ами просто защо отговарят на въпросните педофили. И не на последно място, държавата трябва да ги издирва тези педофили, и до животен затвор, . А също така и родители те имат малко вина, те са длъжни да следят дето им , с кого си пише, и с кого не.

5

alex

преди 5 години

Явор Колев съм убеден че не може да си изтегли субтитри за филм, какво остава да дава акъл как да се пазим в нета

4

Да

преди 5 години

А, защо се снимат голи тези деца и пишат еротични чатове?Те не трябва ли да учат?

3

Анонимен

преди 5 години

Специалистът е забравил да упомене обратния случай как малки деца се правят на по-големи. Може би не е нарочно.

2

fake news

преди 5 години

за това бъдете като сузанита. от 6 годишна по бикини и с батковци. такива кат нея няма с какво да я изнудват. всички вече са и се изредили...

1

Анонимен

преди 5 години

Имаше една Сесил Каратанчева навремето.14-годишна.Кво стана с нейния педофил. Или викате политкоректно е да пишете за него.