23

Анонимен

преди 5 години

Тези всичките едно време бяха комсомолци и политруци! Всички са учили в Москва! Я марш оттука!

22

Анонимен

преди 5 години

Хайде стига,червени анализатори и дръгливи коне! То бива,бива...! Имам чувството, че Нинова идва и сменяме ЕС със СИВ от едно време! А бе кого каните и какво слушате?

21

Аз знам

преди 5 години

Тая телевизия се убиха да го канят този т.н. журналист Москов. Ми той е вече стар и .... да него обиждам .

20

цъфнали и вързали

преди 5 години

Ето реалността - непълнолетни наркомани,унищожаване на децата и младежите в ранна възраст - https://youtube/watch?v=BCqthE9EdKM

19

Анонимен

преди 5 години

Не е възможно да имаш връзка с елит който се е разделил на няколко партии за да имитира демокрация а реално са все едни и същи и този елит се самойзбира.Тоест това е тоталирарен елит със или без имитирана демокрация все е същия.Не случайно всички до един в него имат връзка с елита на предния тоталитарен режим.Хич не е възможно да имаш връзка с елит който не си избирал.

18

Спомен

преди 5 години

Свалиха акциз на кафе, и какво стана, търговците свалиха ли цената - не!После митът колко умни и работливи били.Като строителите ни, умни работливи - а строят с некачествени материали, без шумоизолация, пожарни кранове, гаражи, изолации - при първото по-сериозно бедствие, ще видим резултатът от "работливите, умните и красивите".

17

Симо

преди 5 години

Връзката Политици-граждани може да е прекъсната но виж връзката Политици-мафия е доста стегната.

16

Гошо

преди 5 години

Тази връзка никога не я е имало.

15

Анонимен

преди 5 години

Какво си въобразяват тези мафиоти, че могат да управляват еднолично държавата ли? Да не сме в средновековието?

14

Анонимен

преди 5 години

Много важно е да не се губи връзката със селЯните.

13

Покупателна

преди 5 години

Важна е покупателната способност!Един боб в Испания да ти е еди и нещо, а в БГ три лева.Средната заплата е чисто хиляда лева, а ток, води, парно, данък смет да са ти 35% от заплатата.Да имаме сто хиляди със над две хиляди заплата - лекари и програмисти в С-я.Всичко останало е на ръба на оцеляването.Каквото и да увеличават,с темпото на поскъпване на данъци, стоки, услугивървим към устойчива мизерия.Сива икономика и несъбрано ДДС са първите крачки.Премахване на търговска тайна при ПЧБ

12

Избирател

преди 5 години

Връзките с управляващите ги заздравяваме на избори. БСП нека отново се пробва да установи връзка с нас! Надали ще ги изберем, но сме свободна страна. Доверие обаче не се гради на основата на лъжи. Ние виждаме кой върши работа и кой само плямпа и ***, когато дойде на власт.

11

annybody

преди 5 години

Само Хорни "слезе сред народа" - първо в СПА курортите на Банско и Гулийна Баня, сега е из гръцките плажове, защото "народът" не е сколасал да се прибере още оттам.Така трябва - да види какво му е на народа, я!

10

Кенчо гьостерицата

преди 5 години

Ще възстановим връзката с политиците . С фул контакт.

9

Анонимен

преди 5 години

Този обикалял ли е по населените места из България,за да види реалния живот извън София и извън колата си?В България деца гладуват,хора умират от глад и студ,майки проституират,за да изхранят семействата си,питай оня от ОФ предаването Карбовски,ако не вярваш.И как ще сравняваш заплатите,пенсиите в България с тези на запад?

8

Анонимен

преди 5 години

Абе ей,стига говори наизуст,ти си се обадил в Мюнхен,най,ама най най-скъпия град в Германия,а и не само в Германия.В другите ландове или в селата защо не звънна,да питаш за цената на продуктите и да направиш средно аритметично изчисление за цяла Германия?Мноого сте умни,надали и една година сте живели на запад,а устите ви големи,всичко знаете.

7

anonim

преди 5 години

Taka e , no niama alternativa.

6

Анонимен

преди 5 години

Великият мислител Москов. Изговори много, без да каже нищо.

5

Анонимен

преди 5 години

Долу Борисов и ГЕРБ!ДА СЕ МАХАТ, ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ГИ ТРАЕМ!

4

дарвин еволюция

преди 5 години

Стругар --> РабФак --> Партиен Секретар --> (Г)рабиме (Е)вропа (Р)ушиме (Б)ългария --> Прецедател на НС --> Министър --> Майка На Нацията