11

Анонимен

преди 5 години

Нова рекламка на ВУЗФ!Всеки ден ги почнаха...някой яко шари мъни :)

10

до 2

преди 5 години

Жеаеш да се опиташ да се изкажеш? Ами изкажи се, ама по - умно ;)))Ако твърдиш, че активните борци и комунистите нямат наследници, лъжеш се. В момента точно те държат политическата и икономическата власт в България. Агент Буда, например, по живково време беше наследник на активни борци, а сега стана наследник на репресирани. Всички наследници на активни борци са така. Поне всички, за които съм чувал и познавам. А познавам много. И съм чувал за още повече.

9

Архимандит Груйчо

преди 5 години

Работенето в България - прецакване безкрай - западняците дават по-малко пари, отколкото на работници на запад, тука сега работещите хранят пенсионерите и ***, и не се знае те като се пенсионират кой ще им изкарва пенсиите при това остаряващо, намаляващо и циганизиращо се население. Единствено плоския данък дава някакво чуство на благоденствие, и сега ревящите да го сменят с прогресивна скала не се усещат как ще прецакат всичко, след като народа се усети как се пре**ава.

8

Висящ дюлгерин

преди 5 години

Като не си плащат данъците в България ,ми хранят дедовия ми.

7

Анонимен

преди 5 години

До 2Какви наследници те са на по 80 години, ако въобще са сред нас. Ти в кой век живееш? Никой не Храниш от тях. Било едно време. Сега младите хранят пенсионерите. На всеки работещ се падат по 5-10 пенсионера. Толкова си некомпетентен поне си мълчи. Ставаш жалък с жълтия си изказ.

6

Анонимен

преди 5 години

Отиват в чужди компании виждат ти умствения капацитет и на твой лапачка,пиачка. А ти жълтти стотинки. Поне, като се продаваш знай си цената. Мозъка ти е даден да правиш пари от него. Стани най-богатия човек в света.

5

Истукан

преди 5 години

Те 70% от компаниите в България са чужди. Затова са дошли чужденците в България, а именно, за да плащат мизерни заплати и да осигуряват върху минимална заплата. Ако можете не работете за чужди фирми, а само за български, макар че има и много мошеници сред българските фирми, които също пробутват ниски заплати и осигуровки върху минимална заплата, както и пари в пликчета и тем подобни измишльотини. Това е така, защото няма как да ги контролира държавата и всеки си прави каквото си поиска.

4

Анонимен

преди 5 години

Много схеми ей....що ли е то Българска работа

3

Бате Гойко

преди 5 години

"Как да работите за чужди компании, докато сте у нас?"Много лесно. Например можете да работите в десетки търговски вериги и вериги за бързо хранене, които са чужди компании и без АСТ тестове.

2

Анонимен

преди 5 години

Няма смисъл да работите за чужда компания в България. По добре е да работите за чужда компания в чужбина. Така няма да храните наследниците на активните борци и ще вземате цялото заплащане, което компанията може да ви даде. иначе ще вземате побългарена заплата... И още нещо - в чужбина шефовете ви няма да са българи.

1

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости са тия тестове. Достатъчно е да знаете добре английски и да имате прилична компютърна грамотност и ще си намерите работа без проблем в чужда фирма с доста добри условия или ако не са добри поне много добър опит и знания ще придобиете за следващата по-добра фирма.