28

Женя

преди 5 години

Ползва се отдавна в Испания и е много полезно, не за това, за което прочетох в коментарите. Защо в България всичко се свежда до тарикатлък? Наскоро синът ми го ползва, за да сигнализира внимание към шофьорите, защото на път с разрешена висока скорост имаше катастрофа. Така веднага тези в близост намалят скоростта и се избягва верижна катастрофа. Ако ти трябва полицейски патрул, бързо знаеш къде е спрял най-близките. Удобство е, което всеки ползва според интелекта си.

27

Анонимен

преди 5 години

До ViperYou sound like a Turkish cabby ...

26

Анонимен

преди 5 години

ок като идея, ама като се замисля, че разни пиянки се прибират след дискотеките и могат да блъснат някой... нещо ми минава мерака.

25

Анонимен

преди 5 години

Пълна глупост.И ще вадя аз телефона всеки път като видя патрулка и ще осведомявам крадците които са най-слабите места.

24

Viper

преди 5 години

До Young driver You don't understand application, your are still YOUNG :)

23

niki

преди 5 години

Страхотна новина за престъпниците.Бива ли такива неща изобщо да съществуват??

22

един

преди 5 години

А добър ден ! То отдавна има такова приложение, казва се WAZE и е навигация на Гугъл. Там всеки може да отбележи патрули, камери, ПТП-та, и т.н. Вие открихте топлата вода направо. Ха ха ха ...

21

Анонимен

преди 5 години

Златко Желев, защо рекламираш нещо, което вероятно ще се ползва от потенциалните убийци на пътя, за да се предупреждават къде има полицаи? Вероятно и ти си един от тях...

20

КАТ ерици

преди 5 години

"Във горица на полянкапод едно дърво на сянка ..."

19

ЕвропеецЪ

преди 5 години

"***" няма какво да му се оправя!Само ЛЕГЕНДА е, че българите сме били най-лошите, невъзпътани, пияни и т.н. джигити по пътищата ни!Това са само ОПРАВДАНИЯ на нeкадърните ни управници!Вместо да регулират движението така, че да не се изнервят хората и да не се налага да правят нарушения, наш'те управници прехвърлят топката на "джигитите" и "пияндетата".Шофирал съм с години във Франция, ***'тряла там е с пъти по-зле от тук, но там "воина по пътищата" НЯМА!И полицай на пътя също почти няма!

18

Анонимен

преди 5 години

Перфектното приложение за всеки един крадец, убиец и изнасилвач.Сигурни, ще има и ново приложени - Изтрий си досието от архивите на МВР.... И трето, дето са с едни натискане на бутон, подкупваш съдия.Тц Тц Тц...

17

Анонимен

преди 5 години

Подобни приложения съществуват много. На прима виста се сещам за Waze i blitzer.de. Не трябват регистрации, исталираш и пускаш. Ако наближава камера - сигнализират. Тъй като пътувам в Европа чест, аз ползвам 2-то. Има стацинарните камери дори в България. А когато подминеш мобилна камера, може да докладваш че е там или още е там или вече я няма. Допълнителни екстри са сигнализация за опасности по пътя, края на задръствания, катастрофи, строежи и т.н.

16

Анонимен

преди 5 години

Само мобилни камери и глоби ще оправят ***,не му ли бръкнат в джоба със солена глоба,няма оправия!!!

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14така по естествен път пресява ченгетата от системата, да не флуудват приложенеито с фалшиви локации и аларми :)

14

Анонимен

преди 5 години

До Професор Тюхчефхаха това е за верификационен СМС при регистрацията :)след това и мейл адрес иска, внимавай с това приложение мноого :)))

13

Дебнеш зад храста

преди 5 години

Какво става ? От къде ни виждат бе колега ? Ай да идем там зад завоя бе !

12

Анонимен

преди 5 години

Защо да е лоша идеята?Някой да е чул или видял полицай в Б-я да се е загрижил безопасносттта или за хората изобщо?Никой не става полицай у нас с такава цел.Полицай се става САМО ако те изритат от всякъде или с други думи за нищо друго не ставаш и/или си безкрайно мързцелив, алчен и некадърен.

11

Анонимен

преди 5 години

Иска телефонен номер за за да се активира и ОБЕЩАВА (!!!!) че няма да го използва за лоши цели!!!Аре стига!!!Изгубиха ме за каузата (иначе много добра!) на момента!Деинсталирай!!!

10

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Така и не разбрах с какво ще е полезно това приложение!?Или прелитащи с 120-150км/ч при ограничение 70 е много полезно зо сигурността по пътищата, Сега да пуснат и едно приложение което да следи колко от участниците в тежки ПТП през 2019-та са ползвали "моя патрул" , та статистиката да е пълна.

9

Млад шофьор

преди 5 години

На кого е нужно това приложение пък и реклама му правите даже ? Ако си спазваш правилника какво ти пука къде точно са патрулите ? Какво пречи КАТ също да си го изтегли това приложение и да следи къде то прогнозира, че ще са патрулите ? Защо не се измисли приложение регистър за джи.гитите, за да може да ви разпознаем като ви видим на пътя, а ?