36

Анонимен

преди 5 години

Мдаааа, не е лесно да си и...т с промит мозък! Този какво е очаквал? А за 16-17 годишните момичета, които се запознават с интернет с джихадисти и после бягат при тях за да им станат съпруги, да не говорим. Айнщайн го е казал най-добре за двете безкрайни нещо...

35

Анонимен

преди 5 години

Джесика Вълчева що не си намериш една канцеларска работа в северна Сирия и да ни освободиш от мозъчните си неразположености!

34

До Джесата

преди 5 години

Извинявай за забележката, но си забравила да сложиш палец надолу на цели 11 коментара! Аааа, да и другия път като пишеш лъжи първо ги прочети. В началото на приказката момъкът нямал какво да губи та тръгнал по широкия свят, а като се усетил, че е сбъркал посоката мирно се върнал при благоверната!?Между другото знаеш ли причината Шехерезада да измисля нови и нови истории, които да разказва на султана в продължение на повече от хиляда нощи?Ако беше на нейното място да си изгоряла още първата нощ

33

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

(На изтрития коментар версия без мръсни думи):И ся кво? трябва да съчувстваме ли? Пpомития от ислям мoзък се подвел по още по-гнуcна версия на исляма, така ли? добро момче ама се радикализал в интернет.Той беше добър мюсюлманин ама тръгна да търси седемдесетте девици, пък като видя че то чакат седемдесе надъpвени разбра че сбъркал и искал да се върне.Абе това повpъщано да не е поръчано пак от дойчевеле или някоя друга неолибералистична медия? Ама вече инструкциите са да не се цитира.

32

Кратун

преди 5 години

ИДИЛ още от началото заявяваше, че иска да наложи исляма по света. Щом този е тръгнал натам, значи това са му идеите - да налага ислям. Сега трябва да го съжалява ли? Че е видял истинското лице на дяволската си религия?

31

Име

преди 5 години

уличен метач на 10 м. от границата на турция със сирия, където в същност няма и следа от човешко същество. метачът в същност е предрешен нинджа, който се е появил от нищото. историята, която ни е поднесена така любезно, досущ прилича на онази с новичока и хвърлянето на варели с хлор от хеликоптери на асад. и моля ви! какво ужасно антилиберално нещо сте написали в подзаглавието! тези не са терористи, а умерени бунтовници и опозиция, която е подкрепяна от целия прогресивен, *** свят, оон...

30

гошо от почивка

преди 5 години

Басиму романа начи!

29

много интересно

преди 5 години

Значи нашия човек първо се оженил,а после разбрал,че си е объркал живота,и решил да почне отначало!И за това хукнал към Идил да работи в канцелария!?Въпроса е:Кой написа тая простотия,и с каква цел!?

28

Анонимен

преди 5 години

Измислена история, при това доста слябо написана. Писателят по-добре да си намери друго занимание.

27

Носферату

преди 5 години

Граф Дракул Цепеш най-добре ги лекуваше такива.

26

Халифът щърк

преди 5 години

Приказки на Шехерезада от 1001 нощ. Бетер локумите на Синбад Мореплавателя и Мордехай Овшолум.

25

мама му на сорос

преди 5 години

аха и разкаял се обратен. либерастията до там я докара да оправдава терористи публично. нищо че през ден има новини за наръгани и засреляни от чалмалии.

24

Анонимен

преди 5 години

Това писание или е обикновена провокация пълна обаче с фактологични грешки, сбъркани времена и без елементарна обосновка, или .......... Джесиката се опитва да пренапише историята за Малкия Мук в съвременен контекст. Засега не се получава, но е добро начало. Иначе как само му се отлепват краката високо от земята, а?!Найс бе джанъм от любов, джоджен и бакпулвер!

23

бай ганю

преди 5 години

какво ли не прави простоватостта и лошата образованост от хората по бедните райони?то в БГ пълно с кухи нефункциониращи кратуни а какво остава в страни от третия свят?само няколко коментара прочетени тук и разбирам че ние не сме по напред от описаната жертва по мислене само дето не сме толкова религиозно повлияни иначе както имама и на мен попа квото ми каже кво да правя ще слушам

22

Анонимен

преди 5 години

Нищо чудно - никой не беше очаквал това от ЕС.

21

Анонимен

преди 5 години

То и Боко-тиквата не е това което очакваше *** Провинциалистов ама карай.......

20

Armagedon

преди 5 години

Версията на Абу Али "издиша" от всякъде.Кога тия ще бъдат съдени за военни престъпления срещу мирни граждани и деца.

19

Анонимен

преди 5 години

Това ще каже да спаси кожата гадлъко

18

Анонимен

преди 5 години

Хас Мукар

17

Анонимен

преди 5 години

И кой по дяволите здравомислещ човек ще повярва на историята за разкаялия се джихадист?Разкаял се вълк вегетарианец виждали ли сте? Няма и да видите.