148

Боби

преди 5 години

До НапомнямНапомням на НапомнямЧе границата между РФ и Украйна е над 1500 кмСега погледнете основния СССР път Киев Москва който на североизток до границата не минава през нито една река ... е 290км равен като тепсия теренТа Напомням на Напомням че там реално няма войски те са на Изток в ДонбасТа какво казваше 2 дена?

147

Напомням

преди 5 години

До Анонимен 150А украинската армия е много слаба, руснаците за два дни ще са в КиевМинаха 4 години откакто великата *** щеше да превземе Киев за два дни.

146

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 143А ако янките се намесят с подходящото оръжие, ГЗ-т им щеше да бъде разпран и, както те много обичат да казват, наритан! А украинската армия е много слаба, руснаците за два дни ще са в Киев.А ти, бастардче, плюй си в пазвата, да не стават такива неща, че и нашата парцалива черга ще пламне!

145

Анонимен

преди 5 години

До БобиБоби, така е, прав си, но корабите не минават през провлаци, а през протоци или, както още им казват, проливи.

144

Анонимен

преди 5 години

В Източна Украйна се води една братоубийствена война.................между руснаци и украинци.................подклаждана от масоните в Англия, Франция и САЩ!!!

143

Анонимен

преди 5 години

Я още веднъж погледнете- Украйна ли го е скъсала договора или онзи,който пребърква джобовете на украинските си братя и им прибира последните стотинки?

142

Крим е руски

преди 5 години

До Крим не рускиСвикнаха ли западните лицемери и слугите им в България................Крим е руски!!!

141

Боби

преди 5 години

Ех умници ЧЕТЕТЕ БРЕ ЧЕТЕТЕ1.Скъсвайки договорът Украйна остава без ДОГОВОР ЗА ГРАНИЦАТА РФ-Украйна след 6 месеца когато договорът наистина спре да действа РФ може да предяви каквито си поиска ТЕРИТОРИАЛНИ ПРЕТЕНЦИИ - НЯМА ФИКСИРАНА ГРАНИЦА2.Договорите стъпили на основа на този документ автоматично се прекъсват - Азовско море вече няма да е ВЪТРЕШНО за Украйна - корабите(вкл военните) им няма да имат право да минават през керченския провлак освен по международна тежка процедураИма Още толкова

140

Анонимен

преди 5 години

Наистина, как така ще късът договора, та руснаците само ги нападнаха и анексираха Крим, направо да се чуди човек.

139

Анонимен

преди 5 години

Русия е Зло.Нападна Украйна и открадна Крим.Преди това нападна Грузия и отне 35% територия.Как да си приятел с Русия ?!Това е невъзможно.

138

***

преди 5 години

Русия(наричана преди Московия) за Русь (днес Украина а много преди това България) е това което е Македония за днешна България плюс откраднато име, не само история. 1701 Петър Велики изземана всички летописи от поробените народи, кани "историци" от Европа и им нарежда да измислят "велика" история на азиатското княжество основано от Златната Орда. Заставя ги да подпишат договор за доживотно ненапускане на страната.

137

Анонимен

преди 5 години

До ЗозоА Зозо будет битая срака.До 139Ти си виждал само как булдозери заравняват междублоковото ти пространство. 16 милиона кв.км са доста голямо пространство. Тъъъ-*** ти главичка не може да си представи даже такава площ.Голодранци и засранци, пишете вече Русия, защото някой ще обърка страната - има една, дето проси от еврофондовете.Крим е руски! Туй то! Да видим кой ще им го вземе! Някого да го сърби ГЗ?

136

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо кога буългарите ще сме срещу нашия освободител Русия, аа???---------------*** никого не е освобождавала, тя само е поробвала. Желая унищожението на *** и заравняването на територията и с булдозери.

135

Анонимен

преди 5 години

"Започваш давайки шапката си, после даваш палтото си, после ризата, после кожата си и накрая душата си." Шарл дьо Гол

134

oko oko oko

преди 5 години

споко боко че докара токо от египтоко да мое Урина да глъта египтянски Gъз

133

муспи

преди 5 години

Пътят към ада е посипан с добри намерения. Това са: европейски стандарт - германски заплати, мерцедес най популярната кола, бирарии на всеки ъгъл, Динамо Киев се самообявява за Баерн Киев. После? - вижте България!

132

Анонимен

преди 5 години

133 научи БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ. Нищо не са ти подарили. България е решено да я има още на Цариградската конференция. А Русия ни отне Бесарабия, Северна Добруджа, Беломорска Тракия и накрая Македония от Сталин. Постоянно плащаме Данък Русия. 45 г изнасяха злато и уран на корем олюс данък в пари. Неслучайно всичко под ботуша изостана много от нормалните държави. Явно не си особено мислещ!!!

131

Анонимен

преди 5 години

Между другото, наистина не си спомням руснаците да са ме тъпкали. Дори напротив, имам спомен да съм тъпкал няколко руски красавици. В интерес на истината, най - красивата жена, която някога съм тъпкал, беше рускиня ;)))А иначе не се съмнявал, че някои от тукаприсъстващите са били тъпкани от руснаци ;)))))При това са били групово тъпкани в големи количества - руснаците на дребно не играят в такива случаи ;)))

130

Анонимен

преди 5 години

Аз не си спомням руснаци да са ме тъпкали. От историята зная, че са ни подарили една територия и са ни разрешили да я наречем България. Всичко останало са украински глупости и изкривяване на фактите. Аз съм ИНТЕЛИГЕНТЕН и не можете да ме излъжете така, както излъгахте неуките украинчета ;)))

129

До Анонимен 127

преди 5 години

Отлична идея е човек, който пише "б....я", да ни поговори за патриотизъм и предателство! Иначе този висок интелектуалец е прав - дружбата с Русия не е гаранция за задължителен икономически просперитет. Но това обстоятелство не променя факта, че Украйна печели икономически от връзките си с Русия. Факт е, че страната се ориентира към ЕС, но не дава и дума да се изрече за късане на руския транзит на газ. Или бъркам?