39

Анонимен

преди 5 години

Можем да си произвеждаме гориво от собствените ни фекалий! Това го правят от доста години в Тексас и Колорадо както и на много други места по света като в Европа е Швейцария! Не се изискват кой знае какви инвестиций а резултатите са много добри! Имаше такова предложение още по Тошово, присмяха се на инжинера, той си дигна чукалата от България и сега се смръзяваме при всяка новина за пожишаване цените на газта! Можем но не се сещаме! Жалко!

38

данъкоплачещ

преди 5 години

Дано Господ скоро да "поживи" ДрагалЪвския гърбат Ай дук,за туй що Държавицата ни изкорми и докара ни до тук!Още нека да"поживи" Сашо Нереза, Бакъря,Пастирката,Катъря,Стефан Крълежа,Кукуневица,Ниновица...и още 200-300 гада,все от същата комсомолска бригада.

37

Анонимен

преди 5 години

Защо е тази КЕВР, нали имаме пазарна икономика. Какви са тези комунистически регулации?

36

Анонимен

преди 5 години

ЗА КОЛЕДА КАТО СЕ ПРЪСНЕ ГЛАВНИЯТ ПАРОПРОВОД В СОФИЯ, ДОКАТО ГО ПРАВЯТ МЕСЕЦ - ДВА, ЩЕ НАПРАВИТЕ ГОЛЕМИ ИКОНОМИИ.

35

Анонимен

преди 5 години

Газът скача, обгазява, пърди и сяда! И като се приземи на пирони става български!

34

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

въпрос към аудиторията: 1) как оценявате факта, че премиер се хвали публично за спрян енергиен проект по чуждо нареждане в ущърб на държавата си 2) намирате ли причинно-следствено връзка между това и сегашното положение на енергийния пазар

33

Анонимен

преди 5 години

слушам вчера КЕВР - оправдва се, че ке ръководят само от цената на газа, но не и цената на Тока, а това значи двойно увеличение, защото едните цени се увеличават през юли, другите - през септември. Нека от Държават да задължат всички монополи да обявятват цените в рамките на 2-3 дена - примерно 17-19 септември. защо иначе цениет се увеличават два пъти подред, а заплатите се вдигат веднъж.

32

бг

преди 5 години

Вместо да се увеличат цените на газа трябваше да се намалят защото европейската комисия задължи Газпром да предоговори по-ниски цени с България ,ако не иска да го глобят за злоупотреба с монополно положение. Вместо по-ниски цени обаче българските шпиони на Москва ни предлагат още по-високи цени на газа. ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ!

31

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

ТРЪМП ПРАВИ КРИЗИАко САЩ се върнат към споразумението с Иран, цената газът ще падне, но нали са си бъркали в гащетата с Пyтя!?

30

Анонимен

преди 5 години

ОТ 1 ЯНУАРИ ЩЕ СКОЧИ.И ГАЗЪТ, И ТОКЪТ, И ПАРНОТО.ТРЪМП ПРАВИ КРИЗИ, ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА СЕ ВДИГА, ПУТИН Е ДОВОЛЕН, НИЕ ПЛАЩАМЕ.

29

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Ще си позволя един съвет, защото виждам, че имате нужда. На следващия протест недейте да плюете от диваните, а отидете. Никой няма да ви оправи живота даром, докато вие хленчите или злословите по сънародниците си.Една нескопосана имитация. Добре си го написъл "die", но аз пиша "Hafen" с едно "f", а ти си го написъл с две. Същността на поста и стилът на изразяване, не кореспондират с моя. Абе, много зле!!

28

ники

преди 5 години

Сърдете се на Тръмп, който развали сделката с Иран и всичките горива скочиха на световните пазари.Другаде няма смисъл да търсите защо се вдигат цените на газа.

27

месара

преди 5 години

е какво мрънкотите сега, хората на крак ви бяха дошли, бяха ви оргенизирали протест, а вие принцовете - ама много са ни дебели, шофьори и миячи, те ли ще ни оправят. Оправяйте се сега сами като сте толкова специални

26

Анонимен

преди 5 години

Спи, българине. Спи, народе. Спи...

25

Зозо

преди 5 години

ми като си се махнал, защо висиш по форумите? Махай се и от тук

24

ББ

преди 5 години

Да благодарим на мръс.ника Ив. Иванов и ръководената от него Агенция,която ни тласка към въжето!!! Анатема!!!! Ииииии-не трийте...

23

Haffen die Wahrheit

преди 5 години

Ще си позволя един съвет, защото виждам, че имате нужда. На следващия протест недейте да плюете от диваните, а отидете. Никой няма да ви оправи живота даром, докато вие хленчите или злословите по сънародниците си.

22

Анонимен

преди 5 години

Що за държава е това, да се увеличават цените на ток, парно и вода по няколко пъти в годината? Къде го има това нещо? Сумарно ако се съберат всички увеличения за последните няколко години какво ще се получи? Когато цената на газта и петрола намаля на международните пазари, тогава защо не последва намаляване и на цените тук. Как така се калкулират и увеличават цени на базата на бъдещи евентуални поскъпвания на тези ресурси ???

21

Един от гражданите

преди 5 години

Вече 29 години слушам само , цените за ..... се повишават , по няколко пъти годишно, до кога ???? Няма живот !!! Отчайващо е.

20

Тато из Правец

преди 5 години

Кой не скача е червен !!! Наскачахте ли се,наскачахте ли се ? Шофьори,булдозеристи,работници в ТКЗС построихте къщи като прогимназии и скачахте срещу мен ! Скачайте сега ,когато ровите в кофите за смет...