20

DOTO5

преди 5 години

До Анонименпростотия е написаното от теб. Браво на журналистката, рядко красиво момиче и винаги прави хубави материали, особено за моторите .

19

СМЕШНИЦИ

преди 5 години

Къде намерихте точно върху този материал да плюете? Какво видяхте вие? Аз видях един репортаж, който ми разведри деня на фона на всичките скапани новини, кой - кого убили, кой какво откраднал? Върху едно дете ли намерихте да си излеете жлъчта, неверници? Четейки коментарите ви се убеждавам, що за народ сме и съветвам това прекрасно семейство никога да не се връща тук. Прекрасни сте, бъдете здрави!

18

аз-ът

преди 5 години

Вместу Саид и Бехчет, ако бяха Пешо и Гошо друга песен щяхте да пеете ама нейсе. Злобата ви към небългарите е доста показателна от всички коментари нито един положителен. Злобата ви затрива! Загубили сте ум и разум от злоба!----щом не харесвам турците съм злобен ? Аууу... като се пишеш небългарин що щеш у български форум бе чоджум.Ай къш !

17

Анонимен

преди 5 години

Навсякъде мотористите били с предимство в Холандия? Светва червен светофар, но няма проблем аз съм с мотор и си минавам, пешеходна пътека, няма проблем минавам си, защото съм в Холандия и винаги съм с предимство. Сега сериозно - защо трябва да публикувате подобни простотии, произведени от простовати човечета?

16

РусенецЪ

преди 5 години

То ми е ясно, че статията е вид сондаж. Българите Сеид и Бехчет ?!?! Хайде стига! Дори в Турция ги наричат ..... /там, редактираното за жители в катун/.

15

Анонимен

преди 5 години

Жалко!Още едно младо и хубаво семейство не виждат бъдещето си в Бг

14

и аз така

преди 5 години

До АнонименАбсолютно съм съгласен, въобще не става ясно кой е Сеид, някакъв известен моторист ли е, какъв е поводът за тази псевдостатия?

13

az

преди 5 години

Сеид някакъв известен моторист ли е? За първи път чувам за него, но явно авторът на статията допуска, че всички ги познаваме.

12

ХВАЛА!!!

преди 5 години

На такивие БУГАРЕ!!! Господ и Бугарин и *** над всичко!!!! Бехи - Министър на Транспорта!!! Тате амудж Министър на Културата и Образованието!!!! ХВАЛА!!!!!! Сите БУГАРЕ заедно у Холандия!!! Ама да се връщат по-честичко щот родните пътища са класи над холандските и ще имат дълъг и преспективен живот ако карат моторите си с 200 по републиканската свръх безопастна пътна мрежа!!! Хвала и на екипа на Сабахлям.бг който ни запозна с трогателната история на тези истински БУГАРЕ!!!! ХВАЛА!!!

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13 Просто показват един голям и един малък донор ...

10

mdaa..

преди 5 години

истински българЕ ! типично българско име :) те това ни чака до 5, 10 години като измрат старите хора а младите заминат в чужбина. все някой трябва да дойде.. или филипинки или турци, руснаци.. спокойно. БългариА ще пребъде !

9

Анонимен

преди 5 години

До Юнал ДжемиловМного грамотно написано, но поне се опитваш да пишеш на Кирилица. Това е похвално! Може би след 2-3 поколения и във вашето семейство ще има поне един грамотен

8

Анонимен

преди 5 години

Добре де...... Сеид и Бехи...... какво показва тая статия освен че не казва нищо? Тоеа ли са старите българи, или може би са новите холандци? Това ли е еьинственото дете което знае 3 езика? Това ли е единственото дете което иска да подражава на баща си? Това ли са единствените "българи" които се прибират всяка година до България? Това ли е единствения моторист който иска да спре войната по пътищата.....Какво казвате и показвате, какво е посланието тук?

7

НЕбългарин

преди 5 години

Вместу Саид и Бехчет, ако бяха Пешо и Гошо друга песен щяхте да пеете ама нейсе. Злобата ви към небългарите е доста показателна от всички коментари нито един положителен. Злобата ви затрива! Загубили сте ум и разум от злоба!

6

Юнал Джемилов

преди 5 години

Внемавайти много вав картинката пилянца

5

ДС

преди 5 години

Тез пък. С тия турски имена. Да се връщат в Турция. Къв ще го дирят в БЪЛГАРИЯ ?

4

House M.D.

преди 5 години

Колеги, Саид е най-известният капитан далечно плаване в света. Как е възможно да не го познавате? Особено в библейски смисъл.

3

Батман

преди 5 години

Честно не ми пука за тези!!!!!!!!!!

2

Анонимен

преди 5 години

Че в Холандия позволено ли е *** да карат мотор без книжка?

1

Гашо

преди 5 години

Тия да идват тук да си берат тютюна Ша им дам едни матори.