37

Lina

преди 5 години

Ако това са "новите мъже", разбирам защо "новите жени" си говорят на "брааат".

36

Анонимен

преди 5 години

Плачков да не е брат на дижеи диан плачков

35

Анонимен

преди 5 години

Само за инфо плачков има ли нещо общо с деан плачков или дмс дижеи

34

Готино

преди 5 години

Представете си ABBA да влязат в шведския Вип Брадър,за да се обясняват,защо са се разпаднали..

33

???

преди 5 години

Курагин дали вече е като китаец у главата?

32

Анонимен

преди 5 години

От предаването бай брадър единствено досега от всичките му серии се изкефих на Майк Тайсън, когото бяха поканили. Помня, че Кънчев напълни гащите и се чудеше какво да го попита, а после Железният като влезе в шоуто Виповете си глътнаха граматиките. Това действителн е ВИП от величина и само като си помисля, че е профукал 300 милиона долара по жени и сещате се какво, луд за връзване.

31

Златена

преди 5 години

Истината мнозинството в нашата мила родина България е от гейове и затова Валентин Кулагин ще спечели вип брадър 2018.Но пък хубавото е със оставянето на Кулагин е ще рейтинга на вип брадър 2018 от 10% става 5% и всички нормални българи се прехвърлят на бтв и фермата

30

Анонимен

преди 5 години

Кулагин от първия ден нарушава правилата във Випа Брадър, не го гонят защото геевете отдавна са в положение на позитивна дискриминация. На тях са им позволени неща забранени за другите.

29

Анонимен

преди 5 години

Това на снимката що за същество е? Да върне одеждата на прабаба ми ако обича.

28

Анонимен

преди 5 години

Що за преуспели хора са тези, които за кинти се разголват пред стотици хиляди воайори и се оставят някякъв глас да ги командва и да ги унижава? Това е недостоен начин да си изкараш парите - напомнят ми мацките по витрините в Амстердам.

27

Анонимен

преди 5 години

В пердишния сезон се вихреше един арогантен и истеричен готвач, сега някакъв си гримьор, после сигурно ВЕЛИКА звезда ще е някоя Преуспяла маникюристка. Докъде я докарахме, че обслужващия персонал започна да се държи господарски! Баба WC също има място след такива випове - сигурно хиляди на ден се възползват от нейните услуги, а признание никакво...

26

Анонимен

преди 5 години

Българска работа срама нямате ей,виж те се колко пари струва те.Ама иначеVIP Ха-ха Ха-ха

25

Гoшу

преди 5 години

До ПенсионерНяма смисъл да ги превеждаш и да си губиш времето по разни банки. Кажи само къде живееш, аз ще дойда, понеже съм представител на Вип Брадър и ти ще ми ги хвърлиш от балкона :)))

24

Пенсионер

преди 5 години

"..бюджета на Къщата за следващата седмица, който беше 66 лева..." - направо се просълзих за горките хорица. как ще карат седмицата със 66 лева направо им се чудя. То верно че и аз карам със 70 лева на седмица, ама сме само двамата с бабата. А тук колко хора са, как ще карат така. Не знам, направо вдигнах кръвно като разбрах. Имам спестени едни 100 лева за дърва за зимата, викам си да им ги дам да си купят хляб поне. Някой да каже къде да ги преведа...

23

Мустакис

преди 5 години

Най тъпия брадър до момента откъм интерес.Ако Кулагин не беше вътре,колкото и спорен да му е характера тази сбирщина там няма с какво да забавлява аудиторията.Ужасен формат и антивъзпитателна вербална комуникация.

22

Анонимен

преди 5 години

Тази година Биг Брадърът е интересен.

21

Въпроска ?

преди 5 години

Поредната измама! Направиха си предаването ,Ники Кънчев разпалено призоваваше наивните фенове да пускат SMS . Изведнъж тариката Ванко 1 поиска разрешение от " Големия брат" да уведоми всички,че има здравословен проблем .Наивниците продължиха да изпращат SMS-и. След паузата водещия успокои,че парите ще са за "благотворителна кауза". Каква сума, каква кауза ? Шменти капели !

20

Анонимен

преди 5 години

ваня стана банална с нейната хленчене,

19

Анонимен

преди 5 години

ЦИHИЦИ СЪР!!!!

18

Анонимен

преди 5 години

защо пускат такива сутеньори като Ванко 1 ...така се получава едва ли не реклама за този престъпник съсипал по най-отвратителен начин не една женски съдби...