14

ПЕНКО

преди 5 години

ЗАБРАВИХТЕ КАК ПРЕДИШЕН ФРЕНСКИ- ПРЕЗИ-ЛИЗЪР / СТРЕЛЯЙКИ СРЕЩУ ЛИБИЯ-КАДАФИЧНАТА/ СЕ МОЛЕШЕ НА САЩ : " ДАЙТЕ НИ ОЩЕ РАКЕТИ ...НИЕ НАШИТЕ ГИ СВЪРШИХМЕ "!!! НАКРАЯ СЕ ЧУДИМ -ЗАЩО ИМА "ТЕРОРИЗАМ-ДЖИХАДИЗЪМ" ??? ТОВА ,КОЕТО ПРАВЯТ ТЪПИТЕ "ДЖИХАДИ " НЕ Е ТЕРОРИЗЪМ !!! ТЕРОРИЗЪМ Е ДА УБИВАШ ДЕЦАТА НА ВРАЖЕСКАТА ДЪРЖАВА В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ СЪС СНАЙПЕР ОТ КИЛОМЕТЪР -В ИКОНОМИЧЕСКИ ЗОНИ ...А И ДРУГИ СПОСОБИ ИМА !?!?!?!?

13

Анонимен

преди 5 години

Русский спецназ захватил у боевиков в Сирии их золотой запас.На днях в Идлибе русский спецназ провел операцию по изъятию у боевиков 22 тонн золота и $3 млрд.

12

Д0 10

преди 5 години

Радев в Русия беше по смешен и жалък.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 8Едно уточнение колега! Само краля и кралицата са се къпали най-много веднъж годишно,а понякога и по-рядко,а останалите благородници са се заливали с парфюми по главите.По-голяма нужда са ходили в гърнета,които са изсипвали директно на улицата.За хърбите да не говорим.А в тези години изостанала България и Русия са имали изградена канализационна мрежа!Това че католицизма чрез подлост,хитрост и измами се е отървал от Османските ориди е съвсем друг въпрос!

10

Анонимен

преди 5 години

Лош човек е чичко Тръмпов! Хич бива ли да не обърне внимание наш Бойко? толкова старание и подготовка,съорганизатори на темата по наркотиците и накрая 3-4 секунди?!А Бойко културен иначе,на опашка се реди,а трябваше да ги ръзфръга там,да ги размята с две-три каратиски фатки,да им изпокъса копчалъците като на Миро Мършата,та да видат тогава!

9

до 6

преди 5 години

До Анонимен 6Ако всички колониални държави решат да си връщат колониите ще изгори света.... И говориш за колония, а Крим си е бил открай време руска територия... а всички вият на умряло, защото не можаха да го направят колония, пардон - тяхна военна база, а не руска...

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Ха-ха-ха-ха..............ето това е "резултата" от "образоването" ти от гуглето!!!! Че откъде е дошло Православието на Древната Рус - от Сирия и Антиохия!!! Връзките на Сирия с Московското княжество, а по-късно с Руската империя са от времена, когато твоите франсета са се къпали по един път в годината и даже на са знаели какво е това вилица, та княгиня Анна руска ги е научила на етикет. А и също да се къпят!! Защото са били селски диваци! Абе, КОГА ще почнете да ходите на училище?

7

до 6

преди 5 години

Територията наречена България е турско владение от много по-дълго. Русия няма място тук нито България. Това е шега. Явно евроатлантиците са въплъщение на човешкия *** . От ционисти, колониалната, робовладелци до брюкселски ***, все е евроатлантик.

6

Анонимен

преди 5 години

До 2 защото Сирия е стара френска колония. Русия няма място там.

5

Анонимен

преди 5 години

Вовата им обърка всички планове на тия. Направи ги да си говорят сами.

4

Анонимен

преди 5 години

ХА ХА ХА ,ТЕ ВИ Я НОВИНАТА;-САЩ ИЗРАЗИХА ОГРОМНОТО СИ БЕЗПОКОЙСТВО ОТНОСНО ТОВА,ЧЕ РУСИЯ СМЯТА ДА ДОСТАВИ НА СИРИЯ КОМПЛЕКСТЕ С-300.СЪВЕТНИКА ПНА ПРЕЗИДЕНТА ТРЪМП ПО НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ ДЖОН БОЛТЪН ОБЯВИ,ЧЕ СПЕШНО ЩЕ ЗАМИНЕ ЗА МОСКВА ЗА РАЗГОВОРИ С РУСКОТО РЪКОВОДСТВО.../ОТ ТАЗИ НОВИНА СТАВА ЯСНО ЕДНО ЦИОНИСТКИТЕ **** НАТИСНАХА ВЕРНИТЕ СИ КАШЕРНИ ГОВЕДЦА ОТ САЩ ДА ХОДЯТ В МОСКВА И ТАМ ДА СЕ МОЛЯТ НА ПУТИН,ЗАТОВА ПИТАМ КАШЕРЧЕТАТА ДЕТО ТУКА ДРАСКАТ ОЩЕ ЛИ СИ МИСЛЯТ,ЧЕ РУСКОТО ОРЪЖИЕ (НЕ) СТАВА

3

Анонимен

преди 5 години

необходимо наложи санкции на Русия ))))

2

Анонимен

преди 5 години

Микрон нали наложи санкции на Русия задето Тръмп е руски шпионин, защо Микрон обсъжда Сирия с един руски шпионин.

1

Един от Северозапада

преди 5 години

Тоя пък Макрон, да не види нещо от наш Баце....