19

Гошо

преди 5 години

САЩ в лицето на президент Тръмп да обсъжда с Б.Б. много теми - това звучи несериозно! Има си посолство на САЩ в София на Козяк 16 за тая цел. Само че то не обсъжда, а нарежда.

18

Анонимен

преди 5 години

На този младежките пъпки не са му минали, а пък ще се сцепи акъл да дава.

17

Анонимен

преди 5 години

България и САЩ имат доста теми, по които могат да си говорят. Може би едни от тях са сигурността и Западните Балкани. Това са взаимни приоритети", категоричен е европеистът Вихър Георгиев.----------------САЩ ще си свършат работата в Западните Балкани и без България. Въобще нсямат нужда от България. К`во има да си говорят, те на нас само заповядват.

16

Анонимен

преди 5 години

Това,1 което казва този виден европеист го пише по вестниците от две седмици. И той го е чел от там, и аз.

15

ЕВРОПЕИСТ

преди 5 години

Премиерът Бойко Борисов и американският държавен глава Доналд Тръмп заедно на форум за борба с наркотиците. Двамата се срещнаха в Ню Йорк, където българският премиер участва в срещата на високо равнище "Глобален призив за действие за справяне с проблема с наркотиците", организирана по инициатива на Тръмп.....................................Това е ФАЛШИВА НОВИНА. НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ. ПРОСТО БОРИСОВ ПРИСЪСВА НА ФОРУМА, ЗАЕДНО С ОЩЕ 1000 ДУШИ. ВСЕ ЕДНО ДА КАЖЕШ, ЧЕ КАТО СИ БИЛ НА КОНЦЕРТ В АРЕНА А

14

Анонимен

преди 5 години

Ако въобще се срещнат двете тикви, темата ще е делото Магнитски и как тиквуна да излезе от срама

13

от сиднеиAaвстралия

преди 5 години

Живял съм в западна европа много повече от тоя "европеист" следователно аз съм аристократ значи а може и цар

12

Анонимен

преди 5 години

Никой го не бръсне Бойко за слива. Ходи на протоколни срещи из ЕС и си мисли, че някой му се връзва. Помня навремето превеждат писмо на Камерън: "Скъпи Бойко Борисов...", явно и РR-ите му не са виждали писмо написано на английски преди това, та коментират като гробари археология. Стандартни протоколни изрази превеждат.Тогава How do you do?- All right!Сигурно се превежда: Как го правиш?- Винаги на дясно!

11

Анонимен

преди 5 години

Бойко е последният човек, който ще бъде допуснат да говори с Тръмп. Едва ли има толкова пари да си плати за такава среща. Порошенко, дето е милярдер, имаше пари за едно ръкостискане и 2 снимки. Вярно, че Бойко обира българските еврофондове доста по - отдавна, но 1 милярд е много нещо. Едва ли е крал чак толкова.

10

Анонимен

преди 5 години

Английските тарикати...................знаем ги тях!!Дъртата кралица-рептилка Елизабета Вторая жива ли е още или пукна??Сега показват нейна двойница..............според мен!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Докога ще има визи за българите, които искат да пътуват за САЩ???

8

Анонимен

преди 5 години

До VИ аз мислех, че не съм купувал нищо британско, но то се крие в други по-големи неща. Скоро една кола правеше проблем и счупеният "гад" си беше баш Made in England-бяха сложили бронзова втулка, а не лагер-като в немския аналог на същата кола. Такова пестене се прави...Едно време правеха хубави walkie-talkie, а на север уйски...абе има какво да продават

7

Истината

преди 5 години

Перчемът му е написал всичко, тиквунът е кимнал с глава, в знак на съгласие - и ето, разбрали се. Оня е ясен- който не говори английски , не се занимава с него!

6

Присъствал

преди 5 години

Каква среща бе -едно ръкостискане за 0,67 секунди и Тръмп му обърна гръб като видя че не знае бъкел английска дума. Б.Б. Е позор за България

5

Анонимен

преди 5 години

Имали сме теми за разговор, но на какъв език да се води разговора и на какво ниво? Как си въобразявате, че този телепортиран дънер ще бъде допуснат да разговаря? Освен, че не знае езици, той не умее да разговаря! В зависимост от ситуацията или само слушка или сам си говори!

4

Анонимен

преди 5 години

"Вихър Георгиев с коментар за срещата между Бойко Борисов и Доналд Тръмп"?????Каква среща бе????????Вие тотално ПОЛУДЕХТЕ!!!!!!Тиквата отиде да иска автограф от Тръмп а тези го обявиха за среща.СМЕШНИЦИ и МАНИПУЛАТОРИ сте вие!!

3

Анонимен

преди 5 години

Пореното платено *** на Тиквата и Цвинокио.СМЕХ!

2

Сега

преди 5 години

Да има какво да им кажем,вън от България.

1

българина

преди 5 години

тема номер едно, да си махнат базите, америка срещу България, бхк, ообщество, цру агентите от всички министерства и да спрат да подкрепят сепаратистки етнически партии дпс дост и бъдещите ци га нски такива.