48

Анонимен

преди 5 години

Доколкото разбрах, руснаците ще доставят в момента 2 или 4 дивизиона С 300. При нужда могат за седмица да доставят още и да ги направят 6 - 8. При по - голяма нужда могат да доставят още. Със сигурност американците няма как да се чувстват удобно. Вече няма да могат да прикриват от въздуха базите, в които обучават терористите.

47

Жоро

преди 5 години

До Анонимен 43 Може би е вашият спасител,но определено не е нашият т.е на българите.Само антибългари лижат г.з. на русия.

46

логично,Уотсън!

преди 5 години

"Всяка грешка има собствено име ,презиме и фамилия"- Лаврентий Берия.В случая грешката се казва Авигдор Либерман/Бениямин Нататняу

45

Анонимен

преди 5 години

В света има три исторически грешки великите сили САЩ и Русия първите вече ги няма вторите две чакаме Бог да ги разкара.

44

шшт тихо

преди 5 години

Рашковците са в паника без война им свалят самолети хеликоптери спецназове стават на кайма не ми се мисли ако бай Дони каже гоу на Американските части какво ще остане от болшевиките

43

Анонимен

преди 5 години

Майк Помпейо: Москва работи срещу американските интересиТози май не е наред с главата. Да не иска Москва да работи за техните интереси срещу своите? Май би трябвало и за него да важат думите на един американски журналист по адрес на бившия великобритански външен министър Борис Джонсън:"Той не само прилича на и-д-и-о-т..."

42

Анонимен

преди 5 години

Да би мирно седяло не би чудо видяло: Или си мислите,че ще летите безнаказано както в Либия и Ирак!

41

Анонимен

преди 5 години

щом е грешка са да не земат да инсталират С-400, или 500

40

Николаев

преди 5 години

Господа специалисти по темата сирия , унищожението на либия арабската пролет идил или бившата ал кайда са творение на запада воглаве с америка. Целта е петрола за избитите и нашествието в европа никой не го интересува и развявът някакви утопични ценности. Пропуснах ирак и авганистан садам обесен в авганистан маковите полета десетократно увеличени износа с военна авияция сащ.

39

Анонимен

преди 5 години

Голямо признание за модерното оръжие с-300. А като чуят с-400, американосите се крият в тоалетната.

38

Анонимен

преди 5 години

Путин това беше голяма грешка да придаваш оръжие на неграмотни но фанатизирани алаходупци.А аз се питам не ти ли е жал за 14 души в самолета който платиха за грешката ти.

37

Анонимен

преди 5 години

Русия издигна практиките на Ислямска държава в своя доктрина и сега превръща Сирия в барутен погреб за изтекли модели оръжия от съветско време. Една безотговорна политика на изкрейзили алкохолизирани блядухи !

36

Анонимен

преди 5 години

Да бе, номен ест омен. Няма случайни неща на този свят.

35

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Анонимен Преди малко си инсталирах още едно приложение за разпознаване на ИП адреси от уеб магазина на Гугъл Хром там ги има много такива .Сега имам две и това второто е още по добро тук вече им знам на Днес .бг и кътните зъби телефоните им местоположението им и всичко за тях .А нека сега да ми трият коментарите . Ще ги направя на мешана скара и шопска салата тук по форумите. .Ще ги разоблича до край що за птици са и на кого са *** и слуги и на кой на хранилката са .

34

Анонимен

преди 5 години

... и " Княз Владимир е нашият спасител"???

33

:):)

преди 5 години

да питам цялата русофобия, нсли руското оръжия бяха кошници ръждиви тенекии и подобни, защо е този вой по едни системи от преди поне 30 години, нашата е на толкова...за С300 ви говоря...

32

Анонимен

преди 5 години

Щом почнаха да се притесняват, значи има хляб в тая С-300...

31

Анонимен

преди 5 години

Като в Украине

30

do сата нато

преди 5 години

руските интереси в Сирия са като американските в Ирак или Полша

29

Анонимен

преди 5 години

Абе нали казвам, че не съм много добър с библията, ама си спомням смисъла. Знччи и пет пари не бих дал за евреите.