69

firebg

преди 5 години

Дано да няма повече такива инциденти!

68

Василев

преди 5 години

До Пламен ВасилевЯм това , което са произвели китайските, турските,полските и гръцките селяни!!!!Тях не ги обиждам, защото не са прости, за разлика от селските дребни балкански тарикати гл.упаци!!!Агент Тимъти Вайлс!ЦРУ!!!

67

Пламен Василев

преди 5 години

Неуважаеми, Гос,ин, Василев, Защо на всички коментиращи в сайта, ги наричаш ,,Селяни,, А ми ако не са Селяните, ти какво ще ядеш???? Хляба който, ядеш нали това брашно от селяни , е обработвано, ами зеленчуците, ами плодовете, ами месото, всичко е изкарано от селяните. Но аз от коментарите ви чета , Вие нямате уважение към самият вас, Какво да очакваме , Простака си остава, ***

66

Анонимен

преди 5 години

Бойко , внуците ни ще помнят ,че си бил на власт и ще проклинят ! Няма да ни простят , че сме те търпяли !

65

Анонимен

преди 5 години

Има ли някой от Шумен тука?

64

Василев

преди 5 години

А от всичко най-хубаво е когато има ядрена катастрофа и радиация да папкате зелена тревичка селяни прости и вкусно млечице, и да възхвалявате комунизма!!!Може ли да сте толкова прости бе, селяни прости???Агент Винс Тейлър!ЦРУ!!!

63

И ОЩЕ

преди 5 години

"Огнената драма в Айтос продължава: Гори шивашки цех в Карагеоргиево (СНИМКА)"А Тиквата за нищо не е виновен..................

62

Василев

преди 5 години

До Пламен ВасилевАз си живея в родината и обичам фашизма бе селянин ***, за това комунистите трябва да напускат!!!България сега била фашистка държава, а селяните са прости, а мавзолея бил здрав!!!Много ясно, че е здрав, след като има тунели и скривалища и са изсипвали тонове бетон и джелязо и основите са десет метра под земята!!!Агент Кевин Майлс!ЦРУ!!!

61

Анонимен

преди 5 години

Сгради се сриват, пътища се разпадат, топлофикация Сливен гори в момента, пътнически влак блокиран от пожар край Карлово. ДЪРЖАВАТА се РАЗПАДА.Гарантирано от ТИКВИТЕ на ГРОБ!!!

60

хе хе хе

преди 5 години

До АнонименАко не бяха бедните руски туристи с техните заплати от 300 лева - ха ха хаааа - много българи щяха да останат без работа и да гладуват.

59

Пламен Василев

преди 5 години

до Василев, Господин Василев, защо да си напускам родината, Вие като подкрепя те Фашизма, вие напуснете, България.

58

ФАКТ

преди 5 години

За 10 години Тиквата срина държавата.

57

Василев

преди 5 години

До Пламен ВасилевИди в КНДР да живееш, ще го имаш всичко това, какво хленчиш, като вдовица за ...!!!Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!

56

Анонимен

преди 5 години

Дойде и във Варна вятъра от северозапад но вече след 400 километра е намалил оборотите на 30 км/ч. Подухва си свежо.

55

Пламен Василев

преди 5 години

до 59,, Това което пишете, не е вярно, Дадох ви пример с Мавзолея, а що се отнася че сме живеели в един голям концлагер,- И това не вярно, имахме работа, безплатно здравеопазване, вечер съм се прибирал в 2 часа през ноща, никой не ни нападаше,никой не ни убиваше, а сега през деня ни нападат пияни и дрогирани, през деня Ромите ни ограбват. Сега е концлагер.

54

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 57СРЕДНАТА ПЕНСИЯ В РУСИЯ ЗА 2018-ТА Е 12400 РУБЛИ !! :D300 ЛЕВА И ПОЛОЖЕНИЕТО ТАМ ЩЕ СТАВА САМО ОТ ЗЛЕ ПО-ЗЛЕ ОЩЕ НЕ Е ДОШЪЛ РЕДА НА РУСИЯ!!!2019-ТА Е ПЛАНИРАНА ЗА ТУРЦИЯ И ИРАН :DОТ 2020-ТА ЩЕ СЕ РАЗПРАВИМЕ И С РЕЖИМА В РУСИЯ ЩЕ КЛЕКНЕ КАТО СЕВЕРНА КОРЕЯ!

53

Анонимен

преди 5 години

До Пламен ВасилевПри комунизма сградите падаха много по-често от сега, но тогава вестник Работническо дело не пишеше за това защото при комунизма нямаше демокрация и свобода на словото и хората живеехе в един голям концлагер.

52

Анонимен

преди 5 години

До ВасилевЗащо да не си и двете?

51

Анонимен

преди 5 години

Пенсията в Русия е около 17 500 рубли. След като един пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли. Това е все едно един пенсионер в България със 150 евро като плати тока, парното, наем за гарсиониерка и водата да му истаната 120 евро. Вместо това българските пенсионери ровят в кофите защото парното излиза повече от пенсията и не остава за храна.

50

Анонимен

преди 5 години

До А бе11 000 РУБЛИ Е МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА В РУСИЯ НЯМА И 300 ЛЕВА :DРУСНАЦИТЕ И РАБОТЕЩИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ РОВЯТ ПО КОФИТЕ И ЩЕ СТАВА САМО ОТ ЗЛЕ ПО-ЗЛЕ :D