9

Анонимен

преди 5 години

Според мен,унгарците се опитват да защитят страната си,нищо повече.Това е неговата собствена страна,на Орбан и унгарците.Аз не съм против бежанците бягащи от война изобщо,но не се знае покрай истинските бежанци и какви други влизат,а и защо държат да ги подкарат към Европа,може би да държат в шах Европа,не знам.Ами и Тръмп каза същото,че ще строи стена,Орбан не е направил нещо по-различно.

8

Анонимен

преди 5 години

При нас трябва да има закон "Заплюй русофила"

7

Кики Пънчев

преди 5 години

Нека туземната шайка на сатаниста Дьорд да се хвърли на амбразурата да зачитава работодателя си СЕГА!

6

Анонимен

преди 5 години

Много добра идея да се облагат траншовете от чужбина на НПО-тата. Трябва минимум 45% данък на финансирането от псевдочастните фондации, които са фондации на държави и държавни бюджети. Ето откъде ще дойдат парите.

5

Анонимен

преди 5 години

Сега ревете против Сорос, но иначе се покланяте пред евреите и им целувате гзвете. И разправяте колко са готини, че убиват араби.

4

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Шойгу: Подчертавам: през 2013 г. по молба на израелската страна преустановихме доставката в Сирия на С-300, която бе подготвена за транспортиране, а сирийските военнослужещи бяха преминали през съответната подготовка. Днес ситуацията е различна. И то не по наша вина, категоричен бе военният министър на Москва.С други думи безнаказаните нагли полети на чивутчетата приключиха. Честито!

3

Тази фондация,

преди 5 години

както и другите фондации, комитети и тем подобни псевдоорганизации на Сорос трябва да бъдат забранени в България, а той самият да бъде обявен за персона нон грата като отявлен терорист!

2

Анонимен

преди 5 години

Дано скоро и у нас се приемат такива закони.

1

х

преди 5 години

корабчетата на тази еврейска гадина превозват до европа по 30 000 маймуночовека на месец !!!еврейския заговор унищожава бялата раса !!!