36

no name

преди 5 години

До 6-тиЯвно кръга от познати ти е такъв. Аз живея в чужбина и българите които познавам тук са все успешни, реализирали се хора. За справка-ходя при бг. зъболекар, бг. лекар, бг. адвокат, и близка приятелка работи в световна банка като съветник. Като се замисля списъка е дълъг с успели българи, доволни от живота си тук. Най-вероятно коментара ми ще събере доста негативи, но искам да покажа една по-различна позиция.

35

Дидо

преди 5 години

До ГoшуСериозно? Такива ли ти харесват? Би ли се оженил за такава?

34

На меринджея тъщата

преди 5 години

Жалко. Немците вече няма да могат да фърлят отгоре им, ще ги заместват други.

33

ШибиРиби

преди 5 години

На кравите мястото им е във фермата що ги гонят от там не знам. Те пък щели да се връщат в България, наистина трябва да са големи крави за да си помислят за подобна идея. Тя и оная крава дето мина границата се върна и едва отърва сатъра

32

Анонимен

преди 5 години

От как манаа тризначките спрех да го глуедам! Те са номер едно откъм къдренето!

31

Анонимен

преди 5 години

"Ива и Йоана Георгиеви ще загърбят бизнеса си в Мюнхен"И като им писне чалгата и поизмамят тук и там ще има кръгом към Германията. Колко така се върнаха и 98% от тях - обратно!

30

Анонимен

преди 5 години

няколко месеца по-късно вече съм го виждал и здраве ще се взема в ръцете на това е за мен да прочета мнения могат част са били в ръцете на това е за мен и много сбъднат всички полюбува цял месец и много сбъднати мечти и здраве ще се взема в ръцете на това е за подарък подаръци ще се 9по телевизия и много сбъднат всички 9по са се полюбува цял месец и много сбъднати мечти и здраве ще се полюбува на това е за мен и здраве ще се взема в ръцете на това е за мен да прочета и здраве ще се полюбува на с

29

Мен

преди 5 години

Отдавна спрях да ги гледам тези риалита. Освен лъжи, кофти обноски и простотия друго няма. В един момен гледащият става толкова луд колкото и участниците. Преди риалитата обществото беше по-нормално. Сега сме нещо между катун и ***.

28

Snorky

преди 5 години

Този, който ми изтри поста явно се почувства лично обиден, ясно защо :)

27

Анонимен

преди 5 години

те си казаха ,че са богаташки щерки , а "бизнеса" в Мюнхен е за търчи-лъжи ,да се харчат парите на тате ! сигурно са си платили да участват та да станат випаджийки ., както и оная унуката .

26

Анонимен

преди 5 години

След това просташко предаване дори и малкото емигранти помислили да се върнат ще се откажат

25

Kuala

преди 5 години

Аз това предаване не съм го гледала. Ама еден съвет, като слагате толкова гръмки заглавия поне да си бяхте обяснили какъв им е толкова бизнеса, че са могли да се заврат в това предаване. И какъв бизнес ще пренасят тук.

24

Баба Генка

преди 5 години

Йордан и Асен да ги доведат на мойто лозе да видат работа тез, като гледам по битивито какви ги вършат,божеее,баба на техните години копаше с двете раки

23

Гурбетчия

преди 5 години

Въобще не вярвам, че ще се върнат.Всичко е по сценарий,нали продуцентите все повтарят, че целта на фермата е да върне младите хора в България.Няма как да стане-за две седмици на село и вече са убедени,че ще се върнат.

22

Анонимен

преди 5 години

В този сайт винаги се пише статии и новини за шоута от вида на фермата.Защо не се пише за нетфликс шоута?

21

Пешо

преди 5 години

Не Ви щем. Има достатъчно кифли като вас в БГ. Стойте си в Мюнхен.

20

Додо

преди 5 години

До Хм..."Защо изобщо ни занимавате с бизнеса на тези изтрещели алкохолици-джинки и наркомани Иван и другия, как беше там!!?"=================Защото в Евротолерантна, Посткомунистическа България бизнесмените са такива - Иван и Андрей, Миню Стайков и т.н. копелдaци, директни филизи на комунистически величия в сянка и на слънце. Медиите ни, като бТв - продадени на еврейски капиталови обръчи, бълват пoмия като Фермата. А ако не ви харесва, превключете на Нова и се любувайте на Вип Брадър! ***

19

Анонимен

преди 5 години

Ще се върнат, как няма да се върнат. Влезнат ли веднъж в шоу бизнеса ще си живеят без да работят, на нашия гръб както много такива.

18

Аз

преди 5 години

Да дойдат в моята ферма та да видят какво значи работа.

17

Хм...

преди 5 години

Защо изобщо ни занимавате с бизнеса на тези изтрещели алкохолици-джинки и наркомани Иван и другия, как беше там!!? Какво ни интересува нас, НОРМАЛНИТЕ хора какво е "станало" във Фермата? Или и на вас ви подмятат по някоя с'тинка да им правите реклама? А тези две недоразумения близначките са прости като кантонерски кокошки, само за две минути по бТв в интервюто им беше очевадно! Какъв ли "business" са имали в Мюнхен? Вестникоразпространяване може би?