32

Анонимен

преди 5 години

Демокрация по руски...

31

Анонимен

преди 5 години

Как така ПКК на кюрдите е терористична организация, а АОК (Армия за освобождение на Косово) са борци за свобода??Как така 30-40 милиона кюрди нямат собствена държава, а 2 милиона косовари имат собсвтена държава???Двойни западни стандарти.................нали???

30

Крим е руски

преди 5 години

Русия е велика, Крим е руски, свикнаха ли западните лицемери с Англия, Франция и САЩ?Това не е анексия...........прочетете историята на Крим!!Как така Косово е "държава", а Крим не може да се присъедини към Русия?Косовссият президент Хашим Тачи "Змията"................наркобос, търговец на човешки органи и оръжие!!!

29

браво

преди 5 години

Браво на руската полиция!

28

Анонимен

преди 5 години

Сибирското диктаторче путинчо и азиатското диктаторче ердоганчо са учили от един и същи учебник .:) И стадото путинопфилчета мучат доволно всеки път когато сибирското им диктаторче погази свободата .

27

име

преди 5 години

алексей Дне-вални.....тоя е дневален в ареста.

26

леле

преди 5 години

Крим е руски, а всяка *** , която пише простотии с главни букви задължително да се прегледа в Карлуково !

25

Ким Чен Ун

преди 5 години

До Рашо Е не са като сорос либралните ***.деруги на 21 век Има голяма разлика между тях .

24

Анонимен

преди 5 години

Мили Боже.................има ли ОЩЕ НЯКОЙ, който се интересува от това чу-че-ло?????? И в Русия той е интересен САМО ОТ 1-2%......................всички останали даже не си харчат отвращението!!!! Тука пък от чий...............зор са се загрижили за него? Ха-ха-ха..........това е все едно руснаците да се питат КЪДЕ е нашата куневица?

23

Анонимен

преди 5 години

КРАЖБАТА НА КРИМ НА РУСНАЦИТЕ ЩЕ ИМ СТРУВА СКЪПО И ПРЕ СКЪПО ТОВА НИКОГА НЯМА ДА ИМ СЕ ПРОСТИ ОТ ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ!!!ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ ЗА КРИМ ТОЙ БЕШЕ ИЗЦЯЛО ПОД РУСКИ КОНТРОЛ И В СЪСТАВА НА УКРАЙНА И ДОРИ ТЯ ДА Е В НАТО ПАК КРИМ ЩЕШЕ ДА Е АВТОНОМНА ОБЛАСТ!ФАЛШИВИЯ ПУТИН ПУЛЧИНО ЗАЯВИ, ЧЕ Е ОТКРАДНАЛ КРИМ СЕГА ЩОТО АКО УКРАЙНА БИЛА В НАТО И ЕС ТОГАВА НЕ МОЖЕЛ ДА ОТКРАДНЕ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ!НА РУСИЯ ЩЕ И ПРИСЕДНЕ КРИМ :D А НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСИЯ НЕ ГО ЧАКА НИЩО ХУБАВО!

22

Анонимен

преди 5 години

ФАЛШИВИЯ ПУТИН И РЕЖИМА В РУСИЯ ТАКА СЕ ПОГРИЖИХА ЗА НАСЕЛЕНИЕТО, ЧЕ РУБЛАТА ПАДНА ДВОЙНО ОТКАКТО ОТКРАДНАХА КРИМ 2014-ТА ГОДИНА !!РУСИЯ ПОЛУЧАВА ТЕРИТОРИЯ ОТ УКРАЙНА ЗА СМЕТКА НА КРИМ ПРИ РАЗПАДА НА СССР!!! КРИМ МОЖЕ ДА Е АВТОНОМНА ОБЛАСТ! КРИМ МОЖЕ ДА Е САМОСТОЯТЕЛНА ДЪРЖАВА ! НО КРИМ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА Е ЧАСТ ОТ РУСИЯ КОЯТО Е ПОДПИСАЛА 1994-ТА ГОДИНА, ЧЕ НЯМА ДА КРАДЕ ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА В ЗАМЯНА НА ЯДРЕНОТО ИМ ОРЪЖИЕ КОЕТО ПОЛУЧАВА!

21

Анонимен

преди 5 години

НЕ Е ЛЕСНО ДА СИ МАЙ-МУНА В ИРАН ИЛИ ЧОВЕК В РУСИЯ :D

20

до Рашо

преди 5 години

По голям диктатор от САЩ от времето на Римската империя светът не е виждал.Или си забравил за десетките нелегални затвори по света в които САЩ държът без съд и присъда стотици затворници.Повтарям - без съд и присъда! А, ако индивид подобен на Навални беше в Щатите щеше да излижава доживотна присъда за предателство. Не се съмнявай в това нито за миг, особено след като в САЩ действа законът известен като "Патриотичния акт" въведен след атентата през 2001г.

19

Анонимен

преди 5 години

Един много доБре платен протестор.Целта е винаги да влиза в нарушение на закона, за да бъде арестуван. Така е винаги на екраните на телевизорите. Иначе ще го забравят малцината му привърженици, които охотно излизат на протест срещу бутилка водка.ВД момента протестите на Зюганов са далеч по-големи, никой не ги разгонва и никого не арестуват, а една опозиционна партия дори спечели на две области изборите. Така че еврейчето не може да казва, че в Русия няма демокрация

18

Рашо

преди 5 години

Путин , Ердоган и Ким чен ун, диктаторите на 21ви век.

17

ЛЕНИН=СИФИЛИС

преди 5 години

Руска диктатура, винаги е било така в тази безпросветна, азиатска тъмница.

16

Анонимен

преди 5 години

Ако слушаме дегенератите русофили, явно е добре опозиционни лидери да са в затвора. Защо тогава другарката Нинова е още на свобода?

15

Ей

преди 5 години

Това е фейк нюз,от Русия отричат ново задържане.

14

Анонимен

преди 5 години

КГБ демократурата е висш строй в руския Гулаг !

13

Анонимен

преди 5 години

BIH GO OSTAVIL V KOMPANIATA NA DESET PRASETA,KOITO NE SA YALI OT 5 DENA.