25

MaйMyнaтa

преди 5 години

Ахааа, не е проблем да си фъргам камъни и беэ жена. То эа такава там не пише, или пише...или пък не энам

24

Анонимен

преди 5 години

Стадо-о!Ще те клатурчат в тази тоталитарна държава ей така,по демоНОКРАДИчному монополно и то ще изпълняваш и плащаш,ЗА УДОБСТВОТО НА МОНОПОЛИТЕ,дистанционно да те ограбват и ти да не можеш да кажеш и гък!!!И за целиятози тоталитарен гяволък,ще плащаш.до смъртта си!!!Защото си стадо,за доене,стрижене и за транжиране!!!И за кланицата ще те водят дистанционно,като те накарат и ти покорно приемеш,да си платиш за това!!!И все някой друг ти е виновен,за стадния ти ген!!СТАДО-О-О!!!

23

Кратун

преди 5 години

И пак ли ще ги сменяме на 5 години? Че 45 лева за водомер сега се ядват, ама 330 на всеки пет години са много!

22

анонимен

преди 5 години

един въпрос шведити и обикновен нямат на тях с дистанционно ще слагат ли

21

Бай Хей

преди 5 години

Аз втори път за водомери не плащам,като искат да ги сменят да си е за тяхна сметка,боли ме фара,ЕВН си смениха уредите за тяхна сметка,тия да ме хванат за шланга втори път да се набутвам за нещо от което реално нямам полза!!!

20

Кратун

преди 5 години

В Германия електромери и водомери се отчитат ЕДИН ПЪТ ГОДИШНО. Ти си заявяваш колко ползваш на месец, а в края на годината плащаш изравнителна сметка. Ако се тарикатиш да плащаш малко през годината, април месец, га платиш изравняването гладуваш кат мишок. Ако си изхарчил по-малко, връщат ти пари.

19

Анонимен

преди 5 години

мухобоико време е сега да те измете народа

18

House M.D.

преди 5 години

Преамбюл:Ние, антинародните тра*вес*тити, движени от прекомерна алчност, имайки предвид личното си добруване, решихме да приемем този закон, чиято цел е да ви го тури дълбоко между глутеусите, тъй като се запознахме дълбоко и обстойно с "Домат облага с данък лошото време" из "Приключенията на Лукчо" от Джани Родари.

17

Анонимен

преди 5 години

Да им го начукам в човките. Те идват да отчитат когато съм на работа.

16

Кратун

преди 5 години

Колко ще струва ли? В момента ВиК Варна продава един такъв за 330 лева. Като станат задължителни, ще ги продават за 660 лева. Ще плащаш, а ще ревеш у вас. Хора, докога ще преглъщате всичко, което ви сервират? Грабвайте сопите и идвайте пред парламента.

15

Анонимен

преди 5 години

Не се наядоха тези фирми на Вода И Канал-ВИК.Кубика вода скъп, но за сметка на това и пари от европроекти лапат ВИК.

14

анонимен

преди 5 години

по добре е да са дистанционно щото като нямат достъп може и 1000 кубика да ти пишат инкасоторкота пише в едни тефтери и върви доказвай

13

Анонимен

преди 5 години

А Джанго и Хайшето като изобщо нямат водомери и не плащат водата дето точат кво ще им сложите?Или продължавате да я приписвате на нас робите?

12

Анонимен

преди 5 години

***, *** ви мр..на понеже В и К си оправиха течовете и загубите от бежовите по махалите та пак опряха до редовните платци пустите водомери им пречат. Не наядоха се свещи да си купят с тези пари дано включително и тези които приемат подобни наредби и закони.

11

Анонимен

преди 5 години

На тия известно ли им е, че гражданите не вземат партийни субсидии?

10

Анонимен

преди 5 години

Банда от престъпници е завзела властта и няма оттърване от нея!Хора,бягайте от таз прокажена територия!

9

Анонимен

преди 5 години

Абе майна само преди няколко години сменяхме сега пак що не идете да се гръмнете.

8

КАМБУРОВ

преди 5 години

ОТ ГОДИНИ СМЕ С ТАКИВА ВОДОМЕРИ И Е ГОЛЯМО УДОБСТВО,А И СМЕТКИТЕ НАМАЛЯХА,НЯМА НАДПИСВАНИЯ И ВОДНИЯ ДУХ НЕ НИ ПРИТЕСНЯВА ВСЕКИ МЕСЕЦ-СТАРА ЗАГОРА

7

Я па я...!

преди 5 години

Подлудиха ни. Току що си сменихме водомерите по настояване на ВиК и сега кво? Тези не били хубави , трябвало да бъдат дистанционни.Ами инкасаторите на улицата ли ?Амо така е като си мълчим.

6

Анонимен

преди 5 години

Само се чудя защо след, като са с дистанционно отчитане е необходимо веднъж годишно да се осигури достъп!