35

Анонимен

преди 5 години

До28. Колко пъти ще ти обясняват , че Германия определя цената на Руската газ. Защото има много доставчика от няколко страни в ЕС. ДОРИ АКО ИСКА И БЕЗ ПАРИ ЩЕ ВЗИМА ОТ РУСИЯ. Русия е притисната от Германия. Германия е на светлини години икономически от Русия.

34

ХМ

преди 5 години

Според НСИ и КНСБ, средната чиста работна заплата е хиляда.Никъде в ЕС няма д-ва, в която да плащаш 20% от доходите си само за две стоки - парно и топла вода.Британия - газ, ток, данък смет, води - плащат 13% от средната чиста работна заплата.Дания - 5%.Когато цифрите говорят...В Британия е 150 лв. къщичка отопление и готвене на газ, ако израходваш повече доплащаш.А тук отопление, вода, ток - 200 лв.

33

Анонимен

преди 5 години

До 24Другарю червен ***. Много ви липсва времето на Живков когато държавата ви държеше за ръчичка нали? Да ви кажа ли какво направи демокрацията? Показва истинските лица на този народ. Глупав, мързелив и крадлив. Тов е българина.

32

Анонимен

преди 5 години

Къде го сега супер евтиния хамерикански шистов газ, като ни трябва? Нали тръбяха, че ако спрем руския проект ЮП и ще тръгне върволица с танкери? Или *** се върза на лъжите и пак ще студува като мишка?

31

Анонимен

преди 5 години

Аман от "бедни" собственици! Аман от политическия проблем парно!

30

Анонимен

преди 5 години

Аз парно нямам ... на климатик съм и тока ми лятото е 52 лева зимата отива към 80.

29

Анонимен

преди 5 години

Който има парно да му мисли

28

Анонимен

преди 5 години

Хайде пак любимата тема! Е колко години още? Който няма пари за парно, ток,топла вода,да ги търси на друго място! А между другото когато се плюе на опитите да се направи топлоизолацията на блоковете и то за без пари, не трябва да се пишат такива стряскащи статии! Ако топлофикациите бяха приватизирани щяхте да се жабите на господ!

27

Анонимен

преди 5 години

Германия вече има Северен Поток 1, а сега строи Северен поток 2 и ще купува газ от Русия директно без надценка за транзит, а България под натиска на САЩ спря Южен Поток

26

Ели

преди 5 години

Не може двустаен да плаща 70 лв. сградна.Който иска да ползва само топла вода.Да не говорим за хора с незаконни хъбове, подови отопления, които не подлежат на проверка - частна собственост.Като не може да хванете "активистите", не ощетявайте коректните потребители.България е единствената държава, в която гражданите й се отказват от топлина.За една година увеличихте с 24% парно и вода, сега с 8%, скандално, доларът пада, петролът пада, вторично п-во ток.Нямам думи!

25

Ели

преди 5 години

Директива 2012/27/ЕС за енергийната ефективност изисква на клиентите да се фактурират действителни количества енергия. Решение на ВАС от април 2018.Сградна инсталация, трябва да отпадне - масово при нови строежи след 1990 на шпакловка и замазка, потребители са усвоявали тръби към апартаменти. Една проверка е достатъчна. Смятат се външни стени и окачени тавани, тераси за отопляема кубатура.Изход, премахване на такса сградна инсталация - за 70 кв. - 70 лв. без да е ползвано парно - сградна!

24

Анонимен

преди 5 години

До 5 Скъп газ ни продава Русия, защото няма конкуренция на пазар. Нека опита в една по малка държава от България, като Швейцария. Имат пет доставчика и то от частни фирми.

23

Анонимен

преди 5 години

По времето на Тодор Живков нямаше тоалетна хартия и банани и България беше един голям концлагер а при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани и правиме тапи по магистралите като пътуваме за чужбина!

22

Пфф

преди 5 години

Бръмчи бай *** по Турция, Гърция, Сърбия, Македония с трошляка за 1000 лв. пафка цигарки, смуче биричка, ама за ток, вода, парно да плаща не го търси. Така го научи бай Тошо да е 5 лева парното. Ама при условията на пазарна икономика, тоя филм го няма вече, ходете в Италия, Германия да видите по 300 евро сметки за газ...

21

Петя

преди 5 години

Стига с това парно, по- малко от 10% от населението е на парно! Увеличението е минимално 2-8% . Това е една изкуствена тема!

20

Тошо артиста

преди 5 години

Оставих ви Централно отопление. Като в Москва, банани нямахте при мен но ви беше добре с парното. Народа плащаше - от народа за народа.Партията се грижеше за всички..

19

Анонимен

преди 5 години

Като гледам как поляците са цъфнали и вързали... Всички емигрират в Полша при Ярозевски да стават панита и да взимат големи заплати...

18

Анонимен

преди 5 години

Направих като поляците през 1986г. Колективно се откачиха от ЦЕНТРАЛНОТО отопление. "Паршутиста" / от Москва/ген. В. Ярозелски не можа да се справи с пирамидите от чугунени радиатори по улиците. И централното им парно мина на локално Осъзнах се по късно 1996г. Свалих радиаторите и съм на локално.Топлофикация може да дига цените. И аз дигам моята.

17

Предложение

преди 5 години

Предлагам да изберем честни некорумпирани политици които да диктуват цените чрез таблици и всичко да е евтино и да си живеем живота приятно.

16

Тончо

преди 5 години

Така е, когато в Корумпестан цените СЕ диктуват от мафията.