9

Анонимен

преди 5 години

"Ограничение 90 на магистрала... Кой ид*ио*т го измислили?"Главния *** на държавата. Нали магистрала "Тракия" е "негова" - той "намери" пари, за да я "построи". Ахахаха.

8

.

преди 5 години

Шоп-шоп-шоп-шоп-Шопия-я-я-я :)

7

Свиня

преди 5 години

В интерес на истината когато полицията започне да регулира движението повече пречи отколкото помага. Успяват такива задръствания да направят каквито трафика без тях не може. Справка всяка петък вечер-светофара на цариградско и горубляне

6

House M.D.

преди 5 години

Ограничение 90 на магистрала... Кой ид*ио*т го измислили?

5

ДИРЕКТОР МИЛАНОВА

преди 5 години

Дребни провинционалисти с шиши душици, не сте жалани в Големия град София! Нищожни сте, не сте достойни да бъдете дори наши лакеи! НИе, Софиянци, сме класи над вас, срещу вас да тичаме, не можете да ни стигнете! Всичок ни е по -голямо - заплати, имоти, коли, перспективи, кариери, първични полови белези! Вие трябва да бъдете натоварени в конски вагони и върнати по селските паланки, от които сте придошли!

4

Анонимен

преди 5 години

Пътищата са многолентови и широки с нов асфалт, задръствания няма. Множество магистрали ще поемат трафика... е да ама не :)))) смех

3

Ина

преди 5 години

Аз не искам селяците да се връщат с колите сиСофия не е конструирана за толкова колиИскам спокойствие не селянийй

2

Нелегални Залози

преди 5 години

Вземайки в предвид фактът, че бг шофьорът е най - добрият, с доказани качества, нека да залагаме колко тежки катастрофи днес ще станат, с колко убити и ранени?Газ на 100 коньовия кръшей, ***, много върви, малко гори, светкай, изпреварвай през аварийна, накажи ги всички, газ до ламарината, стигни първи, ти си номер едно.

1

Анонимен

преди 5 години

Поредният сериал на "Клонираните атакуват".