18

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСтига с тази злоба! От две години съм без кола и ходя на работа с градски транспорт. Линейка викахме в 20,30 часа!!! И проблемът е в системата, а не в трафика! Не може от 112 пет минути да не могат да се свържат с Бърза помощ, защото линиите им били заети. За какво тогава е тази линия и изобщо спешната помощ?!

17

Анонимен

преди 5 години

И ние имахме същия случай преди две седмици, но линейката дойде след 55 минути, вече беше късно. Имате късмет, че жената е оцеляла. Дай Боже още много дни да има пред себе си!

16

Анонимен

преди 5 години

Да, разбирам, че е трудно за тези хора, но... час и половина да чакаме линейка, при все че живеем на 3 преки от Пирогов? А да трябва задължително да дойдем с линейка, за да бъде обработен случая ни като спешен, защото рискувайки да дойдем с такси никой няма да ни обърне внимание...е, не го разбирам.

15

Анонимен

преди 5 години

Ох, хората с прекалените претенции към София, които не са се родили в София... ми махнете се, бе. Вие сте до голяма степен причина за всички проблеми, от които се оплаквате. Имало задръствания и било пренаселено...ми, влакчето и в къщи.

14

факт

преди 5 години

Преди десетина дни извикахме Бърза помощ в София за 90 годишна жена с данни за инсулт , дойдоха буквално за 10 минути , лекарката си свърши професионално прегледа , направи и кардиограма , шофьора помогна за носенето до носилката и после в приемното на болницата . В паниката не запомних името на тази млада лекарка , ПОКЛОН !!!

13

Анонимен

преди 5 години

ЕДНО Е ДА СИ МЕДИК ДРУГО Е ДА ВИДИШ НА ЖИВО РАЗФАСОВАНИ ЧОВЕШКИ ТЕЛА И ОБЕЗОБРАЗЕНИ УМРЕЛИ ЧОВЕШКИ ТРУПОВЕ НА КУПЧИНА!ВЪВ САЩ ЕДИН ПОЛИЦАЙ СЕ БЕШЕ ПОБЪРКАЛ ОТ ГЛЕДКА НА МАСОВО УБИЙСТВО НА ДЕЦА С ТРУПОВЕ ОБЕЗОБРАЗЕНИ !ПОВЕЧЕТО ВОЙНИЦИ ОТ ВОЙНАТА ВЪВ ВИЕТНАМ СА ПОБЪРКАНИ И САМО ТРУПОВЕ СЪНУВАТ ПО ЦЯЛА НОЩ :DРАДВАМ СЕ, ЧЕ НЕ СЪМ ПРИСЪСТВАЛ НА ПРЕКРАСНОТО СЪБИТИЕ СЪС 14-ТЕ ТРУПА ОТ АВТОБУСА!

12

кукла

преди 5 години

Ами за сведение на тук четящите. В белите държави има много такива хора, дето викат Бърза помощ с цел таксиметрова услуга или че им излязла пришка на пръста. Тия повиквания също се отсяват. Ако дежурния лекар все пак дойде с линейка и установи нещо такова, след това подалият сигнал получава една космическа сметка от няколко стотин евро. Та по тая причина там Бърза помощ не се вика за шяло и нещяло.

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен8А ти с какво ходиш на работа? С велосипед ли?Нищо чудно линейката за баба ти да е закъсняла щото някакъв такъв като тебе е задръстил с неправилно паркиране.

10

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен9И какво ще направи народът като се събуди?На никой свестен доктор не му се стои в малък град за да преглежда миризливи пенсионери срещу 3 лева.

9

Анонимен

преди 5 години

София стана и ще става все по-голям град. Такава е политиката на управляващите от няколко десетилетия насам. В малките градове вече няма болници. Как се гледат малки деца там? При спешен случай човекът просто си отива. Народът трябва да се събуди най-после.

8

Анонимен

преди 5 години

Преди две седмици викахме линейка, дойде след 55 минути. Докато дойде, баба ми почина. И това е в София, при положение, че на 5 минути от нас са Военна болница, Александровска и Пирогов! Бясна съм как може да има такова "здравеопазване"! Не знам как за всички политици има пари за нови и скъпи коли, охрана и какво ли не, а няма пари за болници и линейки! Как може навсякъде в чужбина политиците да ходят на работа с метро и велосипед, а тук трябва да дондуркаме не само тях, но и семействата им!

7

Анонимен

преди 5 години

Боже каква наглост... да се ползва линейка за такси , такива *** ако не могат да им вземат пари чрез глоба ,да полагат об.полезен труд.

6

House M.D.

преди 5 години

Д-р (другарят) Кръстев е пропуснал да уточни как изглежда катастрофирал маршрут.

5

_!_

преди 5 години

"Важно е, че шофьорът на автобуса, който изби 17 човека и още 20 ги осакати, е с болно сърце, добър човек, диабетик, прави отстъпки на пенсионерите и го изкараха невинен, вместо да го тикнат зад решетките след като в влезнал с 52 км/ч в завой, при ограничение 40 и ултра проливен дъжд!"4 реда, а толкова много глупости и неверни "факти". Ти беше там и го засече с тая скорост ли? Съдия ли си че определяш кой е виновен и кой не е? Синоптик ли си че определи дъжда като "ултра"?Не защитавам никого

4

Анонимен

преди 5 години

Наглеци с вафлички са скоро всички ромове,там трябва да се удари твърдо.

3

Анонимен

преди 5 години

Важно е, че шофьорът на автобуса, който изби 17 човека и още 20 ги осакати, е с болно сърце, добър човек, диабетик, прави отстъпки на пенсионерите и го изкараха невинен, вместо да го тикнат зад решетките след като в влезнал с 52 км/ч в завой, при ограничение 40 и ултра проливен дъжд!

2

нотариално заверено

преди 5 години

До коментар 1. - вероятно знае , че е престъпление - така също знае че НЯМА наказание...Без да е чувал дори за Достоевски.... хм.....

1

Анонимен

преди 5 години

Рома с вафличката знае чи че фалшив сигнал на спешен тешефон е престъпление? Явно не знае щото това не му влиза в правата