33

Анонимен

преди 5 години

Hm...sichki sa s nezakonni klimatici po fasadite na bg arhitekturni betonni panelni kletki...sadebnoto ministerstvo hepten piano...

32

Динко

преди 5 години

В Бълагария всичко е перфектно - климатът,природните дадености,земята и т.н. Единственото което не става са хората!Ако се замени народът,тази територия хранила 3 империи ще стане рай!

31

Динко

преди 5 години

Какви данъци плащате бе орляци?!Вие знаете ли какво е плащане на данъци?!*** нищо не плаща само реве като вдовица за ху...!Проста маса!Е то за това всеки вече се мрази с всеки,нито комшиите се поздравяват,а бе пълна ***!

30

Анонимен

преди 5 години

Не искаме магистрали, не искаме АЕЦ, не искаме санирането не искаме нищо искаме пари сега и веднага, ами няма как да стане така чеЗАКРИВАЙ.

29

Анонимен

преди 5 години

Открадналия е добре , както санирания , за сметка на другите седем милиона .

28

Анонимен

преди 5 години

Не знаех, че санирането се прави от Партия.Това е световен прецедент. Както и Премиер правещи магистрали. Да се патентова незабавно.

27

Анонимен

преди 5 години

Ако си обрал банка и си неразкрит , какъв ще бъде отговора на въпроса : Как се чувстваш ?

26

Анонимен

преди 5 години

Определено изглежда много добре, разходите за отопление са с 20-30% надолу. Завишаване в разходите норми за санирането сигурно го има, но къде ли го няма?

25

Анонимен

преди 5 години

Само не плащащ данъци не е платил за саниране ! Не платил данъци означава, че пазаруваш, ток ,вода........в друга държава , защото от всеки хляб дори Бойко Методиев Борисов ти прибира 22 стотинки , за да се хвали , а той ги краде !

24

мак

преди 5 години

На когото му санираха блока може да сподели, има ли полза, качествена ли е работата и т.н. Според мен това е още един начин да се краде.

23

Анонимен

преди 5 години

Това саниране, което няма нищо общо със санирането, е втората огромна кражба, след пладнешкия обир на КТБ.Изписва се на десеторно завишени цени за труд, влагат се възможно най-некачествените материали, и важното е на външен вид да се докара (или поне отдалече да не си личи много-като на снимката).Второто е-разделението между хората- на които са им го направили-съпер, нали е без пари.Останалите-ама защо с нашите пари само на тях?А гробаджиите-не смогват да отварят офшорни сметки...

22

Анонимен

преди 5 години

Санирането за българите като цяло е със същия ефект , както ГЕРБ стадионите по селата без .....селяни ! А парите , без значение от къде идват , Европа или бюджета , безразсъдно са прахосани !

21

Анонимен

преди 5 години

Динко , много мъка си изпитал при четене на книги !

20

Анонимен

преди 5 години

Динко , безплатен ти е мозъка !

19

Анонимен

преди 5 години

В Благоевград има саниране на една част от ,,Г" образен блок и изоставена другата . Хората от изоставената част платиха по комунистически през собствения им Държавен бюджет за другите, а сега Собственика на ГЕРБ им иска да заплатят хилядарки за жилището си !? Може ли някой да сравни и обясни по голям комунизъм от това на комунисте БОЙЧО !Може това да се случи само на изток от Северна Македония !

18

Динко

преди 5 години

Ама вие сте много нагли хора!Не стига,че безплатно ви санират сградата,за да не прилича на кърпен килим,ами и оплаквания имате!Никъде по света няма държавата да дойде и да ви ремонтира жилището!

17

---

преди 5 години

Тези дни говорих с един от Бургас, на който наскоро бяха санирали блока. Спукват се да пишат жалби, но резултат няма. Сега в блока му ще трябва да се бръкнат много надълбоко, за да оправят бакиите на ГЕРБ при санирането. Който се е минал, се е санирал по тази програма. Най-много прецакани имало в Бургас и Благоевград.

16

Един

преди 5 години

Като сметнеш 2 милиарда за "общо 2022 сгради със сключени договори за целево финансиране" и се пада по милион на сграда, за да налепят малко стиропор, който вече почна да се бeли и да сменят дограмата. За 1М биха могли сградата наново да я построят, ама нейсе! На печелившите честито!

15

Мистър Х

преди 5 години

Че станаха хубави...станаха,но не ми се мисли тоя стиропор ако се запали...

14

Анонимен

преди 5 години

В несанираните сгради е протекло от злоба, завист и простотия на атакисти и подобни.