18

Българин

преди 5 години

До АнонименНе че иска да побългари Георге, а така си пише Блиц, както му дойде.

17

Анонимен

преди 5 години

Референдума няма да успее.67 % са против и бойкотирам и само 32 ,% са За.

16

vasilnew

преди 5 години

Хубаво е Северна Македония да влезе в ЕС и НАТО. Това ще се случи най-вече заради албанския факор! Албанците които са близо 1/3 от населението на Македония и имат изключителни права / почти автономия в Западна Македoния / са тези които ще решат референдума за името на 30 септември. Ако се брояха гласовете само на Македонците референдума за името нямаше да успее! Интересно е каква ще бъде политиката на албанските партии след като Северна Македония влезе в НАТО за изпълняване на доктрината всички албанци да живеят в една държава. Някой наши патриоти също ще трябват да преглътнат признаването

15

Анонимен

преди 5 години

Между другото президента на Македония е Георге Иванов, а не Георги. Няма нужда да се опитваме да го направим да звучи като българско.

14

Сакам да факам

преди 5 години

Сега мнозинството от фиромоидите ще бойкотират референдума, но ако въпроса беше: "Желаете ли да се откажем от държавен суверенитет, за да встъпим като федеративна република в Нова Югославия под името Съюзна Република Македония?" щеше да има рекорден брой гласували "ЗА".

13

Анонимен

преди 5 години

Изпратиха им Борисов да подпише измислен в САЩ `договор`, платиха на Гърците /там друго не върви/ до кандисат за името, сега вече и резултата от референдума е готов. Всичко е организирано на шест.Утре са НАТОвци, в други ден евроатлантици.

12

Анонимен

преди 5 години

Няма и нужда от референдум?Демокрация без фалшификации и демагогия няма . Всичко е решено . И речите са написани .

11

Анонимен

преди 5 години

Този Московски президент има още 2 седмици мандат

10

Анонимен

преди 5 години

В Македония върви засилено промиване на мозъци по образец на България, дано намерят верния път и контролират изборите си

9

Анонимен

преди 5 години

уногондури,,, тангра,,, хихии,,ондур, мондур, каламандур,, честито баня,,западна манджурия,,конска опашка,,хии

8

j

преди 5 години

До До 6"Именно - в Торонто и Монреал най-големите землячесъва са Македонските.Също и в Перт, Австралия."в Торонто най-голямото "землячество" е инду-афганистано-пакистанското - около 50% от популацията на Торонтов Монтреал най-голямото "землячество" е арабското - около 30-40% от населениетов Перт най-голямото "землячество" са *** - бегат от цела африка там, най-вече от Южна африкаМакедонците на всякъде по света са посмешище - карйно време е да спрем да се занимаваме с тези нещастниц

7

Бае ви Прое

преди 5 години

Гьоре президенто ша дойде на разпивка у нас- бае ви Стое го покани. Очаква са утринта да е махмурлия- затуй няма да мож да гласува.

6

Анонимен

преди 5 години

За какво да се радваме на евроатлантическия път на Македония?Те и сега чегъртат с носовете си небето, пък тогава не ми се мисли.Има ли български политик, който да ги спре да хулят България? Или такъв, който да не им позволи да ни присвояват историята?Няма такъв. А това е най-важното за нас. Я ВИЖ КАКВО ПРАВЯТ СЪРБИ И ГЪРЦИ. нЕ СМЕЯТ `ГЪК` ДА ИМ КАЖАТ.

5

5-та колона

преди 5 години

Падне ли Скопие.......пада и Белград.Руснаците издишат. И турците не могат да им помогнат. Общото между "танцьорите" е, че са представители на второкласни териториални образувания от Третия свят.

4

Анонимен

преди 5 години

По-добре да не гласува Гьорето, инак ще е "против"!

3

Анонимен

преди 5 години

У нас се нагледахме на фалшифицирани избори, че вече и не знаем какво са нормални избори.Та в тая връзка - колко му е да го фалшифицират референдума.

2

Анонимен

преди 5 години

Хорхе Фикуса пак се покри ...ако го питат тоя най добре ще е да се върне Югославия къдетохсе гушеше под крилото на югославските комунисти! п.п. а иначе глупостите за македонска нация и език не се нуждаят от коментар!

1

Анонимен

преди 5 години

Отишъл е в САЩ за да каже на краварите как да хакнат референдума. По-малко гласували, по-лесно хакване... после ще забъркат и Путин.