17

Анонимен

преди 5 години

Сега остава Саудитска Арабия да забрани разхождането по бански из центъра на Риад. Тия защо си не седят в шитхолите, ами някой трябва да им търпи нравите. Никой не ви иска алаходупници!

16

Анонимен

преди 5 години

Ето кои били против решението да се забранят бурките - зелените и социалистите. Така е и в цяла Европа. Нинова да си смени партията, докато не са я изключили от социалистическия интернационал от ***. Има друг вариант-тя да уволни Станишев,... ама на сън.

15

анонимен

преди 5 години

бурки не трябва да има поради съображения за сигурност - всеки по-слаб и дребен мъж може да си сложи бурка и да върши какво ли не, после *** и го търси, а друг е въпросът, че бурката потвърждава нулевата интеграция, колкото и да е толерантен човек, всичко си има граници, а на такива като османлията - някой да не го е накарал и пищов в главата да седи тук, и коклкото и да му е мъчно, ние скоро няма да изчезнем от тази земя........

14

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

13

хасан

преди 5 години

Всяка коза да си знае,пасището,мене ми не трябва забулена ***

12

Мазен турчин

преди 5 години

Скоро май ще правим покръстване на Туркията и съседни държави, за да станат правоверци. Да целуват кръста и да се молят на Исус, а не на ала.

11

Анонимен

преди 5 години

Западняците да му мислят,тези в Източна Европа са единици защото ги гонят местните от моловете и басейните.С две думи там където няма джамии тези не виреят.

10

Ястреб Османлията

преди 5 години

До Шахин Османоглу И да не забравим страданията и униженията на македонците от Източна Македония, понастощем окупирана от българия и наречена Пиринска Македония. И те ще бъдат подпомогнати да се отърват от игото на българските диваци. Както и влахите от окупираната Южна Валахия, които насилствено се асимилират от българите и са лишени от най-основни човешки права!

9

Ястреб Османлията

преди 5 години

До Шахин ОсманоглуЗа свободния Кюрдистан изтървахте влака. Но си поканен за тържествата за обяваването на независимостта на Източно-Родопската, Странджа-Сакарската и Делиорманската турски републики. Шербета и айрана ще е от организаторите!

8

Шахин Османоглу

преди 5 години

Бурките са залегнали дълбоко в психологията на мюслитата. Ястpe6ът люби жена си, както е оматана с чаршафа и тайничко си представя, че е мъж или кoзичka!

7

Анонимен

преди 5 години

Колкото по-строги са забраните, толкова по-силно е желанието да ги нарушиш!Струва ми се, че паднат ли "правилата и ограниченията" кАмилите тот БлИзток така ще се развихрят, че и най-либералните западноевропейки с "нисък нравствено и морален социален статус" ще се изчервят от смушение!

6

Шахин Османоглу

преди 5 години

Впрочем кога Кюрдистан ще обявява независимост?

5

Веско

преди 5 години

Резултата ще е, че тези жени вече съвсем няма да излизат от домовете си. Да не си мислите, че като му кажеш на *анго, че не може и той ще прегърне идеята за свобода и равенство. Мирогледа им се набива от малки, а там е изтървана! Цяла европа е пълна с джамии, ислямски центрове, мюсулмански училища и т.н. демократични завоевания.

4

Huk

преди 5 години

..Tam ..kudeto zapochvat zabranite...svurshva svobodata ti...Malki kradlivi paraziti...ot Swiss! Ne burkite sa problema..a vie nacisti!

3

Ай ай

преди 5 години

Вие, ако бяхте нормални, първо нямаше да напишете такъв коментар и второ - щяхте да се чукнете по кухата кратуна и да се замислите какво правят хората в Швейцария и какво правите вие.

2

Анонимен

преди 5 години

А какво ни интересува нас това нормалните хора.

1

Анонимен

преди 5 години

Как да свалят бурките като ще уплашат света бе. Вие виждали ли сте ги тези кви красотки са. По гро.зни от тези няма по цялата земя. Жена с мустаци виждали ли сте. Ако не сте ще видите като се разбулят.