14

Евал съм ги и в сърб

преди 5 години

И как ше докажат че той е виновен неговата дума срещу тяхната те няма как да разберат каква е дистанцията била между двете МПС - та така че акъл ви лъже

13

Gogo

преди 5 години

Пежото се е търкаляло, спира по таван, таз е 70 годишна жена била жива!! Да не е каскадьорка!

12

До 11 Тюхчев

преди 5 години

Нека ти се обърне някой по таван на магистралата пред теб, тогава пак ми обяснявай със същият плам защо не си успял да спреш.

11

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Виновен е този с българският паспорт, защото се предполага че трябва да спазваш разстояние от другите МПС-та , позволяващо ти да спреш преди да прегазиш някого

10

:(

преди 5 години

А в БГ-то такива убийци стават зам. министри на ГЕРБ!

9

Анонимен

преди 5 години

Не е читава новината. Как става така, че след като пежото е излетяло от пътя и се е обърнало по таван, да го удари друга кола - това извън пътя?! Иначе на магистрала е доста лесно да не успееш да спреш, ако този отпред направи някое изпълнение.

8

Анонимен

преди 5 години

До anonКато четс статията излиза,че Пежото е били вече по таван когато българина го е ударил така че не знам как изчисляваш тия 60 км/ч? Може би Пежото е спряло по таван и бъкгарина е карал със 60км/ч??? Или Пежото се е пързаляло по таван със 100 а българина е карал със 160 км/ч??? Или може би просто не си прочел нищо а коментираш само по заглавието?

7

Анонимен

преди 5 години

Един бог знае аккво е станало, но някои си мислят, че са хванали господ за шлифера и всичко знаят. Те не се съмняват какво е станало и истината не ги интересува.

6

anon

преди 5 години

някой съмнява ли се какво е станало? на тази магистрала може да се кара доста бързо... и нашенеца понеже е хванал Господ за шлифера (пък и с мерцедес така се кара все пак- нали?) е ударил пежото отзад с една разлика от 40-60км/ч при което го е изкарал от пътя, то е закачило нещо и се е преобърнало... не може да караш със 160 и да очакваш другите да се съобразяват с тебе на секундата - особено ако са по-възрастни...

5

Анонимен

преди 5 години

И в какво е обвинен че Пежото сее обърнало по таван а Мерцедеса сее забил в него. Тези на запад от нас имат ли нещо в черупките си. Как ще ме обвинят когато този пред мен катастрофира на Магистрала където скороста е висока и да искам да спра нямам време. При един добър адвокат тази версия с убииството на 69 годишната ще отпадне веднага. Тя може да е ранена фатално при преобръщането на пежото а не от удара на мерцедеса.

4

Издирват се

преди 5 години

Издирват се допълнително 147 българи, летели с нискобюджетна компания до Унгария, над катастрофата за съучастничество.

3

СатаНАТО

преди 5 години

Босилеград процента на българите е над 80%, даже повече от Цариброд.

2

Анонимен

преди 5 години

И в какво се изразява вината му освен, че е българин?

1

Анонимен

преди 5 години

Звучи ми като да е много виновен българинът...Нема що.Или списвачите отново обясняват дивотии...