111

Искрено

преди 5 години

Цвъки и този до него. Опротивяхте на народа. Четете коментарите и ще разберете, че говоря истината.

110

Иван

преди 5 години

Мишки църкат около ПРЕЗИДЕНТА.

109

Gogo

преди 5 години

Президента Радев може единствено да пуска вето на закони и да бави с жалкия си подпис. Целта е да се пречи на управлението. И не може да се дразним на психичноболни хора, то е жалко и тъжно.

108

Василев

преди 5 години

Президента Румен Радев е доказан ас летец професионалист, до като Цвъки Цвък е физкултурник с няколко мозъчни гънки, а Плевнелиев е съмнителен офшорен Бизмезмен, който проспа фалита на КТБ, заедно с президентската квота от подуправители!!!Агент Ърви Клозбъри!ЦРУ!!!

107

Ицо

преди 5 години

Какви офшорки и къщи в чужбина с фалшивите ви новини си забършете задниците дайте някакви доказателства да се хванем за нещо то бива ама на нищо не прилича. Само като развалени плочи въртите едни и същи обвинения, които са по-смешни и от слухове. Радвайте се на протести, организирани от Василев от Белград, финансирани от вашите пари от фалиралата КТБ. Мазохисти.

106

Анонимен

преди 5 години

Знаете ли какво е ***: Непотребно куче, това е РАДЕВ.

105

Василев

преди 5 години

Президента Румен Радев, закова цялата политическа класа, защото наложи вето и върна закона, който облагодетелстваше подставеното лице Кирил Домусчиев и офшорната компания, която е собственост на БМФ!!!Агент Върнан Морисън!ЦРУ!!!

104

Анонимен

преди 5 години

Абсолютен *** , народа сгафи жестоко с тоя избор, тозе е руско *** от най долните.

103

Idealist

преди 5 години

Днес Цветанов говори около 30 мин по Неделя 150 От тирадата му се разбра. 1. Основен проводник на американската геополитика в България ( та Райчев да не се чуди ккво прави всяка година в Америка ) 2. Против е свалянето на санкциите към Русия. 3. Против е защитат на Унгария от джендърията на Брюксел. 4. Похвали ли се, че защитил покупката на Ф-16 ( беше радостен, ще вземе комисионната ) 5. Почти е сигурен, че неговия кндидат за КС, ще бъде нзначен. 6.Много се страхува от Президента

102

Мен

преди 5 години

Цуцу върти една плоча от година. Липсата на друга мисъл го кара да изглежда в недобра светлина.

101

Червен тролец

преди 5 години

Дайте ми си ми милиардите трилионите ни откраднаха всичките трилиони милиарди къде са върнете ни ги аааааа

100

И тоз ли

преди 5 години

Уф, да ти се догади от мазници и ***, не го ли е срам, че си отваря устата? Една птичка пролет не прави, са казали хората, трябва ние сами да го разберем и тогава може да се обединим. В тази така сложна обстановка, с това разделение на гербери,комунисти и ред други бивши комунистически величия , ще е трудно! Още не сме дорасли за единна нация!

99

Анонимен

преди 5 години

То вече изглеждате жалки с тия откраднати трилиони милиарди, дето дори не сте и сигурни. Но като овцете се втурвате накъдето ви кажат. Айде дайте го черно на бяло това с откраднатите пари, че да може и нормалните хора да се поядосваме!

98

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност няма нищо сигурно. Айде нема нужда от фалшивите новини.

97

Анонимен

преди 5 години

Тука троловете записали 3 клишета и си повтарят, крадец, смяна на системата и такива тъпотии, то вече и на самите тях им писна и не си вярват ама нали са калъчи и драскат, това им е целта в живота.

96

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност президента Радев няма нито един купен глас. Това обаче не важи не ГЕРБ. Така , че президента Радев е избран от народа, и бърка сънищата и сметките на ГЕРБ.

95

Ефо

преди 5 години

И кой дразни президента? Така ли си върши работата, като се заяжда за щяло и нещяло, значи бил успешен. Това мислене е доста криво. Това е политика, а не за някакви неуспешни военни, дето са подчинени на партия. Президента би следвало да е надпартиен, но не и при Радев.

94

Анонимен

преди 5 години

Цецо-крадецо щ спечели и следващите избори на Радев с тези изказвания :D с малкото си мозък едва ли може да го проумее, малкото злобно човече

93

Анонимен

преди 5 години

-Бабо калинке,ката джас?-Тичам Цурчо за мару.

92

Стъкмистика

преди 5 години

Тука гледам куцо и сакато пуска някакви проценти за доверие, за всякакви простотии. Всеки знае да мине през пенсионерските клубове да попитат 500 пенсионери и да кажат : Доверие в Радев 70%! Трябва да си много наивен за да се вярва на тия статистики. Наивен като червените *** дето спамят тука.