32

Gogo

преди 5 години

Почти всеки, си вари сам, или търси домашна ракийка, и винце.Кой пазарува от тези заводи! Явно се занимават с друго!

31

Професор Тюхчеф

преди 5 години

да *** евтиния ви PR- както винаги проверките не се правят с цел да се подобрят постъпленията в бюджета , а да се затвори завода в полза на някой, отчитащ се на правилния човек

30

Рашо

преди 5 години

До 39Защото Пеевски си го е харесал.

29

Анонимен

преди 5 години

Отнемане в полза на държавата , не вярвам.Ще му пръднат само

28

Анонимен

преди 5 години

Митничар да се бори с престъпността и корупцията - това не звучи ли странно?

27

Анонимен

преди 5 години

Ако протестиращите поискат политиците да върнат партийните субсиди, които са вземали досега, това може да подейства повече. Политиците се стряскат единствено, когато някой може да засегне джоба им. А субсидиите никой не им е давал, те са си ги гласували и взели сами. Т. е. един вид направили са си кранче за източване на държавата доста по-широко от кранчето на винпрома. И през крачнето за субсидиите тече яко.

26

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 28Вероятно е казал "по-добре децата ми гладни, отколкото да работя в държава на мафиот" ама са го перефразирали.

25

Анонимен

преди 5 години

тоя "митничар" се казва Димитър Шопов, съден за корупция и преместен от Лесово, та сега работи в акцизи. Една гора бой да му хвърлите, малко ше му е

24

Анонимен

преди 5 години

"По-добре децата ми гладни, отколкото да работя във фабрика на мафиот" - Никой не е казал, никога. Хората си искат препитанието и държавата, ако все още не е абдикирал, трябва да направи нещо по-въпроса.

23

Анонимен

преди 5 години

Политиците чрез субсидии източват повече отколкото винпром "Карнобат". За субсидии им плащаме по 200 млн. за мандат. Защо митниците не им пломбират кранчето за субсидиите?

22

Анонимен

преди 5 години

Представяте ли си какво е в Лукойл а и въобще в държавата майкоооо мила, майко драга и се правят такива акции единични вместо да се удари сивата икономика ама как да стане като са си дружки-ти на мене,аз на тебе и после обратно.

21

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че митниците искат Карнобат да е затворен. Искат го още преди да са констатирали каквото и да е било нарушение. А когато искат да е затворен, ще намерят за какво да го затворят. Както е казвал кардинал Ришельо "накарайте най-честния човек да напише шест реда и в тези шест реда ще намеря за какво да го обеся".

20

Анонимен

преди 5 години

Странна логика - наличието на кран, от който може да бъде извеждан алкохол, не означава кран от който е извеждан алкохол. Както наличието във вашата кухня на нож, с който може да заклан човек, не означава че с този нож е заклан човек. Т. е. между потенциалната възможност нещо да бъде извършено и извършването не може да бъде поставен знак на равенство и всеки съдия ще го констатира.

19

Tuturutki

преди 5 години

А тръбите който минават под влаковите релси при завода за спирт на Пещера ????? Те могат да си работят спокойно , нали са наши хора... Защо не почнете проверки на всички 5 завода в България който произвеждат спирт ??? От 20 и кусур години тези кранчета и тръбички ги има и вече са се амортизирали.. земете поне ги сменете с нови че да няма липси по тресето.. Голяма работа са тези митничари.. айде че тцялата държава знае какво става.. само бацето и неговите агенчета не знаят...

18

Анонимен

преди 5 години

Всичко е защото така искат краварите за да могат да ви продават ферментирала царевична вода.

17

Анонимен

преди 5 години

KMETAT NA KARNOBAT NE E ZNAEL NISHTO KAKVO SE SLUCVALO NA TERITORIATA NA KARNOBAT.TOVA E KMET SVETA VODA NENAPITA.SEGA KMETA PODSTREKAVA RABOTNIZITE DA SE BUNTUVAT.TOZI ZAVOD TREBVA DA BADE ZATVOREN,SRINAT SAS ZEMYATA.

16

Гробокопач

преди 5 години

Бойхо е тихата, но сигурна смърт, мечът на геноцида. Важното е, че герберите около него имат работа. За останалите, имало бюро за безработни;0)))

15

неграмотен депутат

преди 5 години

Ако бяха си плащали такса спокойствие нямаше да има проверки и такива глупости,но те искали да спестят някой лев!

14

Народен

преди 5 години

A бог - слънце какво казва или просто ще си присвои фабриките?

13

121212

преди 5 години

Това ме навежда на мисълта че, или протеста е платен или работниците не си знаят правата. По скоро второто. Къде е министерството на труда и синдикатите да обяснят на хората. За един приятел питам.