45

Анонимен

преди 5 години

До Партиен членщото в Сърбия няма ДПС

44

Партиен член

преди 5 години

То и с 90км. В дясната лента е опасно.Най добре да е 30км.И всички нарушители в затвора. Въобще не пазите златните магистрали, постоянно карате по тях. А колкото до Трейс.. Влизайки в Сърбия се качваш на магистрала строена от тях и разликата е огромна. Асфалта грапав мантинелата по здрава. Канафки и бордюри също. Що ли тук не строят така??

43

Е

преди 5 години

Абсолютно вярно е написаното! Така е от няколко години и едно преасфалтиране няма да свърши работа.

42

Анонимен

преди 5 години

По старите шосета останали от татово време е много по спокойно и бързо придвижването. Няма задръствания ремонти и състезатели. Със скорост от 70 на места и 90 км пътуването е рай. Наслаждавам се на красивата природа а децата се радват на пищните пейзажи на художника ЕСЕН. Магистралите бяха едно време когато нямаше камикадзета състезатели и мало.умни.

41

българина

преди 5 години

от първия месецна построяването е така, но медиите и прокуратурата са за това да служат на герб, не на хората. предлагам България да наеме трайно австрийската прокуратура и съдебна система. делата и разследването ще се водят дистанционно, сигурен съм че реално ще струва по малко отколкото сега, защото сега се дават едни пари за двете системи, а резултата е същия като да ги няма изобщо!

40

Анонимен

преди 5 години

Мафиот - какво става със скапаните ти магистрали , крадецо??

39

Анонимен

преди 5 години

По герберските магистрали се не кара, че съдържат негасена вар.

38

лимонад

преди 5 години

До Анонименти кога ходи по пътя Стара Загора - Бургас и по тоя Стара Загора - Чирпан, че да кажеш, че към Бургас е същото? Разлика има и то огромна. Особенно в дясното платно. Наистина движение дори с 90 е не само непреятно но и опасно. За разлика от това - пътувах скоро по подбалканския път от София. Супер е. Дори да има дупки някъде, са малки и няма такива коловози. Тези коловози са опасни. Колите занасят встрани и без да има дъжд. Камионите са принудени да карат в авариното платно....

37

Анонимен

преди 5 години

Само като погледнете всеки коментар с ГРОБ в него и ви става ясно, колко много платени троловев има. Тоя участък като го строиха КОМУНИСТИ, ТУРЦИ И ЦАРЕ, Гроб ги нямаше още на картата а светинята беше кмет.

36

Анонимен

преди 5 години

Магистрала, която се разпада за 10-12години как се нарича? Кражба се нарича. Кражба от народа. Изходът на София по Тракия, който е строен от Бай Тошо преди 40-45години и не му е правен основен ремонт никога, все още държи и е в пъти по-добре от строеното 1997-2008г. Как са го строили тогава? Трейс, Мейс, Боко, Моко - паляци! Явно някои не ги е срам, че цяла държава им разправя завоите, магистралите, ремонтите и проектите....

35

Анонимен

преди 5 години

Точно този участък, тройната коалиция го строи. 10 години и много милиони.

34

евала

преди 5 години

евала магистралки, евала Трейс, то май и по Винкелщрасе няма място без ремонт...

33

Анонимен

преди 5 години

То там и с 90 км/ч. е опасно. Средното платно на вълни, така тресе, че който има камъни в бъбреците да внимават.

32

Анонимен

преди 5 години

До азВ интерес на истината тази отсечка е открита през 2006 или 2007 г. от Станишев-тройната коалиция!Но е строена от отново от Трейс.Оказва се,че при ГЕРБ,БСП,НДСВ,ДСП и всички останали,се строи некачествено и от една и съща фирма.Изводът е ясен: Трейс си плаща на всички,всички крадат,като за последно,а на изборите само си сменят местата!

31

Анонимен

преди 5 години

...х. тая магистрала с 90 км., а винетките и бъдещата тол такса за какво ги плащаме ???

30

Стамат

преди 5 години

Тази отсечка Чирпан Стара Загора е ярък пример за корупция и кражба .Сега ще е интересно за чия сметка ще е ремонта (ако въобще направят такъв) и дали ще потърсят на ТРЕЙС гаранцията която е заложена в договорите за строителство .Едва ли.ГРОБ пак ще замете провала си под чертата а народа просто ще плати сметката.

29

Анонимен

преди 5 години

Очаквам обръщението на ПремиерЪТ в което за пореден път да се обясни на българина колко много пътища е построила ПП ГРОБ и как имаме най-евтината винетка е ЕС

28

аз

преди 5 години

тази отсечка не я ли строи герб и трейс груп?!?! не могат и 10 г да изкарат тези магистрали. предлагам да не харчим пари за тях а само по кърски пътища които от време на време ще разораваме наново

27

Анонимен

преди 5 години

Каква разрешената скорост за магистрала в БГ, един приятел ме пита...

26

Анонимен

преди 5 години

Борисов връща ли лентички?