31

Ветеран..

преди 5 години

Тази статия е писана от лобито на търговците с цел да бръкнат по-дълбоко в джоба на шофьора....

30

Пет

преди 5 години

До този дето съветва да Не се дава колата на жена.....Колко Фатални катастрофи са направили жени и Колко от Нагли мъже? А мотористите си карат все нагло и си мислят че всички трябва да ги пазят! То и Автобуси се обърнаха Няколко...ама се доказа че не жените са им виновни! Типични Бг Фукарии! Не е Арабията или Афганистан!

29

Щерю

преди 5 години

Баахти - всичките ги правя!

28

Анонимен

преди 5 години

"И моите 5 стотинки - през зимата слагайте повече гориво в колата..."Да, това се прави, но по друга причина. Празния обем в резервоара ти е предпоставка за образуването на конденз. Колкото повече празно място, толкова повече място за потенциален конденз. А вода в горивото -> пълни ти горивния филтър -> светва ти чека на двигателя и иска смяна на един не толкова евтин консуматив.Естестевно, не е задължително да се образува конденз, но може и да се случи, защо да рискуваш?

27

Анонимен

преди 5 години

Номер 9 - Не пийте антифриз, ако ви е студено. Пробвайте с малсото :)

26

Анонимен

преди 5 години

8 златни правила ...в завой се влиза с вратите напред .бърнаут се прави докато гръмнат гумите .понички се правят докато не се опуши целия квартал .и останалите 5 са ДРИФТ .ДРИФТ.ДРИФТ.ДРИФТ.И САМО ДРИФТ .ДОКАТО СВЕТА НЕ ОТКАЧИ..

25

Да добавя

преди 5 години

И най важното. Не давайте автомобила на жена си. От жена шофьор не става.Току виж убила някои моторист.

24

Анонимен

преди 5 години

Ми на мене ми треперят ръцете, затова си нося е до патрон че с ракия, да се успокоява, като карам.

23

Анонимен

преди 5 години

И моите 5 стотинки - през зимата слагайте повече гориво в колата (особено ако карате в голям град) - скоростите са по-ниски, парното работи, виси се в задръстванията и колата харчи повече, отколкото през лятото.

22

Анонимен

преди 5 години

Правило 1) не зареждайте гориво в България Правило 2) не карайте автомобил в България

21

Анонимен

преди 5 години

Много от шоферите незнаят как се кара при зимни условия. Като видят черен асфалт и си мислят че може да настъпят газта. На тези умници с нервен крак ще им кажа че този черен асвалт особено в сутрешните и вечерните часове с минусови температури е чиста коричка черен лед. Това ще го разберат не когато подадът газ а когато решат да спрът. Спирането ще е много фрапиращо особено ако се движат с над 90 км. Много такива миналата година посетиха мантинелите и канавките. А след това и сервизите.

20

Анонимен

преди 5 години

Всяка сутрин паля колата в гаража и слушам музика, че да се стопли двигател и купето...Ама малко замаян ми става от температурата после.... Може би трябва да посетя по-дърщлгичко, че да се аклимаризирам

19

Анонимен

преди 5 години

До Сп??нс3-4 км., отиване и връщане, с си 0ас и нещо разходка. А ако е - 15 градуса, направо си е опасна разходка. Цялата идея на автомобила е, да преминава големи разстояния бързо и да съм защитен от елементите (дъжд, студ, жега, сняг, вятър, град...)

18

Ромпетрол

преди 5 години

До кво праймИ при мен така на входа на Плевен февруари месец.Колата заби муцуна до Русе окъди всичко.Най-накрая като отворих филтъра миришеше на паркетол и разредител АМВ.

17

Сп??нс до

преди 5 години

През зимата не палете колата за разходки от по 3-4 км, И за оня с ремонтите на comon rail-a - да ти кажа че такситата навъртат по 500-700 000 км и подобни проблеми не са ежедневие, друг проблем е че тези същите таксита ги събират от Европата за по 600? и след като им врътнат километража на 120 хил , ти ги продават като перфектни 8-годишни коли и веднъж в Бг почват проблемите.

16

Сандо

преди 5 години

Жена притеснява по телефона мъжа си: - В карбуратора на колата има вода! - Айде, взе и от карбуратори да разбираш. Ти не знаеш ни какво представлява, ни къде е? Къде е колата? - В плувния басейн!

15

Анонимен

преди 5 години

И още едно много важно нещо, което да не правите с колата си - не правете катастрофа.

14

Направо през локвите

преди 5 години

карат много умници, без дори да обръщат внимание на това, че пръскат дрехите на пешеходците. Някои са достатъчно възпитани, за да намалят, когато няма друг начин, освен да минат през локвата. Други се опитват да я заобиколят. Но мнозина карат направо и не им пука.Случи ми се в студентските години да вървя пеша с един приятел до едно село на гости на баба му, до което не стигаше влак. Трябваше да минем пеша 2 км. Един караше като бесен и не намали, макар че ни застигна до огромна локва.

13

Анонимен

преди 5 години

... и опръска като фонтан ефирната, елегантна пола на жената, която стоеше на тротоара.Вбеси ме доволната, злобна усмивка, която грейна на лицата на двете кикимори, возещи се в колата. Шофиращата беше с простовата, селска муцуна. Другата до нея също не изглеждаше много интелигентна, но правеше впечатление с болезнената си слабост и грозота.Само че не можах да направя нищо друго, освен да изкрещя една май_на след тази кола. Ама какво от това? Светлосинята, едноцветна пола беше цялата оплескана.

12

Яла те !!!

преди 5 години

1. He чегъртайте замръзналите стъкла с нож2. Не си чистене натрупалия сняг на предното стъкло само колкото да виждате напред.Изчистете всички стъкла.3. Не изпреварвайте ТИР зимата4. Не надценявайте своите и възможностите на колата Ви5. Не отнемайте предимство на навлязъл в кръгово автомобил6. Не се занимавайте със странични дейности по време на шофиране