19

Анонимен

преди 5 години

За тези които се радвате на *** на този млад човек нека изпитат същото което изпитват/преживяват близките на починалия! Нека се затриете по скоро!

18

Един от вас

преди 5 години

От 41 години съм правоспособен водач (както е прието да се казва). Бил съм и от страната на мотористите, и от страната на автомобилните шофьори. Съглаасен съм, че има много безразсъдни мотористи, но същото важи с още по-голяма сила и за автомобилистите. Незачитането на мотористите у нас е навсякъде и особено озлобени са тези, които никога не са карали мотоциклет и не са наясно с рисковете на човека върху две колела. Това са хора с ограничено мислене и обща култура като цяло. Жалко за момчето!

17

Анонимен

преди 5 години

Много родолюбиви изказвания! Загивайте по бързо сите, не сте народ а ***! Човек от нашите е починал а някои от вас се радват! *** българска!

16

444

преди 5 години

Незнаем какво е станало точно, но всеки ден виждам по 3-4 моториста каращи в насрещното, не даващи мигач, манаващи между колите и не само на светофар. Пъхат се между колите на светофарите и бутат огледалата на колите. Тотално отричане на правилника. Колите непрекъснато се пазат от тях и се съобразяват с тях.

15

Анонимен

преди 5 години

Наскоро скандираха, че не били донори. Са! Са! Като искат да ги пазят, да се пазят и те. Не съм видял нормално каращ моторист. На кръстовищата се мушат най-отпред. Изпреварват на непрекъсната линия и в града и извън града. Що така бе Дон(ор)чо?

14

Анонимен

преди 5 години

До АнонименМотосъбор за закриване на сезона има...ооо тая вечер ще е голяма жътва на донори!

13

Анонимен

преди 5 години

Как пък ,пак му отнели предимството ?

12

Анонимен

преди 5 години

Абе моториста та моториста ама и шафиорката трябва да внимава. Затова съм забранил на моите дори и да помислят за мотор. Родителите не са без вина никога

11

Анонимен

преди 5 години

Преди малко минах - още един смъртен инцидент имаше на другия край на Сопот, пак с моторист. Мотосъбор за закриване на сезона има...

10

Фен

преди 5 години

Когато донерчето си кара мотора със 160, предимството му не важи....

9

Възмутен потребител

преди 5 години

Просто така ми триете коментара, защото заявих ще несвършената работа от КАТ я върши някой друг (визирах Него). Не се чудете защо България е след 100-тното място по свобода на словото. Дори не пише, че коментара ми е изтрит, камо ли причината поради която това е инаправено. Нека всички рекламодатели помислят отново в какъв сайт рекламират.

8

Върл Левскар

преди 5 години

RIPВсе пак 0.4м2 на примерно 200м с над 100км в час , как да прецениш маневра ?Удара е в дясната част на автомобила. Не е могъл да намали и да се размине . Жалко !

7

Анонимен

преди 5 години

Все лесно и бързо се оттърват, друго си е да бута инвалидната количка докато е жив.Била му отнела предимството на ляв завой!?!?!?Ако има завой изпреварването е забранено, ако са на кръстовище също...

6

Дистрибутор

преди 5 години

А ламбите дали са светели, под яркото септемврийско слънце?

5

Румен

преди 5 години

Тези момчета със сигурност карат и коли. Би трябвало да знаят колко късно се появяват разпознаваемо в огледалата и да се съобразяват с това.

4

Румен

преди 5 години

Как да пазя моториста като той сам не се пази. Тези дни ги има много. Спокоен съм като видя дружинка рокери,защото те карат в група достолепно,уверено,спокойно и са чудесна гледка. Но след това покрай мен прелетяха няколко "майстори" които видях чак когато ме изпревариха на боя разстояние.Единия от дясно. Бог да прости момчето.

3

Анонимен

преди 5 години

Бог да прости

2

Анонимен

преди 5 години

Случайно прочетох в друг сайт, че е карал на задна гума и е имало мотосъбор. Ако е вярно той си е виновен. А на мотористи се отнема предимство защото са по малки МПС-та и обикновено карат по-бързо и не се виждат от останалите. Лека му пръст.

1

Моторист

преди 5 години

Хора, вашите реакции ме шокират. Каквото и да се е случило, загинал е млад човек. Вашите коментари са абсолютно неадекватни. Дано не се случи Ваши близки или познати да са в това положение та тогава да погледнете от другата страна.