57

Тъй, де!

преди 5 години

С дух и любов към България и най-вече с голямо, патриотично шкембе!

56

Активист на БКП

преди 5 години

И откъде тоя шишо знае нещо за армията след като е нестроевак???!

55

k

преди 5 години

добре е да се знае че този македонски шкембелия не е ходил войник - скатал се е от задължителната по онова време казарма

54

Армия се прави с дух

преди 5 години

"Армия се прави с дух и любов към България!" Ама това изключва Каракачанов. Да си взима синьото цукало и да се маха.

53

куконос

преди 5 години

Еии наложи кукоооото ! Кррррръъъъгом ,маааршшшшш ,леви,леви 1,2,3, ,леве,леви,1,2,3,

52

един от публиката

преди 5 години

изчезвай и не ни разваляй празника македонски шпионино ичезвай с целата си банда предатели

51

Анонимен

преди 5 години

До Осман КАРАКАЧАНОВ -СТАРШИНА ШКОЛНИК . КАПИТАН ОТ ЗАПАСА .

50

Анонимен

преди 5 години

Тея три нацистки пачи от ОП закичени с тиквени медали не само няма да им служа ами получа ли оръжие в ръцете първо тия национални предатели ще разстрелям и после с кеф ще ги лежа.Пък и заповед от генерали дето не са ходили военна служба бивши агенти са и имат бебешки гърнета на главите не приемам.Армия се прави с три неща пари, хора но умни не *** като тях и технологии.И да армията трябва да е и доброволна и добре платена защото излага живота си на опасност а умения се подобряват ежедневно.

49

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 5 години

Бидоне, армия се прави с пари, ама вие опоскахте и изядохте държавата и сега гр*хтиш за дух и любов. любов от бай Ставри в затвора като влезнете, само там любов истинска народна ще усетите !

48

Осман

преди 5 години

Джамбазки, Каракачанов, Сидеров не са отбили наборна военна служба. Няма какво да се коментира.

47

Тъпи

преди 5 години

Моята любов е че съм българин на тази прекрасна-прекрасна България .Моята омраза е към политиците ,мафията некадърниците,подкупните и много други в България.Не иска да служа на на политиците тъй като те и техните близки няма да си цапат ръцете по казармите и по време на война.Няма да служа и по време на война .

46

Срам срам срам

преди 5 години

29 години не можете да закупите съвременни изтребители. Факт! не 50бр., не 20бр., не 10бр., един не можете да закупите. Това са фактите, пред които и боговете мълчат. А унищожените подводници и 40 годишните фрегати?

45

Анонимен

преди 5 години

Шкембе войвода, агент Иван...а политика се прави от истински патриоти, а не псевдотакива руски слуги като теб.

44

Анонимен

преди 5 години

Въпрос?Защо един пенсиониран военен-***, взима по голяма пенсия от един пенсиониран учител ,инженер и работник?*** работи след пенсия ,а истински работещия не може.Как става тоя номер,дали бившите военни,не са и все още доносници?!

43

Патриот

преди 5 години

Армия се прави с пари. Победите и Битките се печелят с дух и любов към България бе ***. Последните 30 години всички управляващи сте един дол дренки. Всички сте за затвора, мамичката ви продажна

42

ЛОЕНА ТОПКА

преди 5 години

..... НАЙ-ВЕЧЕ С ПАРИ !!!! ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ВОЕНЕН Е НАЕМНИК. ОК ???? ВИЖТЕ НАТОВСКИТЕ СИ ПАТНИОРИ..... :)))))) ЛЮБОВ - ДРУГИЯ ПЪТ.... НЕМА НУЖДА.... ПАРИИИИИ

41

Анонимен

преди 5 години

ПРЕДА-ТЕЛ-ИИИИиии

40

Ф.С.В.

преди 5 години

Кой го казва ??? Армия се прави с дух и любов към Родината !! И това го казва ЩКЕМБЕВОЙВОДАТА от партията ВМРО и на НАЦИОНАЛЕН ФРОНТ ЗА СПАСЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ?? от КОГО ?? от ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ и ШКЕМБЕКАРАКАЧАНОВ с дакела Касабов усмиващ турските мекерета а седящ на една маса с турският посланник на бал прием !!!! УЖАС !!! ДАМИ и Господа !!! Толкова неверници и продажници във властта не е имало никога в БЪЛГАРИЯ за последните 30 г !!!

39

Карака-чака

преди 5 години

Арм,имахме при,комуналката,а сега нищо

38

Не съм трол

преди 5 години

Относно спомагателните сили на Германия (ВСВ), Русия (втора половина на 20в.), САЩ (21в.), Николо Макиавели ви го е написал в пряк текст през 16 век, вие още не можете да откриете топлата вода. ЦИТИРАМ!"Спомагателните войски могат да бъдат полезни и добри за себе си, но за този, който ги вика на помощ почти винаги са вредни. Ако претърпят поражение, за него няма спасение; ако победят, той попада под тяхна зависимост."Цитат от "Владетелят" ("The Prince")