19

Анонимен

преди 5 години

ЗАЩО ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ СЕ ДЪРЖИ ВРАЖЕСКИ С УПРАВЛЯВАЩИТЕ, ЗАЩО СЕ НАГНЕТЯВА НАПРЕЖЕНИЕ, ЗАЩО НА ПРЕЗИДЕНТА МУ СУФЛИРАТ ОТ БСП, ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВА ЗАПОЧНАТИТЕ СКАНДАЛИ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ. ЗАЩО ПРЕЗИДЕНТА ПОВТАРЯ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НА ЧЕРВЕНИТЕ- НА КОГО Е ПРЕЗИДЕНТ- НА БЪЛГАРИЯ ИЛИ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ.

18

Анонимен

преди 5 години

Не ни трябва америка .Няма да я правим великаи богата .

17

Анонимен

преди 5 години

Силна България се гради с пряка демокрация и продажни политици и американски и руски агенти в затвора.И здрави български служби който да ги вкарат там.Но не ви изнася нали ***.мка ви политическа защити и на вас там ви е мястото и си знаете.

16

маши на Русия

преди 5 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарн

15

Републиканец

преди 5 години

Уважаема Другарко Йотова , само с речи , шаблонни изказвания и лозунги нищо няма да стане. Лозе си иска мотика , а не сбирки и празнодумие.

14

Наблюдател

преди 5 години

Уви, не останаха нито силни хора, нито институции. Затова и България е слаба.

13

Щирлиц

преди 5 години

Другари,първо възстановете паметника на загиналите войни до НДК,и намерете костите на Левски и цар Борис lll.Тогава може и да ви повярваме.

12

666

преди 5 години

за каква силна бг говорите,след като в северозапада/и по специално във видин и видинско/водите геноцид и сете омраза.хората няма да забравят това и след врема ще има мъст.защото омразата поражда омраза.толкова ли мислите,че там хората са наивни.ще си платите скъпо.

11

Gogo

преди 5 години

Като в 40то народно събрание ли ? Немоем го забравим, Йотова. Помним те!

10

Живите мъртви в БГ

преди 5 години

Силна България изисква спазване на закона. Дали е президенска република или парламентарна, ако няма спазване на закона е все тая Тази женсчина по-горе не е нито силна, нито спазва закона. Така че не става.

9

K6

преди 5 години

Упс може би грешка в превода Силни хора силни институции = ВИС2=добре дошли отново мутри

8

И Москва

преди 5 години

трябва да ни върне архивите, прибрани след 9.09.44, но нищо не е направила.А младите българи, както младите италианци, французи и др. отиват на Запад, в Сащ, защото ЕДВА СЕГА, след 2 поколения "със ЗАБРАНА" от БКП и ДС, са СВОБОДНИ да избират живота си! Престанете с това оплакване и зареждане с ОТРИЦАТЕЛНА енергия на простите хорица.А къде са децата на БСП -ръководители, видни членове, президентски и вицепрезидентски деца? В САЩ, Англия и подобни държави.

7

Анонимен

преди 5 години

Президентска република...............много скоро!!!

6

Анонимен

преди 5 години

До Деса дантелатаТи защо спря да пишеш или Корнелия ти сви перките?

5

комуняги-убийци!!!

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАсъединихте града и селото и затова от двете ни едно!

4

Анонимен

преди 5 години

Другарко не се напъвай толкова че вие и ония филията с мас като се напънете омазвате работата. По спокойно никой не ви вярва за нищо нито на вас нито на гърбавите камо ли на пишман патриотарите. По добре си краднете какво още има за краднене и си обирайте крушите докато не сме се сетили да си търсиме верисиите. 1Че натам отива работата.

3

Анонимен

преди 5 години

Оооо Пиги!

2

Анонимен

преди 5 години

Силна дама с много дебел/масивен глезен!

1

Деса дантелата

преди 5 години

Тая току се появи с някое откраднато от нета изречение, колкото да не я забравят.