19

ВАЛЕРИ ПЕТРОВ

преди 5 години

До така е// Ама много са прави.Много точно са ни определили

18

ERICH

преди 5 години

""Кога в демократично време е имало режим на ток и вода?""Ами да ви ви припомня 1994-1995,когато цяла София пиеше фекалната вода останала на дъното на язовир "Искър".Това беше резултат на източването на язовира ,за да може Ковачки да изнесе ел-енергия, над гласуваната квота-все пак пазарна и демократична икономика.Беше си закупил възлови фигури от всички партийни административни структури.Последния режим на тока е през зимата 1992 г,по време на правителството на Ф.Димитров.толкова за тока.

17

така е

преди 5 години

До ПохотливецТурците са ни казвали ПИСМИЛЛЕТ!

16

Анонимен

преди 5 години

Банани нема, ток нема, вода нема, леб нема, опашки огромни. Сега в Кауфланд е 1000 пъти по-добре заредено от Кореком, да не говорим за празните комунистичски магазини. *** нямаше по времето на комунизма. За да си купиш гуменки се редиш на някакви страшни опашки и те свършват докато ти дойде реда.

15

Анонимен

преди 5 години

За комунистите всички негативи от комунизма са лъжа.Нима нямаше режим на ток и вода?Кога в демократично време е имало режим на ток и вода?

14

ERICH

преди 5 години

"""По времето на комунизма ток на два часа, вода на два часа. Като има вода, няма ток, като има ток, няма вода, то верно си е приключение да се изкъпеш.""Разбира се,че е лъжа.А колкото до водата,то проблема в София беше с настъпването на необратимия демократичен преход и новите неолиберални ,пазарни отношения.До колкото знам сега в хасковско пият "уранова "вода ,може би това е нов демократичен и нео-либерален подход,за справяне с водния проблем,някъде по долината на Струма носят вода с бидони

13

Похотливец

преди 5 години

До 13. Еми обичай си го. Истината е, че крайностите не са приятни. Иначе жени с леки дрехи мога да гледам и пред компютъра.

12

Анонимен

преди 5 години

До ПохотливецОбичам лятото и не искам да свършва. Мразя студа, дъжда, снега, зимата...Ти като си похотливец, много ли обичаш да гледаш жени с палта и якета, вместо с леки дрехи?

11

Анонимен

преди 5 години

"Честита баня"...По времето на комунизма ток на два часа, вода на два часа. Като има вода, няма ток, като има ток, няма вода, то верно си е приключение да се изкъпеш.

10

Анонимен

преди 5 години

Миризмата не знам откъде идва. Верно е, че по времето на комунизма България се превърна в едно еснафско място пълно със ***.В чужбина няма верно такава миризма в рейсовете. Тук един пие бира на седалката до теб, друг яде баничка на съседната седалка, друга си бърка в носа и вади едни неща отвътре и ги маже по седалката отпред, трета си чисти ушите. Един си извадил краката от обувките за да му дишат краката и се носи миризма на...

9

Анонимен

преди 5 години

До ERICH 5Не времето е евиновно а това че в София вече 80% са ПРОВИНЦИАЛИСТИ!!!!!А те се къпят ВЕДНЪЖ седмично.Сега схващаш ли??

8

Анонимен

преди 5 години

До вчера "прогнозата" беше сняг а сега лято??????Всичко в Бг е ЖМЕЛ!!!Включително и прогнозата за време.Премиер-менете.Народ-менте.Демокрация-менте.Алкохол-менте.........Абе всичко е МЕНТЕ.

7

Анонимен

преди 5 години

До ERICHОтиват двама българи по времето на комунизма в чужбина на командировка, настаняват се в хотела, единия влиза в банята, след което изкрещява: -Пешооооо, Пешооооо, ела бързо. Пешо търчи уплашен, влиза в банята и пита: -Ко стана бе, брадчет? -Глей, глей, има топла вода! Пешо се пернал през челото и съкрушен промълвил: -Пу да *** мааму, ако днес беше неделя как щяхме да се изкъпем.

6

Похотливец

преди 5 години

ERICH хигиената не е характерна черта на българския народ

5

ERICH

преди 5 години

Днес ми се наложи да походя пеша и да ползувам градския транспорт.Имах чувсво ,че не е национален празник,а празник на миризливците.Абе, тези хора не се ли къпят и не си ли сменят бельото поне всеки ден.Дано по-бързо захладнее ,че да намалеят тези "аромати",че не върви да си сложа маска "Дрегер" и да приличам на космонавт.

4

Похотливец

преди 5 години

До 3. Обожавам лошото време и мразя летата. Няма нищо по хубаво от лошото време!

3

Анонимен

преди 5 години

Ей, не спряхте да дърпате дявола за опашката? Постоянно пишете- "До кога ще е хубавото време?", "Кога си отива лятото", "И днес ще е слънчев ден"... Много ви се иска да се развали времето. Чакате с нетърпение да завали и задуха. И хубавото време ви пречи.

2

Анонимен

преди 5 години

Професоре с тия кренвирши няма да дочакаш и зимата,а ватенката ще я подарим на Червената армия като влезе след няколко години,естествено ти няма да я дочакаш заедно с шайката на Вожда.

1

Професор

преди 5 години

Кухнята ми е малка и се стопля като си пържа кренвирши. Имам и протрито одеяло и вaтенка с които да се топля. Нека падат температурите и да мръзнат комунистите.